Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
tqs mentol
tqs mentol TQS mentol hevítőrúd TQS mentol hevítőrúd doboza

TQS TQS

TQS hevítőrúd - mentol

Mentol ízesítésű, nikotinmentes hevítőrúd


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Vonalkód: 6971492200503

Súly: 20 g

Kiszerelés: 20 darab

Készlet információ: készleten Várható szállítási dátum: 2022-10-03
1790 Ft (1409 Ft + ÁFA)

Egységár: 90 Ft / darab

1 / 5

TQS mentol hevítőrúd doboza
tqs mentol
TQS mentol hevítőrúd
TQS mentol hevítőrúd doboza
tqs mentol
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

TQS MENTOL NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD - 1 DOBOZ

Nap mint nap azon gondolkozik, hogy le szeretné váltani a jelenleg használt hagyományos cigarettát? Esetleg próbálkozott már a heets termékkel esetleg próbál már más hevítőrudakat is, de még nem találta meg az Ön számlára a legjobb ízvilággal Rendelkezőt? Gondot okoz a mindennapi életvitelében az is hogy a hagyományos égésű cigiknek milyen kellemetlen szaga van és mennyire káros is az Ön egészségére? Jó ideje azon gondolkozik, hogyan szabadulhatna meg az általános dohányzástól való függősségétől? Akkor Ön itt és most a legjobb helyen jár, a TQS termékcsalád elhozta Önnek a legújabb fejlesztésű hnb technológiával készült termékeit, mely jelenleg már 5 ízben érhető e Magyarországon.

Amit a TQS Menthol Herbal Stick - Nature Selection hevítőrúd termékről tudni érdemes.

A TQS Mentol Herbal Stick termék semmilyen körülmények között nem tartalmaz formaldehidet, mint az általános trafikokban megvásárolható cigik esetén. A TQS Mentol ízesítésű nikotinmentes és dohánymentes termékei esetén nem keletkezik égéstermék, ugyanis ezt a terméket nem kell meggyújtania ahhoz hogy élvezze a "dohányzás" élményét. A TQS Menthol hevítőrúd egyáltalán nem tartalmaz nikotint és minden esetben dohánymentes hevítőrúdjai kátránymentesek, ezért nagymértékben egészségesebbek lehetnek mint a dohánykoncesszióval ellátott boltokban megvehető normál cigik. A TQS Menthol Herbal Stick Nature Selection készítményeket meggyújtani egyáltalán nem kell, mindössze kell, hogy Önnek legyen egy kimondottan jó hevítő készüléke, mely támogatásával Ön bárhol és a nap bármely szakában kedvére szívhatja és örömködhet a TQS termékcsalád Mentol elnevezésű termékében. A TQS nikotin és dohánymentes Herbal Stick akkor is kiváló választás lehet, ha Ön már régóta szeretne megszabadulni a normál pöfékelés okozta kellemetlen mellékhatásoktól. A jövőben Ön is szívesen lenne a baráti társaságának a középpontjában, de nem azért, hogy a barátai arról beszéljenek, hogy milyen büdös és elviselhetetlen szagokat áraszt magából, hanem azért, mert hogy sikeresen váltott egy egészségesebb és kevésbé káros dohányzási szokásra. Az egészsége is jobb lehet, ha Ön nem a függősséget okozó, magas nikotin és dohánytartalommal bíró általános cigarettákat szívja. Nagyban hozzájárulhat a TQS Menthol hevítőrúd mentolos ízhatással abban is ha Ön már jó ideje gondolkozik a leszokáson, de még ezidáig sikertelen volt minden korábbi próbálkozása. A TQS nikotinmentes és dohánymentes mentolos ízvilággal megáldott hevítőrúdjai kiváló választás lehet az alternatív dohányzási élmény megtartásához.

Kinek való a TQS Mentol termék?

A TQS által kifejlesztett Mentol ízhatású készítmény azoknak a férfiaknak és nőknek ajánlott, akik igazi mentol rajongók és szeretnek akár naponta több alkalommal is érezni a mentol, mentalevél és borsmenta keverékének különleges kombinációját fogyasztani. A TQS mentol ízhatású hevítőrudak egy olyan kiegészítést adhat a napi rutinjához, melyre a hagyományos cigaretták nem képesek. Ez a nikotinmentes és dohánymentes produktum elhozza Önnek azt a kellemes és élvezhető mentolos ízhatást, amit még más terméknél nem tapasztalhatott. A mentol, menta és borsmenta keveréke kellemesen hathat az ízlelő és szagló érzékszerveire is. A Mentolos hevítőrúd segítségével Ön átélheti a klasszikus dohányzás élményét számos káros mellékhatástól mentesen és ehhez párosulhat a mentolos ízhatás.

A TQS Menthol a következő összetevőket tartalmazza:

A TQS hevítőrudak alapja fekete tea. További összetevők: a) cellulóz 10% b) teapor 55% c) 10% propilén-glikol d) glicerin 15%  e) mentol 1% f) borsmentaolaj 1% g) mentalevél 1% h) víz 7%.

A TQS Mentol hevítőrúd mely hevítőkkel kompatibilis:

A jelenleg magyarországi forgalomban lévő hnb technológiával működő dohányhevítő készülékek nagy részével kompatibilis. Jelenleg Magyarországon az IBuddy, IQOS, Glo, QOQ, Ploom Tech hevítő készülékek amik bolti forgalomban is megvehetőek, és ezek mindegyikével használható a TQS hevítőrúdjai. De ezek mellett még számos más hevítőkészülék is létezik a világon amit még jelenleg Magyarországon nem forgalmaznak, ezért aztán ha Ön nem a felsorolt hevítőkészülékek valamelyikével rendelkezik, úgy kérjük minden esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy utána tudjunk nézni annak, hogy az adott készülék megfelelő lehet e a TQS Mentol termékhez.
Ha hevítőkészüléke a felsoroltak között NEM szerepel, akkor a használat esetén felmerülő problémákkal kapcsolatban, sajnos NEM tudunk felelősséget vállalni.

A TQS Menthol hevítőrudak alkalmazása:

A TQS Mentol, menta, borsmenta és mentol ízesítéssel ellátott nikotin és dohánymentes termékek alkalmazása kimondottan egyszerű. Nincs más dolga, mint az Ön által használt hevítőkészülékébe a hozzá tartozó termékleírásban leírtak alapján betennie a hevítőrudat. Általában ez úgy néz ki, hogy a hevítőrudat kiveszi a kis dobozból, és belehelyezi az Ön által használt hnb készülékbe, majd ezt követően a hevítő készüléket a készülékleírásban leírtak alapján elindítja. Ezek után a hevítő készülék a megfelelő hőre hevíti a benne lévő terméket, adott esetben a TQS Mentol ízesítésű nikotinmentes és dohánymentes terméket, és elkezdi szívni azt. Mikor az Ön kezében lévő hevítő rezegni kezd, vagy jelzi, hogy végzett, a termékleírásban leírtak szerint távolítsa el a hevítő készülékből a már elhasználódott, elszívott hevítőrudat. Azonban érdemes szem előtt tartani azt, hogy a készülék leírásban mit írnak a termék takarításával kapcsolatban. Ezt azért mindenképp figyelmesen oldassa el és tartsa be azt. Egyrészről azért, mert így mindig kellemes élményt nyújt majd a Tqs Menthol hevítőrudak elszívása, másrészről ezzel növelheti meg készüléke élettartamát is.

Kiszerelés: 1 karton / 10 doboz. 1 doboz / 20 szál

A TQS Menthol hevítőrúd előnyei:

 • Nem általános cigaretta,
 • Mentol, borsmenta és menta keveréke
 • Alacsony nikotin tartalom,
 • Nem tartalmaz egyáltalán dohányt
 • Kátránytól mentes,
 • Kevésbé lehet káros az egészségére,
 • Leszokásban is segítsége nyújthat,
 • Nem zavarja büdös füsttel a környezetét.
 • Kezén, bőrén és ruháján sem érezhető a kellemetlen szag

Termék értékelések

Értékelés beküldése
  töltés

  TÖLTÉS