Sextivity

Társasjáték felnőtteknek szóló témakörökkel. (Szex társasjáték)
Elérhetőség: Nincs raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
8090 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

Mindenki jól ismeri a népszerű alapjátékot, mely ezúttal 18+ témákkal, felnőtteknek szóló feladatokkal várja a játékosokat. A jól ismert alap feladatok vannak.

Sextivity feladatok

  • Mutogasd el - cél, hogy valamilyen erotikus fogalmat vagy pajzán dolgot pusztán mutogatással jutass a csapattársaid tudomására.
  • Rajzold le - itt is egy szexszel vagy erotikával kapcsolatos fogalom bemutatása a cél, de a játékos ezúttal csak rajzolhat, nem beszélhet és nem mutogathat.
  • Ki ne mond - ez a feladat tűnik a legegyszerűbbnek, de mégsem az, sőt... A kártyákon lévő 18+os szavakat kell elmagyarázni a csapattársaknak, anélkül, hogy a tabuszavakat kimondaná a magyarázó.

Gondolja el milyen mulatságos helyzeteket eredményezne, ha el kellene mutogatnia a szüzesség elvesztését, vagy lerajzolni a megcsalja a feleségét kifejezést. Ön, hogyan magyarázná el a Sextivity játékban a megtermékenyítés kifejezést, anélkül, hogy kimondaná a szót és a lapon meghatározott ezzel kapcsolatos tiltószavakat? A Sextivity kihívást és nevetést is tartogat a társaság számára. A többi szextársasjátékkal ellentétben a Sextivity nem tartogat szexuális kifejletet és beteljesülést a résztvevők számára, egyszerűen csak egy pajzánabb közös játékot és nagy nevetéseket.

Sextivity játékosok száma

2-4 csapat vagyis 8 fő játszahtja

A Sextivity szex társasjáték nyelve: magyar

Sextivity kártyák száma: több, mint 1000

Sextivity társasjáték elemei

  • 1 Sextivity tábla
  • 4 bábú
  • dobokockák
  • 3 pakli kártya a feladatokról

 

A felnőtt társasjátékokat 18 éves kor alatt nem ajánljuk!

ajándék ikon

1 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!