Waterglide női sikosító (150 ml)

Vízbázisú hiperérzékeny síkosító, kifejezetten a nők örömére,.
Elérhetőség: Nincs raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
2190 Ft
1890 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)

Hiperérzékeny síkosító, melyet kifejezetten a női szükségleteknek gyártottak. Abszolút bőrbarát, (bőrgyógyászatilag tesztelt, klinikailag igazolt) PH-semleges, vízben oldódó és zsírmentes.

Felhasználása:

Használjon megfelelő mennyiségű síkosítót a kívánt nedvesség eléréséhez a hüvelyre kenve. Használat után vízzel és szappannal mossa le.

18 év alatt ne hasznája!

Kifejezetten a nők kéjes élvezetének elősegítésére kifejlesztett kiadós és színtelen, valamint szag- és íz-semleges síkosító-anyag. Hipoallergén és kiváló síkosítási tulajdonságának köszönhetően kiválóan használható erotikus játékszerekhez is.

Abszolút bőrbarát, (bőrgyógyászatilag tesztelt, klinikailag igazolt), pH-semleges, vízben oldódó és zsírmentes. A Waterglide Woman kiválóan alkalmazható szexuális segédeszközökkel és 100%-ig óvszerbiztos.

Kiszerelés: 150ml
Termékjellemzők: vizes, csak nőknek

Figyelem! Az általunk forgalmazott étrend-kiegészítő termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére, gyógyítására és azok megelőzésére. A megadott termékjellemzők és hatások egyéntől függően változhatnak, azokat vizsgálatok nem igazolják, csak tájékoztató jellegűek, hatásuk leírása vásárlói visszajelzések alapján történik! Az étrend-kiegészítő termékek recept nélkül kaphatóak. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! 18 éves kor alatt ne szedje a készítményeket!

Az ügyfelek akik megvásárolták ezt a terméket, ugyanakkor megvásárolták
Kapcsolódó termékek

1 / 5
4:00