Ruf

Taboo for HIM EDT (50 ml)

A Taboo for HIM parfüm egy feromonokat, azaz vonzalmat fokozó illatanyagokat tartalmazó készítmény.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
*
7490 Ft
3990 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

Egy egyedülálló, férfias illat, mely, ha kibontakozik, rendkívül finom és abszolút kötelező érvényű. A név már önmagában felveti az ígéretet egy csókra. Igazán decens eszencia, amely az élet szeretetére ösztönöz. Csak néhány csepp, és álmai hölgyét elbűvöli a varázslat. Korlátozás nélkül használható. Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig. Gyermekek elől gondosan elzárandó! Összetételt lásd a csomagoláson! Hűvös, száraz helyen tartandó! Ha szembe kerül, bő vízzel mossuk ki! Származási hely: Franciaország.

 

Tetszik, de jó lenne, ha ő kezdeményezne?

Feromon Tartalmú Parfüm, ami valóban hatásos! Az Taboo for HIM feromon parfüm pontosan ötvözi és tartalmazza a megfelelő, ultra erős szex feromonokat és az ellenálhatatlan férfias illatokat! Ez nem csak biztosított, hanem 100%-ban GARANTÁLT! Képzeld el! Több nő néz a szemedbe, többen mosolyognak rád, többen flörtölnek Veled és a Nők igazán jól érzik magukat a társaságodban. Maga az érzés nagyon pozitív, hirtelen nagyobb lesz az önbizalmad és sikeresebb leszel a nőknél, szeretnek majd beszélgetni veled és az életed egyre izgalmasabbá válik! Ugye milyen jó lenne?

Szeretne még a legjobb nők szemében is vonzó lenni? Szeretne magabiztosnak tűnni? És mit szólna, ha megőrülnének önért a legjobb csajok is? Ha igen próbálja ki az afrodiziákumot, a Taboo for HIM vágyfokozó feromon parfümjét.

A nő válassza meg a partnerét és nem fordítva. A nők egy bizonyos belső érzelem után választják ki a partnereiket és nem a pénz, a jó duma vagy esetleg a sárm miatt! Mindannyian látunk nap mint nap nem épp Adoniszi külsejű férfiakat bomba nőkkel! Ilyenkor elbotránkozunk, hogy neki miért sikerül, ha nekünk nem!?

A Taboo for HIM extra erős feromon tartalmú vágyfokozó parfümmel egyáltalán nem lesz nehéz dolga, a vonzalom kiépítése egyszerűbb lehet, mint valaha. Bár ez az afrodiziákum illatmentes, mégis rendkívül magas koncentrációban tartalmaz szexuális feromonokat, melyek tudat alatt hatnak, a szagláson keresztül így Ön vonzóbb lehet a szemükben. A feromon parfum használatával minden kívánsága valóra válhat a nőket illetően, megnövekedett önbizalmának köszönhetően szinte bárkit megkaphat, akit csak szeretne! Egészen kis mennyiséget is elegendő felvinni belőle a nyak, csukló környékére és a hatás biztosan nem marad el. Az általunk kínált feromon tartalmú parfümök mesterséges afrodiziákumokat, azaz szintetikus feromonokat tartalmaznak, melyek hatása ugyanaz, mint az ember által termelt természetes feromonoké. Segítségükkel szimpatikussá illetve vonzóvá válhat még a legjobb nők körében is, a csábítás egyszerűbb és könnyedebb lehet, a vonzalom pedig nagyobb mint előtte bármikor! A pheromone szexuális csalogatóanyag a megfelelő testi és fizikai kondícióról illetve kiváló génekről árulkodik, mely belélegzése a nőkből ellenállhatatlan szexuális vonzódást válthat ki. A Taboo for HIM extra erős férfi feromon parfüm illatmentes, ezért a nők tudattalanul fogják Önt vonzóbbnak találni!

 

Elcsábítanád de rossz a szöveged?

A Pheromone az új afrodiziákum!

A pheromone egy szexuális csalogatóanyag, melynek vágyfokozó hatását a legújabb kutatások során fedezték fel. A férfi pheromone szexuálisan izgató hatást kelthet a nőkben, melyet az orrban lévő VNO szerv (vomero-nazális szerv) érzékel és amely információk közvetlenül az agyba továbbítódnak. A feromonok bőrfelszínről történő elpárolgásával az ellenkező nem figyelme kiéleződik, így Ön könnyen a figyelem középpontjában találhatja magát. A pheromone egy olyan szexuális illatanyag, mely tudat alatt kis koncentrációban is erősen befolyásolja az ellenkező nem viselkedését, ezért is afrodiziákum. A férfiak szervezete ugyan termel pheromone-t, ám ezeket a különféle tusfürdők és parfümök ezt elnyomhatják. A Taboo for HIM férfi feromon parfüm koncentrált pheromone tartalmának köszönhetően visszaadhatja Önnek férfias kisugárzását és a nőkben erős szexuális vágyat ébreszthet!

 

A feromonok hatásának vizsgálata a szexuális vonzódásra

Nem publikált feromon és afrodiziákum tesztek során az emberek párkapcsolati viselkedését és szexuális magatartását elemezték a feromonok és a szexuális vonzódás tekintetében. A csábítás során azok a férfiak, akiknek intenzív volt a feromon kibocsátásuk, sokkal több nővel keveredtek szexuális kapcsolatba, a vonzalom nagyobb volt, mint akiknek nem, vagy csak alig termelődött a bőrében feromon afrodiziákum.
A Taboo for HIM fm parfüm segítségével Ön visszanyerheti életerős férfias kisugárzását! Nem kell mást tennie, mint kipróbálni a Taboo for HIM feromon parfümjét és adni egy esélyt, hogy a csábításban ilyen könnyen profivá váljon, a csajozásban pedig példaképpé!

 

A szagok és a Taboo for HIM feromon parfüm jelentősége a csábításban

Nem is gondolná, hogy a szexuális szagok mennyire fontosak a párválasztás folyamán! Észrevette már, hogy vannak emberek, akik egyetlen szót szólnak és mégis rögtön szimpatikusak, vonzóak a nők számára és a hölgyek a közelükbe akarnak férkőzni? Igen, vannak ilyen embrek akiket a természetes feromonjaik miatt imád a közönségük. Az afrodiziákumokról, más néven feromonokról rengeteget olvashatunk, de szerepüket csak mostanában kezdik igazán felfedezni. A feromonok, mint vágykeltő és vágyfokozó afrodiziákumok szerepe az állatvilágban már régebb óta ismert a kutatók számára, ám emberekre gyakorolt hatását vizsgálva rájöttek, hogy a feromon afrodiziákumok igen nagy mértékben befolyásolják és irányítják nemi viselkedésünket, emellett nagy szerepet játszanak abban, hogy vonzónak találjuk-e az ellenkező nemet. A feromon afrodiziákumok olyan szexuális vágyfokozó illatanyagok, melyek tudat alatt hihetetlenül kis mennyiségben is befolyásolják az ellenkező nem vonzódását, viselkedését, és teszik a férfiakat a hölgyek számára szexuálisan vonzóbbá! A vágykeltő feromon afrodiziákumok nem írják át az emberi érzések és ízlések fonotsságát, csak a csábítás és párválasztás folyamatát segítik elő.


Mik is azok a feromonok?
A feromonok a természetben megtalálható kémiai vegyületek, melyek megtalálhatók az állatokban és az emberekben is. Szerte az élővilágban fontos szerepük van, mint a kommunikáció legelső formái. Segítik az állatokat a területük megjelölésében, a társak felismerésében és a nemi érdeklődést is jelzik. Az adott faj más egyedeiből váltanak ki viselkedésbeli reakciókat.

Az embereknél is müködnek a feromonok vagy csak az állatoknál?
Az embereknél is fontos szerepet játszanak. A feromonok irányítják a nemi viselkedésünket és tesznek vonzóvá mások számára. Az első ilyen felismert feromon az androsztenon volt, amit a férfiak szervezete akaratukon kívül kiválaszt, és vonzza a nőket.

Kétféle feromon létezéséről tudunk jelenleg: az androsztenon és az androsztedion nevű tesztoszteronszármazékokról. Az androsztenon nőkben férfiakban egyaránt jelen van, míg az androsztedion kifejezetten a férfiak izzadságában és vizeletében mutatható ki.

Milyen vágykeltő és vágyfokozó hatásai lehetnek a Taboo for HIM feromon parfüm használatának?

Az afrodiziákumok használatával jóval sikeresebb lehet a nők körében
önbizalma megnövekedhet, amit a nők is észre fognak venni
az fm parfüm segítségével megnőhet az ön iránti érdeklődés
pozitívabb és barátságosabb lehet a kisugárzása
nagyobb vonzalom lehet érethető, szexuálisan vonzóbb lehet a nők számára
párjával érdekesebb lehet a szexuális kapcsolata, hiszen vonzóbbnak láthatja önt
a fermon parfüm használatának pozitív hatása lehet a szexuális vágyra
határozottabb, magabiztosabb lehet az ellenkező nem számára
a nők ellenállhatatlan szexuális vágyat érezhetnek Ön iránt, mely nagyban segíti a csábítás sikerében!
a csábítás illatával, az feromon vágykeltő afrodiziákum segítségével könnyedén a figyelem középpontjába kerülhet
a feromon afrodiziákum használatával több csókban, flörtölésben, nemi érintkezésben lehet része!
használatával szexuális magabiztosságra és férfias megjelenésre számíthat!

Milyen mennyiséget kell használni a Taboo for HIM feromon parfüm és afrodiziákum üvegéből?

A Taboo for HIM feromon parfüm afrodiziákum úgy lett kifejlesztve, hogy nagyon kis mennyiségben is kifejti hatását, melytől Ön vonzóbb és magabiztosabb lehet a nők szemében. Elég egy fújás és máris büszkén és magabiztosan sétálhat ki a legjobb nők közé is!

 

 

Figyelem! Az általunk forgalmazott étrend-kiegészítő termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére, gyógyítására és azok megelőzésére. A megadott termékjellemzők és hatások egyéntől függően változhatnak, azokat vizsgálatok nem igazolják, csak tájékoztató jellegűek, hatásuk leírása vásárlói visszajelzések alapján történik! Az étrend-kiegészítő termékek recept nélkül kaphatóak. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! 18 éves kor alatt ne szedje a készítményeket!

ajándék ikon

1 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!