Sex Hunting 2

A népszerű Sex Hunting 1 szextársasjáték folytatása.
Elérhetőség: Nincs raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
7690 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

A Sex Hunting szex társasjáték az egyik legrégebbi játék volt a piacon. Ennek a folytatása a továbbfejlesztett Sex Hunting 2 szextársas, ami nem csak azoknak javasolt, akik "végig" "játszották" a népszerű elődöt. Akár egyből ezzel a résszel is lehet kezdeni.

A Sex Hunting 2 szextársasjáték célközönsége

A játékot ajánljuk házasoknak, pároknak de akár egy alkalmi kapcsolathoz is. A Sex Hunting 2 társasjátékot lehet ketten játszani, de akár édes hármas előjátékához vagy éppen csak pajzánabb és nevetősebb baráti összejövetelekhez is bevethető. A játéknak nem kell feltétlen szexszel végződnie, lehet cél a nevetés és a pajzán flört is, de ne csodálkozzunk ha egy kétszemélyes játék vad szexcsatába torkollik, vagy éppen egy baráti társasjátékozásból egy orgia fejlődik ki.

Példa kártya a Sex Hunting 2 feladatkártyái közül

Helyezzen el partnere 3 kisebb gyümölcsdarabot a testén, amit Önnek kell megtalálnia, bekötött szemmel és el is kell fogyasztania. Ez olyan feladat például, ami akár szexbe is torkollhat, de egy lazább, baráti társaság esetén akár egy nagyobb nevetés is lehet a vége.

Hol ajánlott a Sex Hunting 2 használata?

A Sex Hunting 2 szextársasjátékot játszhatják párok a hálószobájukban, privát magányukban de legénybúcsúk, leánybúcsúk és bulik kelléke is lehet egy társaság számára. Nem egy szvinger klubban használják a résztvevők ismerkedés célzattal a Sex Hunting 2-t, hogy egymásra hangolódjanak a társaság tagjai.

 

A felnőtt társasjátékokat 18 éves kor alatt nem ajánljuk!

ajándék ikon

1 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!