Stradiotto Il Caffé instant kávépor (100 g)

A Stradiotto Il Caffé instant kávépor egy prémium, olasz kávékülönlegesség.
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
1490 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

A Stradiotto instant Il Caffé kávé egy 2 perc alatt elkészíthető kávékülönlegesség, melyhez mindössze forró víz szükségeltetik. A Stradiotto instant kávé porhoz  már csak forró vízre van szükségünk. A Stradiotto instant olasz kávépor készítése során a fagyasztásos technológiát alkalmazták.

1-1,5 g, azaz 1 mokkás kanál szükséges egy adag elkészítéséhez, amit 4-5 cl forró vízhez kell önteni. Egy csomag így legalább 90 adag finom olasz kávé elkészítéséhez elegendő. Az arányok természetesen módosíthatóak, melynek eredményeképpen erősebb vagy gyengébb kávét kapunk eredményül.

Pálmaolaj és transzzsírsavak felhasználása nélkül, GMO mentes és gluténmentes kávékülönlegesség. Cukrot nem tartalmaz így cukorbetegek is fogyaszthatják vagy útólag tetszés szerint cukrozható. Cukorra érzékenyek akár eritritet, steviát vagy xilitet is adhatnak hozzá melyek nem mozgatják meg a vércukor szintet.

A kávét elegáns fémdobozba csomagolta a gyártó, ami jól megőrzi a por aromáját és később újra is hasznosítható más tárolási célból.

Stradiotto Il Caffé kávépor tömeg: 100 g

Kapcsolódó termékek

1 / 5
4:00