Potencianövelő pakk I.

Akciós csomag 1590 Ft megtakarítással, ami tartalmaz Tornadot, Dragon Powert és Szuperhős kapszulát.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
*
15579 Ft
13990 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

A Potencianövelő pakk I.-ben található étrend-kiegészítők:

Tornado 4000 Ft

Dragon Power 4390 Ft

Szuperhős kapszula 6990 Ft

Ára: 15580 Ft - 13990 Ft – 1590 Ft kedvezmény

A csomag tartalmát úgy raktuk össze, hogy csakis olyan termékek kerüljenek bele, amikre jók a visszajelzések és kezeskedünk érte, hogy még súlyos erekciós gondokra is megoldást kínálnak.

Tornado az egyik legrégebbi potencianövelő a piacon, ami a Boom Boom kapszulával együtt kezdte a pályafutását és a mai napig az egyik legmegbízhatóbb férfierő növelő. A Dragon Power potencianövelő is egy régi motoros, szintén több, mint 10 éves múltra tekint vissza és stabilan elégedettek vele a vásárlói, hiszen mellékhatásmentesen hozza az elvárt minőséget. A Szuperhős kapszula egy újabb készítmény de jelenleg ezt veszik a legtöbben és ár-érték arányban is ez az egyik legkedvezőbb.

Ez a 3 doboz potencianövelő biztosíték lehet Önnek, hogy a következő hónapokban csak a gondtalan szexuális életére kelljen figyelnie, mindenféle zavaró probléma nélkül.

Ezek a férfierő étrend-kiegészítők annyira erősek, hogy nem szükséges többet bevenni belőlük vagy kombinálni őket. Önállóan is annyira erős a hatásuk, hogy szükségtelen más potencianövelőkkel keverni.

 

 

Kapcsolódó termékek
ajándék ikon

1 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!