Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

Szex társasjátékok felnőtteknek. Mik is ezek?

Játék és ajándék

2018. február 8.

Sokan felhúzzák a szemöldöküket a szex társasjátékok szó hallatán, pedig nem egy ördögtől való dologról van szó. A mai szabadabb felfogásban nem tabu a szex és az ezzel kapcsolatos lazább felfogás.

Kiknek ajánlottak a szex társasjátékok és a felnőtt társasjátékok?

Főleg szabadosabb gondolkodású, lazább pároknak, baráti társaságoknak akik szeretnék feldobni a szexuális életüket vagy egyszerűen csak benne vannak egy pajzánabb játékban. A szex társasjátékok kellékei lehetnek egy házaspár, pár vagy alkalmi kapcsolat előjátékának és napjaik szexualitással való feltöltésének ill. baráti társaságok kikapcsolódásának. Néhány szextársasjáték alkalmas legénybúcsúk, leánybúcsúk és szvingérklubok programjaiba való beillesztésre is.

Mi a különbség a felnőtt társasjátékok és a szex társasjátékok között?

Alapvetően ezeknek a játékoknak két fajtája van. A szex társasjátékok sokkal direktebben a nemiségbe és szexbe torkollanak, ezek a játékok kvázi előjátékra és a szexuális élet feldobására szolgálnak, inkább párok számára. A felnőtt társasjátékok főleg baráti társaságoknak ajánlottak, ahol csak a pajzán viccelődés és időtöltés a cél. Például a népszerű Sextivity is egy felnőtt társasjáték ahol a cél 18+ fogalmak kitalálása. Itt szó sincs arról, hogy a végkifejlet szex lenne, egyszerűen pajzán és oldott, baráti, önfeledt szórakozás a cél.

Milyen népszerű szex társasjátékok léteznek?

Sex Hunting 1 szex társasjáték

Ez az egyik legrégebbi szextársasjáték, feladat és jutalom kártyákkal, amik akár a társasjátékozás után napokig felhasználható.

sex hunting szex társas

Sex Hunting 2 szex társasjáték

A népszerű Sex Hunting 1 társasjáték továbbfejlesztett változata. Nem szükséges a első rész megléte, hogy a másodikkal játszani lehessen. Az elsőnek egy továbbfejlesztett és picit drágább verziója.

sexhunting 2 szex társasjáték

Sextivity felnőtt társasjáték

Egy nem szex társasjáték, hanem egy felnőtt társas, ami kifejezetten baráti társaságoknak szól, akik csupán egy jót szeretnének szórakozni és nevetésekkel teli, pajzán időt tölteni. A Sextivity a jól ismert alap játék 18+ verziója, ahol szexualitással és nemiséggel kapcsolatos fogalmakat kell elmutogatni, lerajzolni vagy éppen elmagyarázni.

sextivity felnőtt társasjáték

Huncut Randi szex társasjáték

Ez az egyik legprémiumabb szex társasjáték a piacon, ami kifejezetten pároknak szól, de bevállalósabbak akár egy édeshármas indítására és a gátlások leoldására is használhatják.

huncutrandi szex társas játék

Lust Date szex társasjáték

Szintén egy prémium szex társasjáték, vásárlóink között erről érkezett az egyik legtöbb pozitív visszajelzés. Szintén haladóbb gondolkodás és a szexualitás iránti átlag feletti vággyal rendelkező játékosoknak ajánlott.

lust date szex társasjáték

Kinek melyik szex társasjáték ajánlott?

Elkülöníthetjük, hogy valaki csak egy jót akar pajzán vicceken nevetni és 18+os helyzetkomikumokat produkálni vagy a szexuális életét szeretné feldobni, esetleg egy édes hármas vagy szvinger klubozás előtti gátlás oldásra használja a játékot. A Sextivity a legalapabb, az csak egy felnőtt társasjáték, a Sex Hunting és a Sex Hunting 2 talán a leguniverzálisabb, ami legsokoldalűbban felhasználható, míg a Lust Date és a Huncut Randi a legmagasabbra pozicionált játék, ami inkább pároknak vagy édes hármassal próbálkozóknak ajánlott.

Szextársasjáték vélemények

Eddig egy szex társasjáték vásárló sem élt a pénz visszafizetési garanciával, mindenki meg volt elégedve a játékkal. Zömmel kirívóan jó visszajelzéseket kaptunk, a vásárlók szexuális életét felpezsdítették a szextársasjátékok.

Szextársasjáték ajándéknak

Az egyik leggyakoribb vásárlási alkalom a Valentin-nap, házassági évforduló és a születésnap. Lepje meg párját szex társasjátékkal és barikádozzák el magukat a hálószobába egy egész estés játékra.

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape icon
Vásároljon ma kiemelt termékeinkből, akár ingyenes szállítással!
sex hunting 1 szex társasjáték
új termék

Sex Hunting 1

Jó ár-érték arányú szextársasjáték felnőtteknek.
7390 Ft
lust date szextársasjáték
új termék

Lust Date

Kártyás szextársasjáték felnőtteknek.
8090 Ft
sex hunting 2 szex társasjáték
új termék

Sex Hunting 2

A népszerű Sex Hunting 1 szextársasjáték folytatása.
7690 Ft
huncut randi szextársasjáték doboza
új termék

Huncut randi

Prémium szextársasjáték felnőtteknek.
11990 Ft
sextivity
új termék

Sextivity

Társasjáték felnőtteknek szóló témakörökkel. (Szex társasjáték)
8090 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!