Rossini Arabica Zöldkávé (200g)

A Rossini 100% arabica őrölt zöld kávé természetes és jótékony hatású anyagokban gazdag
Availability: In stock
Delivery date: 1-2 days
1200 Ft
excluding shipping

Kösd össze a kellemeset a hasznossal! Rossini Green Coffee - a zöldkávé klorogénsav tartalmának köszönhetően csökkenti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, valamint kiváló antioxidánsként tartják számon.

 

Rossini Green Coffee egy 100% arabica zöld kávé. Az egyik legfontosabb hatóanyaga a klorogénsav, mely többek között jótékony hatású a testtömeg csökkentésben is. Az eddigi kutatási eredmények tükrében sok előnyös tulajdonságát tárták már fel. A klorogénsav és hozzá kapcsolódó vegyületek elősegítik azokat a folyamatokat a szervezetben, amelyek a táplálékkal bevitt szénhidrátok zsírrá alakításának, felszívódásának és raktározásának gátlását végzik.

Csökkenti az emésztőrendszerben felszívódó cukor mennyiségét, ennek köszönhetően jótékony hatással van a glükóz háztartásra és az inzulin termelődésére. Ezáltal a szervezet számára könnyebb a megfelelő vércukorszint fenntartására. Szintén jó tulajdonsága az erős antioxidáns hatás, így védi a szervezetet a szabad gyökökkel szemben, elősegíti a szervezet méregtelenítését.

A zöldkávé tartalmaz koffeint is, mely hosszabb távon hat, mint a pörkölt kávéban lévő koffein. Valóban felfrissít és élénkít.

A 100% Arabica zöldkávét ajánljuk mindazoknak, akik egészségesebb életmódra szeretnének váltani, méregtelenítő, diétás vagy fogyókúrát tartanak. A zöldkávé fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást és életvitelt, azonban annak jó és eredményes kiegészítője.

A Rossini Green Coffee jelentős árelőnyt ad a vásárlók részére. A termék kb. 65-85 %-al olcsóbb mint, ha kapszulát vásárolna.

 

Felhasználási javaslat: Tégy 2-3 kávéskanál kávét egy bögrébe. Önts rá forró, de nem lobogó vizet. 5-6 percig áztasd fedő alatt, majd szűrd le pl. teaszűrővel. Az elkészült zöld kávét ízlés szerint ízesítheted.

Ajánlott napi adag: 1-2 csésze kávé. A csomag tartalma kb. 28-40 csésze zöld kávé elkészítésére elegendő attól függően, hogy 1 adaghoz 2 vagy 3 kávéskanál kávét használsz.

Klorogénsav tartalom/100g termék: 7400 mg. 1 adag kávé (2 teáskanálnyi kávé felhasználása esetén) kb. 360 mg klorogénsavat tartalmaz. (3 teáskanálnyi kávé felhasználása esetén pedig kb. 500 mg klorogénsavat).

 

Rossini Green Coffee

Customers who bought this item also bought
Related products

1 / 5
4:00