Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

Poppers, Rush

A Poppers egy utcai kifejezés - azaz egy szleng - amelyet a alkyl nitrite tartalmú folyadékokra használnak. Maga a szer beszippantása fokozhatja a szexuális élvezet vagy ahogy a klubkultúrában mondják a hang és a fény érzékelést.

Először is kiemelnénk, hogy jelenleg csak a Pentyl nitrit tartalmú poppersek engedélyezettek az országban, és azok is csak akkor, ha bőrtisztító vagy hasonló alkalmazási területre lettek szánva. A kétes eredetű termékek veszélyesek is lehetnek, így mindenki megbízható forrásból és csak saját felelőségre használja! A cikkünk célja nem a vásárlás ösztönzése, csupán, hogy megismertesse a poppers használatát és hatásait. 

A poppers aroma tartalmát egy kis üvegből (10-30 ml) inhalálják, amely jellemzően sárgás színű, és jellegzetes, gyümölcsös, édeskés aromája van (bár ez az alkalmazott nitrittől függően változik).

A poppers használata (amennyiben Pentyl nitrit tartalmú és bőrápolásra használjuk) legális Magyarországon és általában biztonságosan is használhatók (bár feltétlenül tartsuk be a biztonsági előírásokat). Függőséget egyáltalán nem okoznak, legalábbis fizikailag nem (az egy másik kérdés, hogy a mentális függőség kialakulása és az örömteli hatások iránti vágyakozás kialakulhat).

Napjainkban a popperseket tipikusan valamilyen folyékony szerként hozzák forgalomba, szoba illatosítóként, bőrttisztítóként vagy akár körömlakk eltávolítónak is (igen, az inhalánsok szabadidős használatán kívül az alkil-nitritek köszönhetően megbízhatóan elvégezhetik ezeket a funkciókat).

Poppers, mint meleg drog? 

A poppers-t sokan még mindig "meleg drognak" gondolják, de ez egy nagyon elavult nézet.

Igen, igaz, hogy az 1970-es évek gay szubkultúrája magába foglalta a Rush, a Locker Room, a Ram vagy a Hardware által megjelölt fényes, szemet gyönyörködtető üvegcséket.

Az is igaz, hogy a korszak gyártói főként a meleg kiadványokban való reklámozásba fektettek be. Ott volt még a homoszexuális töltetű rajzfilm, a "Poppers" (Jerry Mills), amely Billy - a nyugat Hollywood-i testépítő srác - és társa (Yves) kalandjait mesélte el.

Ám már 1978-ban egy Pittsburg-i folyóirat (névszerint Post-Gazette) egy New York-i fiatal utcai árusítót idézett - igen, akkoriban a poppákat már az utcai árusok árulták

"Üzletemberek, melegek, és nem melegek, Brooks Brothers öltönyösök, szolgálaton kívüli zsaruk, na meg a Gucci tömeg..."

És talán csodálkozol mi a vonzereje egy olyan anyagnak, ami úgy bűzlik, mint egy izzadt zokni?

Hogy megválaszoljuk ezt a kérdést, hadd idézzünk egy tanulmányt az illékony nitritek pszichoszexuális aspektusairól, amelyet egy amerikai pszichiáter Thomas P. Lowry mondott:

"Az inhalálható nitritek lehetnek a legközelebb a valódi afrodiziákumhoz. Az előjátékban a nitritek dezinhibitor hatást fejtenek ki, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy teljes bőrfelületi érzékiséget tapasztaljon. Az orgazmus előtti belégzéskor a felhasználó jókedvet és felgyorsulást, a gátlások felszabadulását érezheti és az orgazmus hosszabb ideig tartó, intenzív és túlfűtöttebb megjelenését tapasztalhatja".

A formula

A hetvenes-nyolcvanas években, ahogyan azt Dr Lowry említette a fent idézett tanulmányban, csak két vegyület volt széles körben poppersként használatos: az amil-nitrit és at izobutil-nitrit.

Jungle Juice Platinum   Rush Ultra Strong Jacked

Azóta számos más formulát fejlesztettek ki. A "poppers" kifejezés ma hivatkozhat ciklohexil-nitritre, izopentil-nitritekre vagy izoamil-nitritekre is.

Az utóbbi három szer a ciklohexil, az izopentil és az izoamil-csoportot jelenleg az "új formulák": "USA-biztos formulák", "EU-képletek" vagy hasonlóak és "Tiszta, erőteljes!" szlogennel reklámozzák.

Semmi sem lehet távolabb az igazságtól.

 Az úgynevezett új formulák nem tisztábbak vagy jobbak, mint az eredetiek, csak egy soha véget nem érő macska-egér játék eredménye, amelyet a poppers gyártóknak meg kell játszaniuk a szabályozókkal. Amikor tiltják az egyik vegyületet, egy másik lép a helyébe. Poppers rendelés esetén érdemes tiszában lenni, melyik vegyület legális és melyik nem, ebben segít a lenti táblázat.

Az amyl-nitrit, propyl-nitrit, butyl-nitrit vagy izobutyl-nitrit, mind-mind az alkyl-nitritek családjába tartozik.

Alkyl nitriteLegális?FormulaFizikai állapotForráspont
Amyl nitrite (isoamyl nitrite, isopentyl nitrite) nem (CH3)2CHCH2CH2ONO átlátszó folyadék 97–99 °C
Butyl nitrite nem CH3(CH2)2CH2ONO olajos folyadék 78.2 °C
Isobutyl nitrite (2-methylpropyl nitrite) nem (CH3)2CHCH2ONO színtelen folyadék 67 °C
Isopropyl nitrite (2-propyl nitrite) nem (CH3)2CHONO sárgás olajos folyadék 39 °C
Pentyl nitrite igen C5H11NO2 átlátszó folyadék 104 °C

A poppers jelentése

A "popper" kifejezésnek sok jelentése van. Általában valami, ami pattogó hangot ad, használják a kukoricát pattogtatásra, a halász csalira, egy fűszeres mexikói ételre vagy akár süleményre is.

Esetünkben egy kicsit másról van szó, hiszen a poppers jelentése egy inhaláló, ami a legtöbb felnőtt áruházban vagy bőrboltban megvásárolható. Ez az pentyl-nitrit, melyet szoba illatosító, videofej-tisztító, bőrtisztító vagy más hasonló termékként értékesítenek. Ezek azok a szerek, amelyek ellazítják az összes akaratlan izmot (mint a torok, a hüvely és az anus) és néhány másodperc erejéig befolyásolják az ember elméjét, állat-szerű szexualitást adva annak.

De miért poppers a neve?

Eredetileg az amil-nitrit vegyületek kis üveg kapszulákba kerültek, melyeket fel kellett pattintani, hogy felszabadítsa a folyadék aromáját. Ezek az üvegcsék (az úgynevezett gyöngyszemek) egy megkülönböztető pattogó hangot adtak, amikor összetörték őket - innen a "poppers" név.

Napjainkban a rush aromák 10-30ml-es palackokba kerülnek, és már nem pattognak. De a nevük megmaradt.

Hogyan működnek a poppersek?

Fizikai értelemben az alkil-nitritek vasodilatátorként hatnak, ami az ereket tágítja. Ennek eredményeképpen több vér jut az agyba, és így a használó olyan hatásokat tapasztal, amelyeket általában "fejrohamnak" neveznek.

A poppers simaizmokat is ellazítja a szervezetben, ami megkönnyíti a szexuális behatolást is.

Mentálisan intenzívebbé teszi a pozitív érzéseket, megteremti az eufória érzését, csökkenti a gátlásokat és növeli a használó szexuális vágyát!

Bár a fizikailag a poppers működését megbízhatóan írta le és értette meg az orvostudomány (az amil-nitrit eredetileg egy szívinfarktus okozta szívbetegségekre fejlesztett gyógyszer), az még nem magyarázható meg, hogy miként és miért érinti a mentális állapotot.

A poppers hatása

Az aroma két szinten hat a használóra: fizikailag és mentálisan. Ezek, a két különálló síkra gyakorolt hatások képesek valami nagyon izgalmas élményt létrehozni.

A poppers fizikai hatásai

Az ma poppersként ismert szer fizikai hatásai az 1900-as évek eleje óta ismertek és dokumentáltak (az amyl nitrit, az eredeti "popper" ötven évvel korábban 1844-ben került felfedezésre).

Minden poppers - azaz az alkil-nitrit család tagja - növeli a felhasználó szívverését és megnöveli az ereket, ezáltal elősegítve a vér egészséges, gyorsabb áramlását az egész szervezetben, beleértve az agyat is.

Ez azt eredményezi, hogy:

 • Az akaratlan izomszövetek ellazulnak (köztük a hüvely és anus)
 • Fokozott érzékenység az érintésre és más fizikai ingerekre
 • Az egész testben kellemes melegség érzés
 • A "rush" érzés a fejben (szédültség, bódultság), amint szokásosnál nagyobb mennyiségű oxigént hordozó vér belép az agyba

Mentális hatások

A mai napig az orvostudomány nem vizsgálta és nem magyarázta meg a poppanák pszichoaktív hatásait, elsősorban a kutatási érdeklődés hiánya miatt. (Az érdeklődés hiánya valószínűleg annak köszönhető, hogy a nitritek rekreációs használata nem okoz problémás társadalmi kérdéseket - ellentétben a sok más anyaggal való visszaéléssel -, mert a nitritek fizikailag nem függőek és általában biztonságosak.)

Egy neurológiai vizsgálat a közelmúltból (RL Balster, 1998) megpróbálta megmagyarázni a nitritek agyra gyakorolt hatását, de csak azt a következtetést vonták le, hogy "a következtetéseket nehéz levonni" - bár megjegyezte, hogy "bizonyos bizonyíték" létezik, hogy az alkil-nitritek az opioid-neuro-receptorokhoz kötődnek az agyban.

Egy másik (anekdotikus) vélemény, hogy az aroma belélegzése enyhe, rövid életű oxigén túladagolást okoz, mivel a poppers hatására nagyobb sebességgel és nagyobb mennyiségben jut az oxigént hordozó vér az agyhoz. Nem sikerült azonban olyan független tanulmányt találni, amely bármilyen meggyőződést ad e nézetnek.

Szubjektív tapasztalatok alapján Dr. Balster javaslata (hogy a popperek az agy opiód receptoraihoz kötődnek) talán közelebb áll az igazsághoz. Az ilyen receptorokhoz kötődő anyagok képesek:

 • Az agyban található örömközpontok ösztönzése ("jutalom" jel)
 • Erős eufóriás érzést produkálnak, amit a relaxáció és a megelégedettség érzés követ
 • Blokkolja az agy által előidézett fájdalomjeleket 

A poppers mindezt megteszi, továbbá a használók évtizedek alatt arról számoltak be, hogy

 • Segít a gátlások feloldásában és lazább viselkedésben
 • Intenzívebbé teszi az érzelmeket és a tapasztalatokat
 • Szubjektíven meghosszabbítja az időt, vagy akár "le is állítja" az időt egy ideig 
 • Fokozza a fény és a hang észlelését
 • Fényesebbé, boldogabbá és merészebbé teszi a környezetedet és mindent beleértve

Igen, a poppers az intenzitásról szól. Felerősítik a környezetet és az aktuálisan végzett tevékenységet - legyen szó akár szexuális aktusról, éjszakai kiutazásról vagy akármiről.

Hogyan kell használni a popperst?

Milyen gyorsan? Meddig? Milyen gyakran?

Először is leszögeznénk, hogy a poppers üvegén az áll "do not inhale" , azaz ne lélegezzük be! Ezek a szerek nem emberi fogyasztásra lett tervezve, így mindenki csak saját felelőségére rendeljen, és semmiképp se igya meg, vagy öntse a bőrre! A következő részben azt írjuk le, hogy hogyan szokták használni a szert (ami nem feltétlenül jelent egyett a mi véleményünkel).

A poppert leginkább a gőzök belégzésével lehet beadni egy nyitott palackból. Egy vagy két szippantás elegendő a kívánt hatás eléréséhez.

A hatás azonnali, de maximum egy-két percig tart, ezért soha nem adagolhatja túl a popperst. Az alkil-nitritek gyorsan hagyják el a testet és ezért a poppersek fizikailag nem addiktívak.

Amikor a szexuális élmény fokozására használják, a legtöbb ember körülbelül három-négy dózist használ a szeretkezés során - bár ez természetesen az aktuális hosszától és a saját preferenciájától függ. Néhány ember csak egyszer használja a kis palackot, éppen a csúcspont előtt.

Azok a clubberek, akik a poppers-t használják, hogy javítsák az éjszaka hangulatát, általában minden alkalommal szippantanak, mielőtt a táncparkettre lépnek. Egy kis üveg könnyedén kitarthat egész éjszaka, még akkor is, ha egy egész csoport osztozik rajta.

Annak ellenére, hogy a nitritek biztonságosak és nem okoznak függőséget, az anekdotikus bizonyítékok azt sugallják, hogy a túlzott felhasználás toleranciát teremthet az anyag hatásaival szemben - ami azt jelenti, hogy egyre nagyobb és gyakoribb dózisokra van szükség. Ne feledjük, hogy a poppers az agy dopamin (öröm) receptorait stimulálja, így ha naponta többször használunk poppákat, akkor a testünk valószínűleg megpróbálja önszabályozni a (természetellenes) túlzott stimulációt.

Poppers használata Poppers hatása

A poppers mellékhatásai

Talán a legfontosabb dolog, amit tudni kell, hogy a poppers inhalációja rövid életű, de meglehetősen nagy vérnyomás esést okozhat. Ennek következtében soha ne használjon poppert más anyaggal, amely ugyanezt tennék - különösen potencianövelőkkel (szildenafillal, tadalafil, avanafil).

Szintén magától értetődik, hogy nem szabad alkalmazni a poppákat, ha bármilyen orvosi okok miatt alacsony vérnyomásban vagy érrendszeri problémában szenved.

Egy tanulmány szerint a poppers a 19. a függőségi kockázattal és a "fizikai károsodással" szemben a 20-as listán (az alkohol a 10., míg a marihuána a 11. lett).
 
A poppers fizikailag nem addiktív, mert a nitritek gyorsan elhagyják a testet, jóval azelőtt, hogy fennállna a függőség kialakulása. Túlzott használata során a  mellékhatásai a következők lehetnek:
 • fejfájás
 • orrvérzés
 • szédülés
 • nyálkahártya irritációja

Ha ezek megtörténnek, nyissa ki az ablakot, és vegyen mély lélegzetet. A mellékhatások ritkán tartanak tovább öt percnél.

Biztonsági megfontolások

A poppers fogyasztása, lenyelése szigorúan tilos! A 'Nem emberi fogyasztásra' figyelmeztetés megtalálható minden palackon. Megivása halálhoz vezethet, tehát ne tegye!

Gyúlékony és igen tűzveszélyes szer, így vigyázzon a cigarettával.

Bőrirritáló. A poppers irritálhatja a bőrt, ha véletlenül ráömlik. Mossa le bő vízzel minél hamarabb. Kerülje a szemmel való érintkezést - a sérülés akár visszafordíthatatlanná is válhat.

Mennyibe kerülnek a Poppers aromák?

A rush aromák, azaz a poppers ára Magyarországon körülbelül 3000 forint, amely tekintettel arra, hogy mennyi időre elegendő egy üveg nem mondható drágának. Rendelés előtt érdemes szétnézni az ár összehasonlító oldalakon.

Miért Rush?

A Rush mára a szinonímája lett a Poppersnek, de az csupán az egyik legismertebb gyártójának az egyik márkaneve. A PWD már több olyan olyan híres termékeket dobott a piacra, mint a Rush vagy a Ram. A Rush közel 30 éve jelen van a piacon és világelső volt a nitrit  alapú aromák között és mára több, mint 100 országban megvásárolható.

Mit jelent a PPP rövidítés a csomagoláson?

A PPP a Power-Pak-Pellet rövídítése, amely annyit tesz, hogy a folyadékban kis golyócskák találhatóak a szennyeződések eltávolítása érdekében. Ezek a golyócskák garanciát jelentenek arra, hogy az eredeti PWD termék felbontás után se veszítsenek minőségükből, tisztaságukból és frissességéükből. Kinyitás után  ezek az apró golyók eltávolítják a szennyeződéseket az aromából. 

Poppers aromák

Tovább olvasom

28

termék

Termékek rendezése

Adler (9ml)

Adler rush
3190 Ft
2790 Ft-tól

Colt (10ml)

Colt poppers bőrtisztító
3190 Ft
2790 Ft-tól

Faust (9ml)

Faust popper
3190 Ft
2790 Ft-tól

Fist Deep Formula (10ml)

A Fist Deep formula az első poppers élmény meghatározó társa lehet.
3190 Ft
2790 Ft-tól

Gold Rush (10ml)

PWD Gold Rush bőrtisztító
3190 Ft
2790 Ft-tól

Hardware Original (10ml)

A Hardware Original Poppers egy erős Rush aroma.
3190 Ft
2790 Ft-tól

Herbal Rush Popper (15ml)

Gyógynövény alapú rush popper a nagyobb szexuális örömért.
6990 Ft

Ice Mint aroma (24ml)

Új poppers, amely a menta erejével és egyedi ízével mindenki kedvencévé válhat.
5190 Ft

Juice Zero (9ml)

Juice Zero rush aroma
3190 Ft
2790 Ft-tól

Jungle Juice Amsterdam Special (10ml)

Speciális Amsterdam kiadású poppers!
3190 Ft
2790 Ft-tól

Jungle Juice Black Label (10ml)

A dzsungel itala, amely erős mint egy jó fekete!
3190 Ft
2790 Ft-tól

Jungle Juice Blue (10ml)

A Jungle Juice Blue aroma az egyik legújabb poppersünk, tegyen vele egy próbát!
3190 Ft
2790 Ft-tól

Jungle Juice Cobra (10ml)

Jungle Juice Cobra poppers - erős, mint a kígyóméreg!
3190 Ft
2790 Ft-tól

Jungle Juice Eagle (10ml)

Jungle Juice Eagle fantázianév alatt futó Popper.
3190 Ft
2790 Ft-tól

Jungle Juice Gold Label (10ml)

A dzsungel itala, extra erős hatással!
3190 Ft
2790 Ft-tól

Jungle Juice HighRise (30ml)

HighRise Poppers aroma
4990 Ft

Jungle Juice Platinium (10ml)

A dzsungel itala, a platina keménységével!
3190 Ft
2790 Ft-tól

Jungle Juice Plus (10ml)

A dzsungel itala, most még hosszabb ideig tartó hatással!
3190 Ft
2790 Ft-tól

Jungle Juice Super Reds (10ml)

Jungle Juice Super Reds original bőrtisztító folyadék.
3190 Ft
2790 Ft-tól

Liquid Burning (9ml)

Folyékony poppers aroma
3190 Ft
2790 Ft-tól

Locker Room Rush (10ml)

Egy izgalmas aroma: Locker Room Rush Poppers.
3190 Ft
2790 Ft-tól

Nitro Supra Rush (10ml)

A Nitro Supra Rush aroma az egyik legkedveltebb poppers aroma, amely erős hatással bír. ...
3190 Ft
2790 Ft-tól

Quick Silver (9ml)

PWD Quick Silver poppers
3190 Ft
2790 Ft-tól

Ram (9ml)

Ram aroma
3190 Ft
2790 Ft-tól

Reds (10ml)

Szuper erős szoba illatosító aroma
3190 Ft
2790 Ft-tól

Rush Original (10ml)

Az egyedülálló, Poppers Captain Rush Aroma ismertetőjele a Rush kapitány képregény figura,...
3190 Ft
2790 Ft-tól

Rush Ultra Strong (10ml)

Az eredeti Rush Poppers erősebb változata, mely 3x erősebb annál.
3190 Ft
2790 Ft-tól

The Real Amsterdam (30ml)

Poppers aroma nagyobb, gazdaságos kiszerelésben
5190 Ft

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!