Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

Péniszpumpa

Elsőre viccesen hangozhat, hogy péniszpumpa. Férfitársaságokban maximum nevetnek rajta, nyilvánosan senki nem mondja, hogy használja, pedig mégis sok tízezer fogy belőle évente az országban. Valakik csak megveszik... Akik használják, inkább hallgatnak róla, egyrészt, mert szégyellik, másrészt pedig nem szívesen reklámozzák az eredményeiket. Pedig eredmények vannak. Ezeket még hivatalos kutatások nem támasztották alá, de ki az aki jelentkezne egy ilyen kutatásba, azzal a felkiáltással, hogy kicsi a péniszem.

Mitől hatásos a péniszpumpa?

A péniszpumpa hatásosságát egy egyszerű fizikai fogalom a vákuum adja. A vákuum hatására kitágul a pénisz szövete, a barlangos testek megnyúlnak és a rendszeres tágító hatás eredményeképpen maradandó hossz és kerületnövekmény érhető el.

Nézzük a vákumpumpa müködési elvét: a pumpálás hatására (legyen akár kézi, elektromos vagy éppen vízes) vákuum jön létre a pumpa alatt. A nyomás csökkenésének hatására több vér áramlik a hímvessző barlangos testeibe, ami segíthet az erekció erősítésében és a pénisz kerületének és hosszának növelésében.

Mire használják a péniszpumpákat?

A péniszpumpák használatának oka, alapvetően két célt is szolgál:

 1. impotencia kezelése

 2. pénisz méretének és vastagságának növelése

A péniszpumpákat elsősorban az impotencia kezelésére használták de az 60-as évektől a pumpákat a pénisz kerületének és hosszának növelésére is használják.

Mitől függ, hogy mennyire hatásos egy péniszpumpa?

Alapvetően sok tényező befolyásolja és ezért nem lehet azt mondani, hogy a péniszpumpa használatával 5 centi növekedés vagy éppen csak 2 centi növekedés érhető el.

 1. Az első és egyik legfontosabb tényező, hogy a péniszpumpa milyen gyártótól való, milyen minőségű és hogy milyen erős szakítóhatásra képes, vagyis mennyire erős a péniszpumpában a vákuum, amit létre tud hozni.

 2. Másik fontos tényező a kitartás. Egy vagy két pumpálásnak nem lesz eredménye. A péniszpumpa heti 3-4-szeri használata alsó hangon javasolt és csakis ebben az esetben lesz hónapok múltán kézzelfogható eredmény. Azonban ez egy kellemes elfoglaltság, sokan önkielégítésre is használják a pumpát, de ez nem cél, csak lehet akár egy pozitív végkifejlet.

 3. A péniszpumpálások hossza

 4. Az egyén genetikája és fogékonysága is meghatározó. Ha az edzőtermes példánál maradunk akkor láthatjuk, hogy az edzésre is van aki jól reagál és hónapok alatt képes kinyomni a 100 kilót, míg másnál sokkal gyengébb és később jelentkeznek az eredmények, így van ez a péniszpumpa eredményekkel is. Egy azonban biztos, ha kitartóan és sokat járunk az edzőterembe, akkor még a legrosszabb genetikájú alanyok is növekedést tudnak elérni.

A péniszpumpa típusai

3 főbb típust különböztetünk meg ha péniszpumpákról beszélünk:

 • elektromos péniszpumpák
 • kézi péniszpumpák
 • zuhany péniszpumpák (pl.: Bathmate)

Emellett a péniszpumpa kategorizáláson túl más koordináták mentén is megkülönböztethetünk pumpákat. Vannak keményebbek és szilikonból készültek, ahol az érzés gyengédebb. Létezik olyan pumpa is melynek a belseje puha vagy szövettel bélelt, így kellemes érzést biztosítanak. A lényeg azonban mindig a vákuum, minél nagyobb vákuumra képes egy pumpa annál hatásosabb erekciót tud előidézni és a méreteket is annál jobban meg tudja növelni a hosszú távú használata.

Hogyan működik az elektromos péniszpumpa?

Az elektromos péniszpumpát egyszerűen csak fel kell helyezni a hímvesszőre, a szilikon mandzsettán át és a ki-be kapcsoló gomb nyomkodásával tudjuk a vákuumot is szabályozni. Bekapcsolás után az elektromos péniszpumpa vákuumot hoz létre a műanyag hengerben és ettől a férfiasság megtelik vérrel és erőtől duzzadó lesz. Fontos, hogy az elektromos péniszpum

péniszpumpa-elektromosHogyan működik az kézi péniszpumpa?

A kézi péniszpumpa esetén is a hengert rá kell helyezni a péniszre és szorosan oda kell nyomni az ágyékhoz, hogy légmentesen záródjon. Itt kiemelten fontos a légmentes záródás, ezt célszerű akár vízbázisú síkosítóval megoldani. A pumpa biztonságos és precíz felhelyezése után lehet elkezdeni kézileg pumpálni. Itt hasonlóan, mint egy matrac felfújásánál egy kis kézi tömlő lesz a segítségünkre. A pumpálás hatására a csőből levegő szabadul ki, ami vákuumot hoz létre és a vákuum hatására a vér a péniszbe áramlik ill. a barlangos testek szövete szétfeszül. A kézi pumpával szabályozható a kézi vákumpumpa által létrehozott vákuum és szívó hatás erőssége. Kezdő péniszpumpa használóknak javasolt, hogy nem hozzanak létre túl nagy nyomást, fontos a fokozatosság elve.

péniszpumpa-kézi

Hogyan működik az zuhany péniszpumpa? (mint a Bathmate)

A zuhany péniszpumpa használata a legnehézkesebb, de egyben a legkellemesebb is és a felhasználók visszajelzései alapján a leghatékonyabb is. Ez az árukon is meglátszik, ezek tartoznak a pumpák legdrágább csoportjába. Az egyik legnépszerűbb zuhany hidraulikus péniszpumpa a Bathmate. A Bathmate péniszpumpa használatához víz szükséges és használata a zuhany alatt vagy a kádban kényelmesen elhelyezkedve valósítható meg. Használatakor várja meg míg megtelik a pumpa vízzel és használja legalább negyed óra hosszáig. Használata kellemes, sokan önkielégítésre is használják, de ez nem szükségszerű. 3 hónapos használat után növekedést tapasztalhatnak a Bathmate vákumpumpa használói. A Bathmate péniszpumpa hossza 30 cm, belső átmérője 5,5 cm, anyaga polikarbonát, a mandzsetta gumiból készült. 

péniszpumpa-bathmate

A péniszpumpa használata

A péniszpumpák használata függ attól, hogy milyen típusú péniszpumpáról beszélünk. A használata típusonként eltérő, de a működési mechanizmus minden fajtánál megegyezik, a vákuum az ami létrehozza a merevedést és az ami kitágítja az ereket és a barlangos testeket és szöveteket. Az alábbi videón a Bathmate, vagyis az egyik zuhany pénisz pumpa müködését mutatjuk be:

Péniszpumpa eredmények

Konkrét ígéreteket nem lehet tenni, mert egyénenként eltérő eredményeket hozhat a péniszpumpa használata és az „edzés” intenzitásától is nagyban függhet az eredményesség. Az biztosan kijelenthető, hogy megoldás lehet a potenciaproblémákra, mivel képes erekciót előidézni a pénisz pumpa és emellett eltérő mértékben képes növelni a pénisz kerületét és hosszát. Vásárlók egészen extrém 5 cm-es növekedésekről is beszámoltak, de ez placebo kontrollos kutatásokkal nem volt ellenőrizve.

A péniszpumpa veszélyei és mellékhatásai

Veszélyei a vákumpumpa használatának nincsenek. A szájon át szedhető bizonytalan eredetű (értsd OÉTI notifikációs számmal nem rendelkező) étrend-kiegészítőkkel ellentétben káros hatása nincsen. Egyetlen jó tanács: péniszpumpálás esetén kövessük a fokozatosság elvét és csak fokozatosan emeljük a terhelést és emeljük a nyomást. Először kisebb vákuum is elegendő és ha már kitapasztaltuk, hogyan reagál rá a pénisz, utána emeljük csak a szívóhatást.

Péniszpumpa vásárlási tanácsok

 • Csak átlátszó pumpát vásároljunk, hogy szemmel követni tudjuk, hogy éppen mi történik a hímvesszővel.
 • Válasszunk a méreteinknek megfelelő méretű pumpát. A túl nagy pumpával csak sokkal kevésbé leszünk hatékonyak és az eredmények is kevésbé fognak jönni.
 • Ha egy mód van rá nyomásmérővel ellátott pénisz pumpát vásároljunk, hogy be tudjuk lőni milyen nyomás is uralkodik a búra alatt és legközelebb már a jól bevált erősségű vákuumot tudjuk beállítani.

Péniszpumpa vagy potencianövelő?

A péniszpumpa annyiban biztonságosabb, hogy ott nem viszünk be semmiféle anyagot a szervezetünkbe, mint mondjuk egy gyógyszernél, ami károsíthatja a májat és egyéb mellékhatásai lehetnek. Az igazán nagy teljesítményt elérni akaró férfiaknak javasoljuk, hogy a péniszpumpa használatát egészítsék ki férfierő készítményekkel. De minden esetben csak bevizsgált, OÉTI-notifikációs számmal rendelkező, zöld pipás készítményekkel.

A péniszpumpa és Peyronie-kór

A Peyronie-kór gyógyítására előszeretettel használják az Egyesült Államokban a péniszpumpát. A Pyeronie-kór eleinte csak a merevedéskor észrevehető görbület a péniszben, amely elhajlás az idő előrehaladtával egyre csak fokozódik. Súlyos esetekben már az aktust is ellehetetleníti a pénisz görbülete.

Péniszpumpa használati technikák

Fejő péniszpumpa technika

A péniszpumpa cilinderét húzogassuk a pénisz tövénél, mintha onanizálnánk. Ez erősíti a hímvessző barlangos testeit és javítja a vér áramlását a péniszben. Ezt csináljuk 5-10 percen keresztül, aminek a hatására erős feszítő érzést tapasztalunk illetve nagyon erős szokatlan merevedést. Ettől nem kell megijedni, ez szükséges a méretnövekedés eléréséhez. Természetesen egy alkalom nem elég, itt hosszú hónapok munkájáról lesz szó.

Nyomásugráltató pénisznövelő technika

A cilindert ne mozgassuk csak a nyomást változtassuk a pumpa vagy az elektromos kapcsoló segítségével, így tágíthatjuk majd elernyeszthetjük a pénisz szöveteit. Figyeljünk, hogy mindenki legyen tisztában azzal milyen nyomást visel el a pénisze, van akinél 4 hg már kritikus, de 6 hg fölé semmiképpen se menjünk!

Stimuláló pénisznyújtó technika

A pénisznöveléshez szükséges az erektált állapot, ha kevés a pumpa akkor stimulálni kell az idegeket, hogy az erektált állapot létrejöjjön. A péniszpumpa utánna tudja a tágító hatását kifejteni.

Kinek van szüksége péniszpumpára és milyen eredmények érhetőek el vele?

Péniszpumpát merevedési zavarokban szenvedő férfiaknak és valóban kispéniszűeknek ajánljuk. Az eredményekről szakirodalom és kutatások nincsenek, csak a felhasználók visszajelzésein alapulnak a fenti megállapítások. Hozzá kell tenni, hogy az átlagos péniszméret 14-18 cm, de sok férfi aki ebbe a sávba esik kicsinek érzi a péniszét a sok pornófogyasztás miatt. Azonban ez a méret teljesen normális, egészséges szexuális élet élhető vele.

Tovább olvasom

78

termék

Termékek rendezése

PVC Tube with Latex Sleeve

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt ...
2290 Ft

Pump Innovation

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt ...
13690 Ft

Pump Worx Beginner s Vibrating Pump

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú, vibrációs motorral ellátott kés...
8390 Ft

Pump Worx Beginners Power Pump lila színtelen kék fekete

Kezdőknek ajánlott péniszpumpa, amely árával jó választás lehet.
3590 Ft

Pump Worx Cock Trainer Pump System

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt ...
11590 Ft

Pump Worx Max-Precision Power Pump

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt ...
18490 Ft

Pump Worx Rookie of the Year Pump

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt ...
4490 Ft

Pump Worx Silicone Power Pump színtelen piros

Egyszerű, szilikonból készült péniszpumpa, kezdőknek.
5490 Ft

The Perfect Pump with Sure-Grip

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt ...
6190 Ft

New Stay Hard Pump - Clear Red

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt ...
5590 Ft

Nipple Sucker Pair in Shiny Pink

A mellbimbó elfedésére, díszítése alkalmas ideiglenes testékszer.
1690 Ft

Penis Enlarger - Blue

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt ...
3990 Ft

Penis Enlarger - Red

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt ...
3990 Ft

Penis Enlarger - Smoke

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt ...
3790 Ft

Penis Enlarger péniszpumpa színtelen füstszínű lila

3 színben kapható egyszerű péniszpumpa
3790 Ft

Penis enlarger Pump Soft Pussy Clear

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú, vibrációs motorral ellátott kés...
7890 Ft

Penis Pump

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt ...
4790 Ft

Penis Pump

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt ...
9390 Ft

Power Pump

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú, vibrációs motorral ellátott kés...
5090 Ft

THE DEVELOPER PUMP RED

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt ...
2490 Ft

The New Oro-Simulator For Men

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt ...
1590 Ft

TROJAN PENIS DEVELOPER

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt ...
2890 Ft

X FACTOR ENLARGER PUMP

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt ...
7790 Ft

Bad Kitty Pussy Sucker Mini

Nőknek készült harang formájú erotikus kiegészítő, mely a vaginára helyezve a hozzá kapcso...
7890 Ft

BK Vagina Sucker

Nőknek készült harang formájú erotikus kiegészítő, mely a vaginára helyezve a hozzá kapcso...
10690 Ft

Boob Cups Easy Grow"

Vákuumpumpához kapcsolt, nagyobb női mell formájú műanyag tölcsér. Használatával ideiglene...
10090 Ft

Breast Pump, double cups, pink, 13x11 cm

Vákuumpumpához kapcsolt, nagyobb női mell formájú műanyag tölcsér. Használatával ideiglene...
9290 Ft

Clit Sucker

Nőknek készült harang formájú erotikus kiegészítő, mely a vaginára helyezve a hozzá kapcso...
8390 Ft

Cupping set 5 Pcs.

Vákuumpumpához kapcsolt, nagyobb női mell formájú műanyag tölcsér. Használatával ideiglene...
6890 Ft

Dual Nipple Enlarger

A mellbimbó elfedésére, díszítése alkalmas ideiglenes testékszer.
2490 Ft

Fetish Fantasy Series High Intensity Pussy Pump

Nőknek készült harang formájú erotikus kiegészítő, mely a vaginára helyezve a hozzá kapcso...
9990 Ft

FF EXTREME VIBRATING PUSSY PUMP

Nőknek készült harang formájú vibrációs motorral kiegészített segédeszköz, mely a vaginára...
14290 Ft

FF VIBRATING MINI PUSSY PUMP

Nőknek készült harang formájú vibrációs motorral kiegészített segédeszköz, mely a vaginára...
10490 Ft

FF VIBRATING TRIPLE SUPER SUCK-HER

Apró tölcsér formájú, vibrációs motorral kiegészített, szívó erő kifejtésére alkalmas mell...
14790 Ft

Hot Lips

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt ...
3990 Ft

Klit-Kiss

Nőknek készült harang formájú erotikus kiegészítő, mely a vaginára helyezve a hozzá kapcso...
5990 Ft

Nipple Sucker Pair in Shiny Purple

A mellbimbó elfedésére, díszítése alkalmas ideiglenes testékszer.
1690 Ft

Pump Worx Accu-Meter Power Pump

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt ...
14290 Ft

Pump Worx Pistol-Grip Power Pump

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt ...
13690 Ft

Pump Worx Pro-Gauge Power Pump - Clear/Black

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt p...
18890 Ft

Pump Worx XXL Maximizer Pump

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt ...
13190 Ft

Pussy Pump the Hygienic App pink

Nőknek készült harang formájú erotikus kiegészítő, mely a vaginára helyezve a hozzá kapcso...
6490 Ft

Realov Masturbating Smart Penis Pump

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a beépített vibrá...
22790 Ft

Realov Smart Penis Pump

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a beépített vibrá...
19890 Ft

Vagina Cup with Intra Pump

Nőknek készült harang formájú erotikus kiegészítő, mely a vaginára helyezve a hozzá kapcso...
6290 Ft

Vagina Sucker

Nőknek készült harang formájú erotikus kiegészítő, mely a vaginára helyezve a hozzá kapcso...
10690 Ft

Vib Vagina Sucker rd

Nőknek készült harang formájú vibrációs motorral kiegészített segédeszköz, mely a vaginára...
11990 Ft

Vibrating Vagina Sucker

Nőknek készült harang formájú vibrációs motorral kiegészített segédeszköz, mely a vaginára...
11990 Ft
ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!