Hardware Original (10ml)

A Hardware Original Poppers egy erős Rush aroma.
Elérhetőség: Nincs raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
3190 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Mennyiségi kedvezmények
Mennyiség 2+ 3+ 4+ 5+ 10+
Ár 3150 Ft 3050 Ft 2990 Ft 2950 Ft 2790 Ft
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

A PWD Hardware egy amerikai lap szerint ez az egyik legtisztább és legjobb minőségű poppers aroma. Egy másik lap - a San Franciscoi Drummer Magazin - szerint pedig ez a leghatékonyabb terméknek a mostani piacon. Számos másik lap állítása is egybecseng ezzel a kijelentéssl (Bunkhouse Magazin, San Diego Update).

A hardware original egy pentyl-nitrit tartalmú bőrtisztító készítmény.

A hardware poppers szintén tartalmaz PPP golyócskákat, azaz a minőség itt is garantált! A PPP (Power-Pak-Pellet) golyócskák felnyitás után magukhoz vonzzák az apró szennyeződéseket és ezzel mindig friss és tiszta marad az aroma.

A hardware poppa sokaknak a kedvence, azt mondják a hatékonyságuk az oka! Ha valaki nem szeretei a szuper erős poppákat, maradjon távol tőle. A PWD által gyártott Rush Popperek, mint a Ram, a Bolt, a Quicksilver, és a Hardware szuper rúgást adnak! Érdemes vigyázni vele!

Tehát miért vásárolja meg ezt? Nos, néhányan szeretik időről időre kipróbálni az új aromákat és keresni a még keményebb és ütősebb termékeket. Nos, ez a szer biztos a versenyző. A Hardver Poppers a PWD-től szintén tartalmazza a védett Power-Pak Pellet-et, amelynek köszönhetően az aroma friss marad még kinyitás után is. A PPP golyók úgy néznek ki, mint egy kis fehér tabletta vagy pirula, amely szétesik az idő múlásával. Ugyan magától értetődő, de kiemelnénk, hogy NE nyelje le a tablettát! Ne is érjen hozzá. Tényleg ne csinálja senki, mert meg is halhat tőle az ember.

A hardware Poppers egy nagyon gyors aroma, hatalmas effektussal, hatása jó öt percig is tarthat, ami jó idő egy nagyon erős popper számára. 

 

Összetevők: 90% pentyl-nitrit tartalom.

Kiszerelés: 10 ml 

Figyelem! A Rush (Poppers) aromák használata során kerülje az ételek és italok fogyasztását, nyílt láng használatát és a dohányzást. Fokozottan tűzveszélyes folyadék! Kizárólag külterületen vagy jól szellőző helyiségben használja. Ha szembe kerül öblítse ki bő vízzel! Semmiképp ne igya meg vagy nyelje le a tartalmát!

Az ügyfelek akik megvásárolták ezt a terméket, ugyanakkor megvásárolták
Kapcsolódó termékek

1 / 5
4:00