Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
tqs kávé
tqs kávé TQS kávé aromájú hevítőrúd TQS kávé aromájú hevítőrúdak TQS kávé ízesítésű hevítőrúdak

TQS TQS

TQS hevítőrúd - kávé

Kávé aromájú, nikotinmentes hevítőrúd


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Vonalkód: 6971492200534

Súly: 20 g

Kiszerelés: 20 darab

Készlet információ: készleten Várható szállítási dátum: 2022-08-12
1790 Ft (1409 Ft + ÁFA)

Egységár: 90 Ft / darab

1 / 6

TQS kávé ízesítésű hevítőrúdak
tqs kávé
TQS kávé aromájú hevítőrúd
TQS kávé aromájú hevítőrúdak
TQS kávé ízesítésű hevítőrúdak
tqs kávé
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

TQS COFFEE NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD - 1 DOBOZ

Nap mint nap azon gondolkozik, hogy le szeretné váltani a jelenleg használt hagyományos cigarettát? Esetleg próbálkozott már a heets termékkel esetleg próbál már más hevítőrudakat is, de még nem találta meg az Ön számlára a legjobb ízvilággal Rendelkezőt? Gondot okoz a mindennapi életvitelében az is hogy a hagyományos égésű cigiknek milyen kellemetlen szaga van és mennyire káros is az Ön egészségére? Jó ideje azon gondolkozik, hogyan szabadulhatna meg az általános dohányzástól való függősségétől? Akkor Ön itt és most a legjobb helyen jár, a TQS termékcsalád elhozta Önnek a legújabb fejlesztésű hnb technológiával készült termékeit, mely jelenleg már 5 ízben érhető e Magyarországon.

Amit a TQS Coffee Herbal Stick - Nature Selection hevítőrúd termékről tudni érdemes.

A TQS Coffee Herbal Stick termék semmilyen körülmények között nem tartalmaz formaldehidet, mint az általános trafikokban megvásárolható cigik esetén. A TQS Kávés ízesítésű nikotinmentes és dohánymentes termékei esetén nem keletkezik égéstermék, ugyanis ezt a terméket nem kell meggyújtania ahhoz hogy élvezze a "dohányzás" élményét. A TQS Coffee hevítőrúd egyáltalán nem tartalmaz nikotint és minden esetben dohánymentes hevítőrúdjai kátránymentesek, ezért nagymértékben egészségesebbek lehetnek mint a dohánykoncesszióval ellátott boltokban megvehető normál cigik. A TQS Coffee Herbal Stick Nature Selection készítményeket meggyújtani egyáltalán nem kell, mindössze kell, hogy Önnek legyen egy kimondottan jó hevítő készüléke, mely támogatásával Ön bárhol és a nap bármely szakában kedvére szívhatja és örömködhet a TQS termékcsalád Kávé elnevezésű termékében. A TQS nikotin és dohánymentes Herbal Stick akkor is kiváló választás lehet, ha Ön már régóta szeretne megszabadulni a normál pöfékelés okozta kellemetlen mellékhatásoktól. A jövőben Ön is szívesen lenne a baráti társaságának a középpontjában, de nem azért, hogy a barátai arról beszéljenek, hogy milyen büdös és elviselhetetlen szagokat áraszt magából, hanem azért, mert hogy sikeresen váltott egy egészségesebb és kevésbé káros dohányzási szokásra. Az egészsége is jobb lehet, ha Ön nem a függősséget okozó, magas nikotin és dohánytartalommal bíró általános cigarettákat szívja. Nagyban hozzájárulhat a TQS Coffee hevítőrúd kávés ízhatással abban is ha Ön már jó ideje gondolkozik a leszokáson, de még ezidáig sikertelen volt minden korábbi próbálkozása. A TQS nikotinmentes és dohánymentes kávés ízvilággal megáldott hevítőrúdjai kiváló választás lehet az alternatív dohányzási élmény megtartásához..

Kinek való a TQS Coffee termék?

A TQS által kifejlesztett Kávés ízhatású készítmény azoknak a férfiaknak és nőknek ajánlott, akik igazi kávé rajongók és szeretnek akár naponta több finom ízletes és aromákban gazdag kávét fogyasztani. A TQS kávés ízhatású hevítőrudak egy olyan kiegészítést adhat a napi kávé fogyasztáshoz, melyre a hagyományos cigaretták nem képesek. Ez a nikotinmentes és dohánymentes produktum elhozza Önnek azt a kellemes és élvezhető kávé ízhatást, amit még más terméknél nem tapasztalhatott. A kávé íze kellemesen hathat az ízlelő és szagló érzékszerveire is. A Kávés hevítőrúd segítségével Ön átélheti a klasszikus dohányzás élményét számos káros mellékhatástól mentesen és ehhez párosulhat az kávés ízhatás.

A TQS Coffee a következő összetevőket tartalmazza:

A TQS hevítőrudak alapja fekete tea. További összetevők: a) cellulóz 10% b) teapor 55% c) 10% propilén-glikol d) glicerin 15%  e) mentol 1% f) borsmentaolaj 1% d) kávé tinktúra 1% e) kávéolaj 1% h) víz 6%.

A TQS Coffee hevítőrúd mely hevítőkkel kompatibilis:

A jelenleg magyarországi forgalomban lévő hnb technológiával működő dohányhevítő készülékek nagy részével kompatibilis. Jelenleg Magyarországon az IBuddy, IQOS, Glo, QOQ, Ploom Tech hevítő készülékek amik bolti forgalomban is megvehetőek, és ezek mindegyikével használható a TQS hevítőrúdjai. De ezek mellett még számos más hevítőkészülék is létezik a világon amit még jelenleg Magyarországon nem forgalmaznak, ezért aztán ha Ön nem a felsorolt hevítőkészülékek valamelyikével rendelkezik, úgy kérjük minden esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy utána tudjunk nézni annak, hogy az adott készülék megfelelő lehet e a TQS Kávé termékhez.
Ha hevítőkészüléke a felsoroltak között NEM szerepel, akkor a használat esetén felmerülő problémákkal kapcsolatban, sajnos NEM tudunk felelősséget vállalni.

A TQS Coffee hevítőrudak alkalmazása:

A TQS Kávé, kávés ízesítéssel ellátott nikotin és dohánymentes termékek alkalmazása kimondottan egyszerű. Nincs más dolga, mint az Ön által használt hevítőkészülékébe a hozzá tartozó termékleírásban leírtak alapján betennie a hevítőrudat. Általában ez úgy néz ki, hogy a hevítőrudat kiveszi a kis dobozból, és belehelyezi az Ön által használt hnb készülékbe, majd ezt követően a hevítő készüléket a készülékleírásban leírtak alapján elindítja. Ezek után a hevítő készülék a megfelelő hőre hevíti a benne lévő terméket, adott esetben a TQS Coffee kávés ízesítésű nikotinmentes és dohánymentes terméket, és elkezdi szívni azt. Mikor az Ön kezében lévő hevítő rezegni kezd, vagy jelzi, hogy végzett, a termékleírásban leírtak szerint távolítsa el a hevítő készülékből a már elhasználódott, elszívott hevítőrudat. Azonban érdemes szem előtt tartani azt, hogy a készülék leírásban mit írnak a termék takarításával kapcsolatban. Ezt azért mindenképp figyelmesen oldassa el és tartsa be azt. Egyrészről azért, mert így mindig kellemes élményt nyújt majd a Tqs Kávé hevítőrudak elszívása, másrészről ezzel növelheti meg készüléke élettartamát is.

Kiszerelés: 1 karton / 10 doboz. 1 doboz / 20 szál

A TQS Coffee hevítőrúd előnyei:

 • Nem általános cigaretta,
 • Nincs mentolos ízhatás
 • Alacsony nikotin tartalom,
 • Nem tartalmaz egyáltalán dohányt
 • Kátránytól mentes,
 • Kevésbé lehet káros az egészségére,
 • Leszokásban is segítsége nyújthat,
 • Nem zavarja büdös füsttel a környezetét.
 • Kezén, bőrén és ruháján sem érezhető a kellemetlen szag

Figyelmeztetés!

Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.
LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.
Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Várandós nők és szoptatós anyák részére a termék használatát nem javasoljuk.
Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499
A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ.
NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG!
CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK

Termék értékelések

Értékelés beküldése
  töltés

  TÖLTÉS