Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Zsírégetés alapjai

Zsírégető
zsiregetes tanacsok

Zsírégetés hatékonyan

Mekkora része van a diétában a zsírégető étrend-kiegészítőknek, a táplálkozásnak és a mozgásnak?
Étrend-kiegészítőket árusító cégként az lenne az érdekünk, hogy a zsírégető tápkiegek szerepét megnöveljük, de ezek csak kiegészítők, mint ahogy a nevükben is benne van. Aki az ellenkezőjét állítja egy étrend-kiegészítőről az túloz/hazudik.
Egy fogyásban 60% a táplálkozás, 20% a mozgás és csak 20% az étrend-kiegészítők szerepe.


Milyen típusú zsírégetők vannak?

A legnépszerűbbek és az általunk legpreferáltabbak az l-karnitin alapúak, melyek a zsírlebontást fokozzák és a szervezet zsírlebontását növelik. Az l-karnitin amellett, hogy segít a zsírból energiát kinyerni, jó hatással van a szív és az erek egészségére ill. a merevedési zavarokban szenvedőknek is segítséget nyújthat.
A termogenikus zsírégetők a tápkiegek egy másik csoportja. Ezek a készítmények növelik a szervezet energiafelhasználását ezáltal égetik a zsírt. Ezek főleg kávé, zöld tea vagy kóla dió alapú készítmények.
A kitozán is egy népszerű készítmény, de egyre több a piruvát alapú készítmény is, bár ezek hatékonyságát illetően felmerülnek kételyek, lényegesen kevésbé elismert készítmény, mint az l-karnitin.
Amiket viszont végképp nem ajánlunk, azok az amfetamin alapú illegális fogyasztószerek, mint például az Adipex. Ezek károsak, illegálisak és ártanak a szervezetnek. Ilyen szedését senkinek sem javasoljuk.


Hány kalória egy kiló zsír?

A testedben elraktározott 1 kg zsír elégetéséhez 9000 kalóriányi mozgást kell elégetni. Ha naponta 500 kalóriával kevesebbet eszel és 500 kalóriát égető mozgást végzel, akkor 9 nap alatt tudsz eltüntetni 1 kg zsírt. Tiszta matek az egész diéta, amennyivel többet égetsz el, mint beviszel annyi olvad le rólad.
Ebben a folyamatban a mozgás és a táplálkozás patikamérlege dönt, a zsírégető hatású étrend-kiegészítőkkel max segíthetjük a lebontást.


Mennyit lehet ideális esetben egy hónapban fogyni?

Heti maximum 1 kilogram leadásával kalkuláljunk, ami az első 2-3 hónap után lassulni is fog. Ennél többet igérő készítményeknek ne dőljünk be!

 

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS