Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
Protexin Protect (60 db kapszula)
Protexin Protect (60 db kapszula)

ADM Protexin ADM Protexin

ADM Protexin Protexin Protect

A Protexin protect segítségével megőrizhető az egészséges bélflóra.


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Vonalkód: VK-PROT-P-60-K

Kiszerelés: 60 kapszula

Készlet információ: készleten Várható szállítási dátum: 2022-10-11
5190 Ft (4087 Ft + ÁFA)

Egységár: 87 Ft / kapszula

1 / 3

Protexin Protect (60 db kapszula)
Protexin Protect (60 db kapszula)
Protexin Protect (60 db kapszula)
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

A Protexin protect felnőttek és 12 éven felüli gyermekek részére kifejlesztett komplex probiotikum, étrend-kiegészítő készítmény.

A készítmény továbbá prebiotikumként frukto-oligoszacharidot (83%) valamint fokhagyma koncentrátumot (15%) tartalmaz. A fokhagymának pozitív hatást tulajdonítanak a baktériumok, vírusok és gombák elleni védekezésben, valamint a szív- és érrendszeri problémák megelőzésében.

A barátságos baktériumok száma több esetben is csökkenhet: antibiotikumok alkalmazása során, a modern életstílus hatása következtében, stressz, étrendváltozás, betegségek és utazások kellemetlen hatásainak következtében. Ilyenkor pótolnunk kell a lecsökkent probiotikumok mennyiségét.

A Protexin protect 7-féle hasznos, humán eredetű baktériumtörzset (Lactobacillus casei, Lb rhamnosus, Streptobacillius thermophilus, Bifidobacterium breve, Lb acidophilus, Bb longum, Lb bulgaricus) és a szaporodásukat elősegítő prebiotikumot (frukto-oligoszacharid) is tartalmaz. A humán eredetű baktériumok a savvédő köpeny segítségével sikerrel jutnak át a gyomor savas közegén, ezért a bevitt baktériumok kiemelkedő arányban élve jutnak el a vastagbélbe, így képesek „belakni" a bélrendszert (azaz megtapadnak és szaporodnak), ezért hatásuk tartós és egymást segítő. A Protexin protect kiváló kolonizációs képességét a benne található prebiotikum (frukto-oligoszacharid) fokozza, és a napi adag alacsony költsége ideális választássá teszi.

A főétkezéshez kapcsolódóan bevéve napi 2 kapszula alkalmas a megbomlott egyensúly helyreállítására. Jó tudni, hogy a tejsavbaktériumok érzékenyek az elterjedten alkalmazott antibiotikumokkal szemben. Ezért legalább 3 óra teljen el az antibiotikum és a Protexin protect bevétele között. A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Termék értékelések

Értékelés beküldése

    Kapcsolódó termékek

    töltés

    TÖLTÉS