Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
Jungle Juice Hardware original
Jungle Juice Hardware original Jungle Juice Hardware Ultra Strong poppers Hardware Original Poppers

Jungle Juice Jungle Juice

Hardware Original

Az eredeti tisztító szerszám!


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Vonalkód: 5999887297267

Súly: 33 g

Kiszerelés: 10 ml

Készlet információ: készleten Várható szállítási dátum: 2022-09-27
3210 Ft (2528 Ft + ÁFA)

Egységár: 321 Ft / ml

1 / 5

Hardware Original Poppers
Jungle Juice Hardware original
Jungle Juice Hardware Ultra Strong poppers
Hardware Original Poppers
Jungle Juice Hardware original
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

A PWD Hardware egy amerikai lap szerint ez az egyik legtisztább és legjobb minőségű poppers aroma. Egy másik lap - a San Franciscoi Drummer Magazin - szerint pedig ez a leghatékonyabb terméknek a mostani piacon. Számos másik lap állítása is egybecseng ezzel a kijelentéssl (Bunkhouse Magazin, San Diego Update).

A hardware original egy pentyl-nitrit tartalmú bőrtisztító készítmény.

A hardware poppers szintén tartalmaz PPP golyócskákat, azaz a minőség itt is garantált! A PPP (Power-Pak-Pellet) golyócskák felnyitás után magukhoz vonzzák az apró szennyeződéseket és ezzel mindig friss és tiszta marad az aroma.

A hardware poppa sokaknak a kedvence, azt mondják a hatékonyságuk az oka! Ha valaki nem szeretei a szuper erős poppákat, maradjon távol tőle. A PWD által gyártott Rush Popperek, mint a Ram, a Bolt, a Quicksilver, és a Hardware szuper rúgást adnak! Érdemes vigyázni vele!

Tehát miért vásárolja meg ezt? Nos, néhányan szeretik időről időre kipróbálni az új aromákat és keresni a még keményebb és ütősebb termékeket. Nos, ez a szer biztos a versenyző. A Hardver Poppers a PWD-től szintén tartalmazza a védett Power-Pak Pellet-et, amelynek köszönhetően az aroma friss marad még kinyitás után is. A PPP golyók úgy néznek ki, mint egy kis fehér tabletta vagy pirula, amely szétesik az idő múlásával. Ugyan magától értetődő, de kiemelnénk, hogy NE nyelje le a tablettát! Ne is érjen hozzá. Tényleg ne csinálja senki, mert meg is halhat tőle az ember.

A hardware Poppers egy nagyon gyors aroma, hatalmas effektussal, hatása jó öt percig is tarthat, ami jó idő egy nagyon erős popper számára. 

 

Összetevők: 90% pentyl-nitrit tartalom.

Kiszerelés: 10 ml 

Termék értékelések

Értékelés beküldése
    töltés

    TÖLTÉS