Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Porcerősítő, ízületvédő

(86 termék)

A porckopás megelőzésére, valamint a már meglévő porckopás kezelésére számos porcerősítő hatóanyag áll rendelkezésre, hogy segítse megőrizni vagy visszaállítani az ízületben található porcszövet megfelelő struktúráját, rugalmasságát, egészségét. Szerencsére a modern orvoslásban számos táplálékkiegészítő áll rendelkezésre, ami a porckopást meg tudja állítani illetve a folyamatot megfordítani.

A porcerősítő és izületvédő termék hasznosak a porckopás megelőzésére, általában a következő hatóanyagokat tartalmaznak: glükozamin, kondroitin, hialuronsav, mangán, kalcium, vitaminok, kollagén.

Mi az a porc?

A porc szilárd, gumiszerű anyag, amely a normál ízületekben a csontok végét fedi. Fő feladata a súrlódás csökkentése az ízületekben, és "lengéscsillapítóként" is szolgál. A normál porc ütéselnyelő tulajdonsága abból fakad, hogy összenyomva képes megváltoztatni alakját.

A porc alakot változtathat, mert több mint 70%-a víz, ami mozgás során elosztható. Például, amikor erőt fejtenek ki a térdre, például állva vagy sétálva, a porcból származó víz egy része bejut az ízületbe, és bevonja a porcot. Amikor az erő már nincs jelen, például amikor leülsz, a víz újra felszívódik, és a porc visszanyeri normál alakját. Mivel a porc nem tartalmaz idegeket, nem érez fájdalmat, amikor ezek az alakváltozások bekövetkeznek.

Az osteoarthritis következtében az ízületi porcok megmerevednek és elvesztik rugalmasságukat, így érzékenyebbé válik a károsodásra. Idővel a porc egyes területeken elkophat, ami nagymértékben csökkenti a lengéscsillapító képességét. Ahogy a porc elhasználódik, az inak és szalagok megnyúlnak, ami fájdalmat okoz. Ha az állapot rosszabbodik, a csontok egymáshoz dörzsölődhetnek.

A porc négy anyagból áll: kollagénből, proteoglikánokból, vízből és porcsejtekből.

porc

Miért fontos az izületvédelem?

Ízületeink a kor előrehaladtával és a megnövekedett terhelés során kopnak, amiből problémák tömkelege alakulhat ki. Csökken a helyváltoztató képességünk, korlátozva leszünk a napi teendőkben, fájdalmaink lesznek. A csökkent mozgásképesség pedig mozgásszegény életmódot eredményez, ami szív és érrendszeri panaszokat okoz. Látható, hogy igen fontos az izületeink védelme.

Minden edzés és fizikai terhelés előtt érdemes bemelegítő gyakorlatokat végezni, hiszen az ízületeknek is szükségük van erre. A bemelegítés (enyhe igénybevétel) hatására az ízületek elkezdenek természetes kenőanyagot (szinoviális folyadék) termelni, ami segíti a mozgásunkat, ráadásul az izomhúzódás és izomszakadás lehetőségét is csökkentik.

Mi az az osteoarthritis

Az osteoarthritis az ízületi gyulladás leggyakoribb formája, amely világszerte emberek millióit érinti. Akkor fordul elő, amikor a csontok végeit párnázó védőporc idővel elhasználódik. Bár az osteoarthritis bármilyen ízületet károsíthat, a rendellenesség leggyakrabban a kéz, a térd, a csípő és a gerinc ízületeit érinti.

Az osteoarthritis tünetei általában kezelhetők, bár az ízületek károsodása nem fordítható vissza. Az aktívnak maradás, az egészséges testsúly fenntartása és bizonyos kezelések lelassíthatják a betegség progresszióját, csökkenthetik a fájdalmat és az javíthatják az ízületi funkciókat.

Mik a tünetek?

Az ízületi porckopás tünetei gyakran lassan alakulnak ki, és idővel súlyosbodnak. Az osteoarthritis jelei és tünetei a következők:

 • Fájdalom: az érintett ízületek mozgás közben vagy után fájhatnak.
 • Merevség: az ízületi merevség ébredéskor vagy inaktív állapot után lehet leginkább észrevehető.
 • Érzékenység: az ízülete érzékeny lehet, ha enyhe nyomást gyakorol rá vagy annak közelében.
 • A rugalmasság elvesztése: előfordulhat, hogy nem tudja mozgatni az ízületét a teljes mozgástartományban.
 • Reszelő érzés. Előfordulhat, hogy az ízület használatakor reszelő érzést érezhet, és pattanást / recsegést hallhat.
 • Csontsarkantyúk: ezek az extra csontdarabok, amelyek kemény csomóknak tűnnek, kialakulhatnak az érintett ízület körül.
 • Duzzanat: ennek oka lehet az ízület körüli lágyrészek gyulladása.

Mi okozhatja?

Az osteoarthritis akkor fordul elő, amikor az ízületekben a csontok végeit párnázó porc fokozatosan elhasználódik. A porc egy szilárd, csúszós szövet, amely szinte súrlódásmentes ízületi mozgást tesz lehetővé.

Végül, ha a porc teljesen elhasználódik, a csont a csonton dörzsölődik.

Az osteoarthritist gyakran kopásos betegségnek nevezik. De a porcok kopása mellett az osteoarthritis az egész ízületet érinti. Változásokat okoz a csontban és az ízületet összetartó, az izmokat a csonthoz rögzítő kötőszöveteket is károsítja. 

Rizikó faktorok

A következő tényezők növelhetik az osteoarthritis kockázatát:

 • Idősebb kor: az osteoarthritis kockázata az életkorral növekszik.
 • Nem: a nőknél nagyobb valószínűséggel alakul ki osteoarthritis, bár nem világos, hogy miért.
 • Elhízottság: az extra testsúly cipelése több szempontból is hozzájárul az osteoarthritis kialakulásához, és minél nagyobb a testsúlya, annál nagyobb a kockázata. A megnövekedett súly megterheli a teherviselő ízületeket, például a csípőt és a térdét. Ezenkívül a zsírszövet olyan fehérjéket termel, amelyek káros gyulladást okozhatnak az ízületekben és környékén.
 • Ízületi sérülések: a sérülések, például azok, amelyek sportolás közben vagy balesetből származnak, növelhetik az osteoarthritis kockázatát. Még a sok évvel ezelőtt bekövetkezett és látszólag begyógyult sérülések is növelhetik az osteoarthritis kockázatát.
 • Ismételt igénybevétel az ízületen: ha a munkája vagy egy sport ismétlődő stresszt okoz az ízületekben, az adott ízületben végül osteoarthritis alakulhat ki.
 • Genetika: vannak, akik öröklik az osteoarthritis kialakulására való hajlamot.
 • Csont deformitások: vannak, akik hibás ízületekkel vagy hibás porcokkal születnek.
 • Bizonyos anyagcsere-betegségek: ezek közé tartozik a cukorbetegség és az olyan állapot, amely során a szervezetben túl sok vas van (hemokromatózis).

Diagnózis

A fizikális vizsgálat során orvosa ellenőrizni fogja az érintett ízület érzékenységét, duzzadását, bőrpírját és rugalmasságát.

Képalkotó tesztek

Ha képeket szeretne készíteni az érintett ízületről, orvosa javasolhat röntgent. A porc nem jelenik meg a röntgenfelvételeken, de a porcveszteséget az ízületben lévő csontok közötti tér szűkülése jelzi. A röntgenfelvétel csontkinövéseket is kimutathat az ízület körül.

A Mágneses rezonanciás képalkotás (MRI) rádióhullámokat és erős mágneses mezőt használ, hogy részletes képeket készítsen a csontokról és a lágyszövetekről, beleértve a porcokat is. Az MRI-re általában nincs szükség az osteoarthritis diagnosztizálásához, de összetett esetekben több információt nyújthat.

Labor vizsgálatok

A vér vagy ízületi folyadék elemzése segíthet a diagnózis megerősítésében.

Bár nincs vérvizsgálat az ízületi gyulladásokra, bizonyos tesztek segíthetnek kizárni az ízületi fájdalom egyéb okait, például a rheumatoid arthritist.

Kezelőorvosa tű segítségével folyadékot szívhat ki az érintett ízületből. A folyadékot ezután tesztelik, és megállapítják, hogy a fájdalmát köszvény vagy fertőzés okozza-e, nem pedig osteoarthritis.

Kezelés

Az osteoarthritist nem lehet visszafordítani, de a kezelések csökkenthetik a fájdalmat és segíthetnek jobban mozogni.

Gyógyszerek

Az osteoarthritis tüneteit, elsősorban a fájdalmat enyhítő gyógyszerek a következők:

 • Acetaminofen. Kimutatták, hogy az acetaminofen (Tylenol, mások) segít egyes osteoarthritisben szenvedőknek, akiknek enyhe vagy mérsékelt fájdalmaik vannak. Az acetaminofen ajánlott dózisánál nagyobb bevétele májkárosodást okozhat.
 • Nem szteroid gyulladáscsökkentő szerek (NSAID-ok). A vény nélkül kapható NSAID-ok, például az ibuprofen (Advil, Motrin IB, mások) és a naproxen-nátrium (Aleve), amelyeket az ajánlott adagokban szednek, jellemzően enyhítik az osteoarthritis fájdalmát. Az erősebb NSAID-ok receptre kaphatók. Az NSAID-ok gyomorpanaszokat, szív- és érrendszeri problémákat, vérzési problémákat, valamint máj- és vesekárosodást okozhatnak. Az NSAID-ok gélként, az érintett ízület feletti bőrre alkalmazva, kevesebb mellékhatással járnak, és ugyanolyan jól enyhíthetik a fájdalmat.
 • Duloxetin (Cymbalta). Általában antidepresszánsként használják ezt a gyógyszert a krónikus fájdalom kezelésére is, beleértve az osteoarthritis fájdalmát.

Terápia

 • Fizikoterápia. A fizikoterapeuta gyakorlatokat mutathat be az ízület körüli izmok megerősítésére, a rugalmasság növelésére és a fájdalom csökkentésére. Ugyanilyen hatásos lehet a rendszeres gyengéd testmozgás, amelyet egyedül végez, például úszás vagy séta.
 • Foglalkozásterápia. Egy foglalkozási terapeuta segíthet felfedezni a mindennapi feladatok elvégzésének módjait anélkül, hogy extra megterhelést jelentene az amúgy is fájdalmas ízületekre. Például egy nagy markolatú fogkefe megkönnyítheti a fogmosást, ha osteoarthritis van a kezében. Ha térdízületi gyulladása van, egy pad a zuhany alatt segíthet enyhíteni az állással járó fájdalmat.
 • Transzkután elektromos idegstimuláció (TENS). Ez alacsony feszültségű elektromos áramot használ a fájdalom enyhítésére. Rövid távú enyhülést biztosít néhány térd- és csípőízületi gyulladásban szenvedő ember számára.

Sebészeti és egyéb eljárások

Ha a konzervatív kezelések nem segítenek, érdemes megfontolni a sebészeti eljárásokat és injekciókat.

Otthoni módszerek, megelőzés

Tudjon meg mindent az állapotáról és annak kezeléséről, különösen arról, hogy az életmódbeli változások hogyan befolyásolhatják tüneteit. A testmozgás és a megfelelő testsúly fontos módja annak, hogy csökkentse az osteoarthritis okozta ízületi fájdalmat és merevséget.

 • Torna: az alacsony terhelésű gyakorlatok növelhetik az állóképességet és erősíthetik az ízületet körülvevő izmokat, így az ízület stabilabbá válik. Próbáljon meg sétálni, biciklizni vagy vízi aerobikot. Ha új ízületi fájdalmat érez, hagyja abba. Az edzés után órákig tartó új fájdalom valószínűleg azt jelenti, hogy túlzásba vitte, nem pedig azt, hogy kárt okozott, vagy abba kellene hagynia az edzést. Próbálja újra egy-két nappal később alacsonyabb intenzitáson.
 • Ideális testsúly elérése. Az extra súlyok cipelése növeli a teherviselő ízületek, például a térd és a csípő megterhelését. Még kisebb súlycsökkenés is enyhítheti a nyomást és csökkentheti a fájdalmat. Beszéljen dietetikussal a fogyás egészséges módjairól.
 • Mozgásterápiák. A tai chi és a jóga gyengéd gyakorlatokat és nyújtásokat foglal magában, amelyeket mély légzéssel kombinálnak. Sokan használják ezeket a terápiákat életük stresszének csökkentésére, és a kutatások azt sugallják, hogy a tai chi és a jóga csökkentheti az osteoarthritis fájdalmát és javíthatja a mozgást.
 • Meleg és hideg. A meleg és a hideg egyaránt enyhítheti a fájdalmat és a duzzanatot az ízületekben. A meleg, különösen a nedves hő segíthet az izmoknak ellazulni és enyhíteni a fájdalmat. A hideg enyhítheti az edzés utáni izomfájdalmakat és csökkentheti az izomgörcsöket.
 • Kapszaicin. A helyi kapszaicin, egy chili paprika kivonat, amelyet ízületi gyulladásos ízületek felett alkalmaznak a bőrére, segíthet. Előfordulhat, hogy naponta három-négyszer kell alkalmaznia több héten keresztül, mielőtt észreveszi az előnyeit. Vannak, akik nem tudják elviselni az irritációt. A kapszaicin krém felvitele után alaposan mosson kezet.
 • Merevítők vagy cipőbetétek. A cipőbetétek vagy más eszközök segíthetnek csökkenteni a fájdalmat, amikor áll vagy jár. Ezek az eszközök támogatják az ízületet, és segítenek levenni a nyomást.
 • Segédeszközök. A segédeszközök segíthetnek enyhíteni az ízületek stresszt. Egy bot séta közben segít a súlyt leveni a térdéről vagy a csípőjéről. Tartsa a botot a fájó lábbal szemben lévő kezében.

Alternatív gyógyászat:

 • Akupunktúra. Egyes tanulmányok azt mutatják, hogy az akupunktúra enyhítheti a fájdalmat és javíthatja a térdízületi gyulladásban szenvedők funkcióját. Az akupunktúra során hajszálvékony tűket szúrnak a bőrbe a tested pontos pontjain.
 • Glükózamin és kondroitin. A tanulmányok vegyesek voltak ezekkel a táplálék-kiegészítőkkel kapcsolatban. Néhányan megállapították, hogy jótékony hatásúak az osteoarthritisben szenvedők számára, míg a legtöbb azt jelzi, hogy ezek a kiegészítők nem működnek jobban, mint a placebo. A glükózamin és a kondroitin kölcsönhatásba léphet vérhígítókkal, például warfarinnal (Jantoven, és vérzési problémákat okozhat.
 • Avokádó-szójabab el nem szappanosítható. Ezt a táplálék-kiegészítőt – avokádó- és szójaolaj keverékét – széles körben használják Európában térd- és csípőízületi gyulladás kezelésére. Gyulladáscsökkentőként hat, és egyes tanulmányok kimutatták, hogy lassíthatja vagy akár megelőzheti az ízületi károsodást.
 • Omega-3 zsírsavak. A zsíros halakban és a halolaj-kiegészítőkben található omega-3-ok segíthetnek enyhíteni a fájdalmat és javítani a funkciót.

Milyen porcerősítő hatóanyagok léteznek?

A leginkább ismert porcerősítő hatóanyagok a következők:

Porcerősítő gyógynövények

Számos gyógynövény létezik, amelyek hatásos segítséget nyújthatnak a porckopás ellen, főként gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásuk miatt. A teljesség igénye nélkül ezek a következők:

Ízületvédő vitaminok

Melyik a legjobb térd porcerősítő?

Kimondottan a térd ízületi kopására nincs külön csodaszer, használható rá az összes ízületi fájdalomra és kopásra kifejlesztett kiegészítő por, kapszula és tabletta is. A kapszulacenter ajánlása a Panda Nutrition Joint Plus, amely egy nagy dózisú komplex formula, számos vitaminnal, természetes gyógynövénnyel és izületvédő hatóanyaggal, ráadásul szuper áron.

Tovább olvasom
Pozíció
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Ár (emelkedő)
Ár (csökkenő)
Dátum (emelkedő)
Értékelés
Népszerűség
Készlet
joint plus porcerősítő komplex formula

Panda Nutrition - Joint PLUS

(90 kapszula)

Komplex porcerősítő 11 összetevővel.

5490 Ft

collagen c panda nutrition kedvelt

Panda Nutrition - Collagen C

(100 kapszula)

Prémium minőségű kollagén, C-vitaminnal és hialuronsavval

4290 Ft

panda nutrition curcuma flex

Panda Nutrition - Curcuma FLEX

(100 kapszula)

Nagy dózisú kurkuma étrend-kiegészítő kapszula az ízületi gyulladások ellen.

3990 Ft

Nutriversum - Collagen Heaven málna

Nutriversum - Collagen Heaven

(300 g)

Kollagén mennyország – Több, mint kollagén!

5490 Ft

Collagen Heaven Beef&Fish cseresznyevirág

Nutriversum - Collagen Heaven Beef&Fish

(300 g)

A WSHAPE – Collagen Heaven Beef&Fish egy igen komplex, nagyon magas hatóanyag-tartalommal rendelkező készítmény. A ...

5990 Ft

Nutriversum - Collagen Heaven (egyadagos) eper

Nutriversum - Collagen Heaven (egyadagos)

(15 g)

Egyadagos kollagén Heaven, komplex, nagyon magas hatóanyagtartalommal

290 Ft

Hyaluronsavas ampulla

Yamuna

Hyaluronsavas ampulla

(2 ml)

Rendkívül nagy vízmegkötő képességének köszönhetően a bőr látványosan feszessé és rugalmasabbá válik. Kifejezetten ...

820 Ft

Collagen Balance+ - 100 kapszula - WSHAPE - Nutriversum

Nutriversum - Collagen Balance+

(100 kapszula)

A WSHAPE - Collagen Balance+ adagonként 500 mg, napi adagonként 1000 mg hidrolizált marhakollagént tartalmaz. A WS...

4990 Ft

Fittprotein Collagen C+Q10 - 120 kapszula

Fittprotein Collagen C+Q10

(120 kapszula)

Rugalmas és feszes bőrre vágysz? Eltüntetnéd az apró ráncaid? Ízületeid egészségét és rugalmasságát szeretnéd vissz...

4990 Ft

GAL Halkollagén peptidek

GAL Halkollagén peptidek

(150 g)

5890 Ft

GAL Marhakollagén peptidek Argentin

GAL Marhakollagén peptidek Argentin

(300 g)

A rendkívül kíméletes állattartásból származó alapanyaga mellett a GAL Marhakollagén peptideket immár az eddigieket...

5790 Ft

GAL Marhakollagén peptidek Klasszik

GAL Marhakollagén peptidek Klasszik

(300 g)

A kollagén egy óriásfehérje, ami nagy mennyiségben található meg bőrünkben, csontunkban és porcainkban. Az állati b...

4490 Ft

MSM+C Hyaluron Collagen Liquid - 500 ml - WSHAPE - Nutrivers

Nutriversum - MSM+C Hyaluron Collagen Liquid

(500 ml)

A WSHAPE – MSM+C+Hyaluron+Collagen Liquid napi adagonként 3000 mg hidrolizált marhakollagént tartalmaz. A kollagén...

3990 Ft

GAL Sertéskollagén peptidek

GAL Sertéskollagén peptidek

(300 g)

4390 Ft

Citromos Kollagén 330g - Vitaking

Citromos Kollagén 330g - Vitaking

(330 g)

A kollagén kiegészítők napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A kollagén a természetben előforduló fe...

6790 Ft

Epres Kollagén 330g - Vitaking

Epres Kollagén 330g - Vitaking

(330 g)

A kollagén kiegészítők napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek. A kollagén a természetben előforduló feh...

6790 Ft

100% Halkollagén natúr 150g - Vitaking

Vitaking

100% Halkollagén natúr

(150 g)

A kollagén kiegészítők napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek.A kollagén a természetben előforduló fehé...

5990 Ft

Glucosamine Sulphate - 60 kapszula - VITA - Nutriversum

Nutriversum - Glucosamine Sulphate

(60 kapszula)

Az emelt, intenzív sportteljesítmény nagy igénybevételnek teszi ki az ízületeket, porcokat, attól szinte teljesen f...

2690 Ft

Collagen Marha kollagén italpor - Green Apple 12g - PureGold

PureGold

Marha kollagén italpor (egyadagos)

(12 g)

Hidrolizált marha kollagén peptidek italpor formában, C-vitaminnal és cinkkel megerősítve. A kollagén egy görög ere...

190 Ft

Collagen Marha kollagén italpor - Green Apple 300g - PureGol

PureGold

Marha kollagén italpor

(300 g)

Hidrolizált marha kollagén peptidek italpor formában, C-vitaminnal és cinkkel megerősítve. A kollagén egy görög ere...

4790 Ft

Forpro Collagen with Hyaluronic acid fekete cseresznye

FORPRO - Carb Control

Forpro Collagen with Hyaluronic acid

(300 g)

Fenntartja a fiatalos ragyogást és védelmet!

5490 Ft

CollaBeauty - Kollagén és hialuronsav - 125 kapszula - PureG

PureGold

CollaBeauty

(125 kapszula)

Szeretnénk bemutatni CollaBeauty termékünket, mely nagy mennyiségben tartalmaz 100%-ban természetes eredetű hidroli...

3790 Ft

Joint Complex izületvédő - 90 kapszula - PureGold

PureGold

Joint Complex

(90 kapszula)

Csont-, ízület- és porcerősítő étrend-kiegészítő kapszula hozzáadott MSM, Glükozamin és kondroitin

3990 Ft

Joint Top - 90 kapszula - PureGold

PureGold

Joint Top

(90 kapszula)

Izület- és porcerősítő kapszula.Joint Top étrend-kiegészítő kapszula kondroitinnel, glükozaminnal, MSM-mel és C-Vit...

3990 Ft

Chondroitin Glucosamine

BioTech USA

Chondroitin Glucosamine

(60 kapszula)

3490 Ft

Arthro Forte Pack - 30 csomag

BioTech USA

Arthro Forte Pack - 30 csomag

10490 Ft

Hyaluronic & Collagen

BioTech USA

Hyaluronic & Collagen

(30 kapszula)

3690 Ft

Joint & Cartilage

BioTech USA

Joint & Cartilage

(60 tabletta)

5490 Ft

Collagen hidrolizált kollagén italpor

BioTech USA

Collagen hidrolizált kollagén italpor

(300 g)

6990 Ft

Hyaluronic & Collagen

BioTech USA

Hyaluronic & Collagen

(100 kapszula)

8490 Ft

Collagen Liquid

BioTech USA

Collagen Liquid

(1000 ml)

8490 Ft

Eggshell membrane kapszula - 60 megakapszula

BioTech USA

Eggshell membrane kapszula - 60 megakapszula

7990 Ft

Hialuronsav Forte Kivonat

Tenmag

Hialuronsav Forte Kivonat

Egy olyan természetes belső hidratáló, amit "nedvesség mágnes" jelzővel is illetnek, hiszen ez az apró molekula saj

7290 Ft

Arthro Forte Liquid - 500ml

BioTech USA

Arthro Forte Liquid - 500ml

7990 Ft

Arthro Forte

BioTech USA

Arthro Forte

(120 tabletta)

7490 Ft

Arthro Forte italpor - 340 g por

BioTech USA

Arthro Forte italpor - 340 g por

9790 Ft

GAL Kurkuma-komplex

GAL Kurkuma-komplex

(60 kapszula)

7890 Ft

Kolagen Activ Plus - B6,- és C-vitaminnal kalciummal, magnéziummal - 80 rágótabletta - Natur Tanya

Olimp Kolagen Activ Plus

(80 rágótabletta)

Kolagen B6 és C-vitaminnal, kalciummal, magnéziummal

4490 Ft

Collagene Facelift - folyékony kollagén peptidekkel - 500 ml - Natur Tanya

Natur Tanya

Collagene Facelift

(500 ml)

Collagene Facelift - folyékony kollagén peptidekkel

6990 Ft

Collagen Beauty Shot - 60ml - erdei gyümölcs - BeastPink

Beast Pink

Collagen Beauty Shot

(60 ml)

A Collagen Beauty Shot egy praktikus, prémium minőségű halkollagén ampulla

690 Ft

Colla Pink - 240g - szőlő - BeastPink

Beast Pink

Colla Pink

(240 g)

Kollagén komplex italpor

4090 Ft

Collagen Beauty Shot - 20 x 60ml - erdei gyümölcs - BeastPink

Beast Pink

Collagen Beauty Shot - 20 x 60ml

(1200 ml)

A Collagen Beauty Shot egy praktikus, prémium minőségű halkollagén ampulla

12290 Ft

Cápaporc - 100 kapszula - GymBeam

GymBeam

Cápaporc

(100 kapszula)

A cápaporc egy 100%-ban természetes tápanyag az ízületek számára, amely kezelésre szolgál, valamint az izom- és cso

3890 Ft

TITOK Multivitamin és Halkollagén Peptidek + MSM

TITOK

Multivitamin és Halkollagén Peptidek + MSM

(30 adag)

Multivitamin és izületvédő csomag

19890 Ft

TITOK Halkollagén Peptidek + MSM

TITOK

Halkollagén Peptidek + MSM

(173 g)

Pataki Ági TITOK Halkollagén Peptidek + MSM

6590 Ft

GOOD MORNING! Kollagén cappuccino - hal és marha kollagén peptidek - 320g - Natur Tanya

Natur Tanya

Good Morning kollagén

(320 g)

Hal és marha kollagén peptidek cappuccino ízben

6490 Ft

GOOD DAY! Kollagén por frissítő áfonya ízben - hal és marha kollagén peptidek - 320g - Natur Tanya

Natur Tanya

Good Day kollagén por

(320 g)

Kollagén por frissítő áfonya ízben - hal és marha kollagén peptidek

6490 Ft

Szerves élesztő fermentált növényi hialuronsav - 30 tabletta - Natur Tanya

Natur Tanya

Szerves hialuronsav

(30 tabletta)

Növényi eredetű, élesztő fermentációval készült szerves hialuronsav, C-vitaminnal dúsítva

4590 Ft

Kollagén + C-vitamin - málna limonádé mentával - 400 g - OstroVit

OstroVit Kollagén + C-vitamin

(400 g)

A Kollagén + C-vitamin kiváló minőségű hidrolizált szarvasmarha kollagén és C-vitamin keveréke. A kollagén főként a

6990 Ft

Kollagén + C-vitamin - málna limonádé mentával - 200 g - OstroVit

OstroVit Kollagén + C-vitamin

(200 g)

A Kollagén + C-vitamin kiváló minőségű hidrolizált szarvasmarha kollagén és C-vitamin keveréke. A kollagén főként a

4090 Ft

RunCollg hidrolizált kollagén - 500g - zöldalma - GymBeam

GymBeam

RunCollg hidrolizált kollagén

(500 g)

A RunCollg® egy hidrolizált szarvasmarha kollagén, mely C-vitaminnal van kiegészítve és hozzájárul a kollagén normá

5790 Ft

MSM - 250g - ízesítetlen - GymBeam

GymBeam

MSM

(250 g)

Az MSM egy ízületvédő és a szerves kén forrása, amely növeli az ízületek egészségét, rugalmasságát és mobilitását,

1790 Ft

Artikon MSM - 30 kapszula - Olimp Labs új termék

Olimp Artikon MSM

(30 kapszula)

A természetes belső hidratáló. 40 MG Hialuronsav kapszulánként. Az Olimp Artikon MSM™ innovatív termék tartalmaz me

5790 Ft

Perfect Skin hydro-complex - 30 kapszula - Olimp Labs új termék

Olimp Perfect Skin hydro-complex

(30 kapszula)

Az igazán egészséges bőrért és szépségért!

3590 Ft

Glucosamine Plus ízületvédő - 60 kapszula - Olimp Labs új termék

Olimp Glucosamine Plus

(60 kapszula)

4690 Ft

Collagen liquid Sugar Free - 10.000 mg - 500 ml - VITA - Nutriversum - narancs új termék

Collagen liquid Sugar Free - 10.000 mg - 500 ml - VITA - Nutriversum - narancs

(500 ml)

A VITA - Collagen Liquid Sugar Free a megadózisú 10 000 mg kollagén mellett a teljesség jegyében tartalmaz még cink

4990 Ft

Collagen liquid Sugar Free - 10.000 mg - 500 ml - VITA - Nutriversum - erdei gyümölcs új termék

Collagen liquid Sugar Free - 10.000 mg - 500 ml - VITA - Nutriversum - erdei gyümölcs

(500 ml)

A VITA - Collagen Liquid Sugar Free a megadózisú 10 000 mg kollagén mellett a teljesség jegyében tartalmaz még cink

4990 Ft

Collagen liquid Sugar Free - 10.000 mg - 500 ml - VITA - Nutriversum - cseresznye új termék

Collagen liquid Sugar Free - 10.000 mg - 500 ml - VITA - Nutriversum - cseresznye

(500 ml)

A VITA - Collagen Liquid Sugar Free a megadózisú 10 000 mg kollagén mellett a teljesség jegyében tartalmaz még cink

4990 Ft

Collagen Bar - 60 g - WSHAPE - Nutriversum - Rumos csokoládé új termék

Collagen Bar - 60 g - WSHAPE - Nutriversum - Rumos csokoládé

(60 g)

Büszkén mutatjuk be a WSHAPE - Collagen Bar-t, amely nemcsak 3 jól átgondolt, fantasztikus ízvilággal büszkélkedik,

500 Ft

Collagen Bar - 60 g - WSHAPE - Nutriversum - Ruby csokoládé új termék

Collagen Bar - 60 g - WSHAPE - Nutriversum - Ruby csokoládé

(60 g)

Büszkén mutatjuk be a WSHAPE - Collagen Bar-t, amely nemcsak 3 jól átgondolt, fantasztikus ízvilággal büszkélkedik,

500 Ft

Collagen Bar - 60 g - WSHAPE - Nutriversum - Kókusz mandula új termék

Collagen Bar - 60 g - WSHAPE - Nutriversum - Kókusz mandula

(60 g)

Büszkén mutatjuk be a WSHAPE - Collagen Bar-t, amely nemcsak 3 jól átgondolt, fantasztikus ízvilággal büszkélkedik,

500 Ft

Olimp Collagen Titanium

Olimp Collaregen Titanium

(400 g)

Professzionális ízületvédő 4 összetevővel

9990 Ft

olimp flex xplode

Olimp Flex XPlode

(504 g)

Ízületvédő termék az ízületek, porcok és kötőszövetek védelmére

11590 Ft

Olimp Kollagen Activ Plus

Olimp Kolagen Activ Plus

(80 kapszula)

Ízületvédő termék, az ízületek, porcok és kötőszövetek védelmére.

3490 Ft

olimp Arthroblock Forte

Olimp Arthroblock Forte

(60 kapszula)

Ízületvédő, amely tartalmazza az ízületek számára a 7 legfontosabb aktív összetevőt.

4990 Ft

Olimp Glucosamine Plus

Olimp Glucosamine Plus

(60 kapszula)

Nagy adag glukozamin-szulfát és kondroitin-szulfát, melyek bizonyítottan hatásosan képesek karbantartani az izületeket

3790 Ft

Olimp Glucosamine Flex

Olimp Glucosamine Flex

(60 kapszula)

Ízületvédő kapszula, mely 96%-ban glükózamin-szulfátot és 2,8%-ban C-vitamint tartalmaz

2490 Ft

nutrend flexit gelacoll

Nutrend Flexit Gelacoll

(180, 360 kapszula)

Zselatin és MSM tartalmú porcerősítő.

2990 Ft

Nutriversum - Collagen +

Nutriversum - Collagen +

(600 g)

Hidrolizált marha kollagén, hialuronsav, C-vitamin és Kondroitin tartalmú kiegészítő.

7290 Ft

nutrend Flexit Gold Gel

Nutrend Flexit Gold Gel

(100 ml)

Saját eredeti recept alapján, speciálisan kifejlesztett komplex aktív ízületvédő gél.

1990 Ft

nutrend Flexit Gold Drink

Nutrend Flexit Gold Drink

(400 g)

ízületvédő termék még erősebb még jobb öszetétellel, így kiválóan alkalmas az ízületi problémák kezelésére és az ízületek, porcok védelmére, megelőzésére.

8990 Ft

Nutriversum Joint Guard kapszula

Nutriversum - Joint Guard Gold

(120 kapszula)

Glülozamin-szulfátot, kondroitin-szulfátot, metil-szulfonil-metánt (MSM) és kollagént tartalmazó, izületvédő kapszula.

4790 Ft

nutriversum vita c + msm por

Nutriversum - C-vitamin + MSM

(150 g)

C-vitamin és MSM, gyulladáscsökkentő és immunrendszer erősítő hatással.

3290 Ft

Collagen Marha kollagén kapszula - 100 kapszula - PureGold

PureGold

Marha kollagén kapszula

(100 kapszula)

Hidrolizált marha kollagén peptid tartalmú étrend-kiegészítő kapszula. Kollagénünk a hosszú, rohanós hétköznapok so...

3190 Ft

Marine Beauty - 120 kapszula - BeastPink

Beast Pink

Marine Beauty

(120 kapszula)

Szépség vitamin nőknek

4590 Ft

ArthroBlock ízületvédő - 60 kapszula - Olimp Labs új termék

Olimp ArthroBlock ízületvédő

(60 kapszula)

Olimp Labs Arthroblock® ízületvédő az ízületek megfelelő működésének érdekében. Tartalmazza az ízületek számára a 7

4490 Ft

Nutriversum - Collagen Liquid

Nutriversum - Collagen Liquid

(450 ml)

Folyékony kollagén, a gyors felszívódásért!

4290 Ft

Nutriversum - Hyaluron

Nutriversum - Hyaluron Caps

(60 kapszula)

Adagonként 335 mg hialuronsavat tartalmazó kapszula.

5490 Ft

nutriversum msm collagen c vitamin hyaluron

Nutriversum - MSM+C Hyaluron Collagen

(120 kapszula)

Hidrolizált marha kollagén, MSM, hialuronsav és C-vitamin a rugalmas bőrért és izületekért!

4690 Ft

Nutriversum - Fish Collagen

Nutriversum - Fish Collagen

(100 kapszula)

Adagonként 1000 mg hidrolizált hal kollagén

4990 Ft

Nutriversum - Vegan Collagen

Nutriversum - Vegan Collagen

(100 kapszula)

100% Vegán kollagén kapszula

4990 Ft

Nutriversum Collagen kapszula

Nutriversum - Collagen Caps

(100 kapszula)

Hidrolizált marha kollagén, a rugalmas bőrért!

3690 Ft

Olimp Flexagen Forte

Olimp Flexagen Forte

(60 tabletta)

Elősegíti az ízületek megfelelő működését.

6390 Ft

JomTom Zöldkagyló Por

JomTom zöldkagyló por

(100 g)

Ízületi kopás és gyulladás természetes ellenszere, ami segíti a kenést és javítja az életminőséget.

4290 Ft

Walmark proenzi 3 expur

Walmark Proenzi 3 Expur

(90 kapszula)

Izületjavító készítmény (Glukózamin-szulfát, Kondroitin-szulfát, MSM, ExPur komplex hatóanyagokkal)

7490 Ft

BioCo Porc Izom Csont Komplex

BioCo porc izom csont komplex

(120 kapszula)

Glükozamin, MSM, kollagén és ásványi anyag tartalmú kapszula a porcok és csontok védelmében

3690 Ft

töltés

TÖLTÉS