Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

Pornósztárok, PUA-k és swinger klubok szextitkai

Potencianövelő

2017. december 7.

Sokan a potencianövelő szerek szedéséhez idős, 70 év feletti ősz hajú öregurakat társítanak, pedig ez nem feltétlen van így, számos macsó réteg használja ezeket a szereket.

A pornósztárok titka, avagy használnak-e potencianövelőket?

Természetesen igen. Erre pontos statisztikák nincsenek, de belsős iparági források alapján a felnőtt filmesek több, mint 80%-a használ valamilyen potencianövelő készítményt. Egy-egy felvétel ha csak egy 25 perces anyagról beszélünk, akkoris eltart akár 4-5 órán keresztül is a különböző beállításokkal, fényeléssel, megszakításokkal stb. Ennyi időn át még teljesítőképességük csúcsán lévő 16 éves kissrácok sem tudnak teljesíteni, ezért szokták feldobni a filmezést különböző potencianövelőkkel a híres pornószínészek. A trükk az, hogy általában a finisht veszik fel az elején, hogy a végeredmény vizuálisan jól nézzen ki és utána forgatják le az akár órákon át tartó jeleneteket. Az, hogy melyik pornószínész melyikre esküszik, az változó és a téma bizalmas jellege miatt erről kevés információ van. A magyar felnőtt filmek világában 10 évvel ezelőtt a Dragon Power volt az elterjedt, de azóta ez a termék megszűnt és átvette a helyét a közel 50 különböző OÉTI által notifikált szer. Kevesebben ugyan de használnak Viagrát is, de annak a hozzáférhetősége sokkal nehézkesebb, hiszen egy fiatal 20-as, 30-as sportos férfinak nem írnak fel ilyet az orvosok.

Sokan még a Brazzers és a Vivid híres pornószínészei közül is használnak vagy potencianövelőt vagy magömlés késleltetőt. Ennyi volna a pornószínészek titka? Valószínűleg nem, emellett azért szükséges az egészséges életmód, jó edzettségi állapot és természetesen a megfelelő intim méretek.

swingerklub

Kik azok a PUA-k és, hogy bírnak ennyit csajozni?

A PUA szó jelentése a pick-up artist, vagyis felszedő művész szabad fordításban. A puák, nem ritkán 5-6 párhuzamos barátnőt is tartanak, azonban egy fiatal lány egy héten négyszer azért igényli, hogy szexuálisan ki legyen elégítve, míg ha az ember tart 5-6 barátnőt, az heti akár 30 feletti szexuális együttlétet is jelenthet extrém esetben. Ezt hosszú távon tartani lehetetlen, még egy fiatal ereje teljében lévő férfinak is. Itt is felmerül a kérdés, hogy vajon ezek a PUA-k használnak-e potencianövelő szereket. Természetesen sokukról köztudott, hogy szednek valamilyen étrend-kiegészítőt, ami pozitívan befolyásolja a libidót. A puáknak jellemzően nagy az önbizalma ami rendkívül vonzó a nők számára. Nah de miben is gyökerezik az önbizalma egy puának? Természetesen a múltbéli hódításaiban, a visszacsatolásban illetve a sok-sok kielégített nőben. Ehhez nyújt azonban segítséget néhány potencianövelő, hogy a nagy számokat tartani tudják. Nem mondjuk, hogy minden PUA él potencianövelővel de tény, hogy köztök is elterjedt a használatuk.

A swinger klubokban is használnak potencianövelőket?

Természetesen itt is elterjedt ezeknek a szereknek a használata. Egy éjszaka alatt ilyenkor a minél több elve érvényesül, ahol számos hölgy van, sok esetben magasabb is a hölgyek száma ott elengedhetetlen kis rásegítés. A swinger klub férfiak részére potencianövelő nélkül pazarlásnak tűnhet, ezért számos swinger klubban árulnak is OÉTI-notifikált legális potencianövelőket.

 

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape icon
Vásároljon ma kiemelt termékeinkből, akár ingyenes szállítással!

Strong Power Max (4 kapszula)

Férfierő növelő készítmény, mely pozitívan hathat a libidóra.
5490 Ft
Horse Power Potencianövelő
újra kapható
Erős hatás

Horse Power Plus (4 kapszula)

Kifejezetten férfiaknak készített termék mely segít örökre búcsút mondani a merevedési zav...
4190 Ft

Gold Power (2 kapszula)

Szexuális teljesítőképesség és nemi vágy fokozó kapszula.
3600 Ft
3200 Ft-tól
ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!