Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Blog bejegyzések

(308 bejegyzés)
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Kategória
Dátum (emelkedő)
Dátum (csökkenő)
uj potencianovelok
Új potencianövelők érkeztek Potencianövelő

Hónapról hónapra új potencianövelők érkeznek, melyek közül, amikre jók a visszajelzések belistázzuk és 1 munkanapos szállítással biztosítjuk.

potencianövelő gyógynövények
Potencianövelő gyógynövények az erős erekcióért Potencianövelő Gyógynövény

A potencianövelő gyógynövények természetes megoldást nyújtanak a merevedési zavarra és számos jótékony hatással bírnak, mellékhatások nélkül. Tudd meg melyek a legjobb gyógynövények a férfi potenciára!

impotenciát okozo rossz szokasok
7 rossz szokás, ami merevedési zavarhoz vezethet Potencianövelő

Nem is gondolnád, hogy pár teljesen hétköznapi rossz szokás is problémákhoz vezethet a merevedésedet illetően. Ezeket mindenképpen kerüld el.

noni a-z cikk
A noni 8 hatása Gyógynövény

A noni antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően számos egészségügyi problémára jótékony hatással lehet, ráadásul tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és zsírsavakkal. Mik pontosan az előnyei? Tudd meg cikkünkből!

potencianovelok 2022-ben
Potencianövelő körkép 2022 – melyik működik és melyik gyengébb hatásfokú? Potencianövelő

Vásárlóink telefonos és e-mailes visszajelzései és az oldalon található értékelések alapján rangsoroltuk a Kapszulacenteren kapható potencianövelőket.

Máriatövis (Milk Thistle) a-z cikk
A máriatövis hatásai, kezdve a méregtelenítéssel Gyógynövény

Méregtelenítés vagy védelem a rák ellen? Ha ez érdekel, akkor olvasd el a cikket a máriatövisről!

prebiotikum tartalmú ételek a-z cikk
Prebiotikum tartalmú ételek és hatásuk Gyógynövény

A gyomor- és bélrendszerben élő baktériumok (összeségében a mikrobióta) mindent felhasználnak az elfogyasztott ételekből. Ezek a hasznos kis mikroorganizmusok lebontják és megemésztik a bevitt élelmiszereket, ezzel erősítik az immunrendszert és csökkentik a gyulladásokat. De mi tartja életben és mivel fokozható a munkájuk ezeknek a hasznos baktériumoknak? A válasz a prebiotikumok.

yam gyökér a-z cikk
A jam gyökér hatása Gyógynövény

A jam gyökér tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és számos jótékony hatással rendelkezik. Cikkünkben választ kaphatsz a yam gyökérrel kapcsolatos kérdéseidre.

pygeum a-z cikk
A pygeum 5 előnye Gyógynövény Prosztata vitamin

A pygeum előnyei közé tartozik a prosztata megnagyobbodás kezelése. De ezen felül is értékes gyógynövény! Elmondjuk miért.

gotu kola a-z cikk
A Gotu Kola hatása Gyógynövény

A gotu kóla (ázsiai gázló, centella vagy tigrisfű) érdekes egészségügyi előnyei közé tartozik a sebgyógyulás felgyorsítása, az agyműködés serkentése, a méregtelenítés, és még sok más. Tudja meg mik ezek!

tongkat ali a-z cikk
A Tongkat Ali afrodiziákum hatása Férfi termékek Gyógynövény

A Tongkat Ali a tesztoszteron ösztrogénné való átalakulását gátolja meg, vagyis egy úgynevezett aromatázgátló. Ezen tulajdonsága miatt megnövelheti a szexuális vágyat, a fizikai teljesítőképességet és az izomtömegre is jó hatással lehet.

catuaba a-z cikk
A catuaba, az egyik legerősebb természetes afrodiziákum Férfi termékek Potencianövelő Gyógynövény

A catuaba egy Brazíliában elterjedt gyógynövény, mely rendkívül erős afrodiziákum hatással bír, latin neve erythroxylum catuaba. Főleg az Amazonas esőerdő indiánjai használták impotencia ellen. Van is egy brazil mondás, ami szerint 60 éves korig az apáé a gyerek 60 után a catuabáé.

töltés

TÖLTÉS