Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

Vibrátor

Vibrátorok már 990 Ft-tól, minden anyagból, mint szilikon, zselé, gumi, üveg, akril és vibrátorok minden típusból, mint rezgő, csiklóizgató, G-pont izgató, anális vagy szimpla. Nézzen körbe vibrátor kínálatunkban és rendelje meg a kedvére valót. 1 500 darabos raktárkészletünkkel az ország egyik legnagyobb szexshop kínálatával rendelkezünk, termékeink nagy része raktárkészleten van, így a szállítási idő 1-3 munkanap jelemzően. A hatalmas választék mellett kiváló, azaz olcsó árak jellemzik online budapesti webáruházunkat.

Vibrátor fajták

Dildók

Ezek a legegyszerűbb gyártmányok, melyek rendszerint a legolcsóbbak is. A pénisz helyettesítőére szolgálnak. Anyaga többnyire szilikon, de vannak fém dildók, zselés dildók és üvegből is készülnek. Egy speciális típusa a dildóknak a két végű dildó, amit két hölgy is használhat egyszerre. A dildók nem vibrálnak, azaz nem vibrátorok, ezért külön alkategóriát kaptak az erotikus kellékek kategóriában.

A vibrátor a dildók egy továbbfejlesztett változata, ami képes rezegni elem vagy egy beépített és tölthető akksi segítségével. Ezek szintén műanyagok, szilikonosak vagy fémből készülnek. Üveg vibrátor viszont nincsen. A vibrátoroknak is több fajtája van.

Klasszikus rúdvibrátorok

Ezek leggyakrabban fémből vannak, ritkábban műanyagból. Formájukban és funkciójukban hasonlítanak a péniszre, de általában sima a felületük és a színük sem emlékeztet az emberi hímvesszőre. Ezek azonban semmit nem vonnak le a használati értékükből és abból az szex örömből - felejthetetlen élvezetet nyújtanak -, amit biztosítani tudnak. Nem ritkán arany színűek, fényesek és nagyon elegáns benyomást tesznek.

Élethű vibrátorok

Az élethű, azaz realisztikus vibrátorok már kinézetre is megszólalásig hasonítanak az igazi hímvesszőre. Nem feltétlen egyenesek, kis görbületet szoktak bele tenni, az oldalára ereket tesznek és a makk is élethűre meg van formázva. A színe jellemzően rózsaszín vagy valamilyen élethű/semleges színű a hatás kedvéért. Általában anyagukat tekintve szilikonból készülnek és ez a kategória az egyik legdrágább, de egyben legminőségibb kategória is.

Nonfiguratív vibrátorok (csiklóizgatós, g-pontos, klitoriszkaros)

Ez a kategória már egy továbbfejlesztett alkategóriája a vibrátoroknak, mely meghaladta az előző kettőt, de konzervatívabbak számára már akár túl is haladta az igényelt tulajdonságokat.

Ebbe a kategóriába tartoznak például a csiklóizgatók, amik a behatolással párhuzamosan stimulálják a csiklót is. További extrább változat a G-pont stimuláló vibrátor, ami a formája és görbülete folytán képes izgatni a női G-pontot ezáltal magasabb kéjérzetet biztosítani. A két alkategória akár kombinálható is, vannak olyan speciális nonfiguratív játkészerek, amik egyszerre stimulálják a G-pontot és a csiklót is, így hatalmas élvezetet nyújtva.

A csiklóizgató vibrátorokat más néven jackrabbit vibrátoroknak, nyúl vibrátoroknak vagy rampant rabbit vibrátoroknak is hívják.

Anális eszközök

A műpéniszeknek ez egy réteg csoportja, mely az anális behatolásra lett kialakítva. Jellemzően rövidebbek és keskenyebbek, mint a hüvelybe való behatolásra kialakított dildók. Ennek a kategóriának is vannak speciális alkategóriái, mint például a golyósorok, popsidugók vagy a férfiaknak kialakított prosztata masszírozó szexeszközök.

Egyéb vibrátor fajták

Számos speciális célra kifejlesztett vibrátort forgalmaznak még melyek a fenti kategórizálásba nem illeszthetőek pontosan, de széles fogyasztói igényt szolgálnak ki. Ilyenek például a vízálló vibrátorok, melyek akár kádban vagy zuhany alatt is használhatóak.

Vannak még az un. vibrációs szerelemtojások (love egg), melyek a tojás formájúak, a csikló izgatására szolgálnak, de a hüvelybe is beilleszthetőek.

A zsebrakéta vagy angolul pocket rocket a mellbimbók és a csikló izgatására szolgál, hüvelyi maszturbálásra kevéssé alkalmas.

Vannak még az ún. álcázott vibrátorok, melyek hétköznapi tárgyaknak látszódnak, mint például rúzs vagy mobiltelefon. Ezek inkább jópofák, de plusz funkciójuk nincsen. Például egy leánybúcsún lehetnek jók ajándéknak.

Egy speciális vibrátor a pillangó vibrátor mely lábra vagy derékra erősíthető és kéz használata nélkül lehet vele maszturbálni.

Egyfajta vibrátor a rezgő péniszgyűrű is mely a péniszre erősítve képes stimulálni a csiklót.

A hypoallergéneknek készült vibrátorok kifejezetten azoknak készült, akik érzékenyek az intim területeken és nem szeretnék, ha irritáló anyagokkal találkozna a bőrök a kényes területeken. A hypoallergéneknek készült vibrátorok esetében semmilyen allergiás reakciótól nem kell tartani a használójának. Ezek allergéneket nem tartalmazó szilikonból készülnek.

Milyen anyagból készülhetnek a vibrátorok?

A különböző anyagokból készült vibrátoroknak vannak előnyei és hátrányai is. Abszolut legjobbat nem lehet kinevezni, mert mindegyik anyag más és más használat mellett a legjobb.

  • szilikon vibrátor: orvosi szilikonból készülnek, nem allergének, bőrbarátak, ezeknek van talán a legpéniszszerűbb érzése illetve könnyen tisztíthatóak. Hátránya, hogy szilikonos sikosítókkal nem kombinálhatóak, mert az kárt tesz benne.
  • zselés vibrátor: ez veszi át leggyorsabban a test hőmérsékletét, rugalmasak és élethűek. Hátránya, hogy erős az illatuk, nem vezetik jól a rezgést és óvszer nélkül nem ajánlott mással megosztani egy zselés vibrátort.
  • műanyag (PVC) vibrátor: könnyű a tisztítása, ez vezeti a legjobbana rezgést, a legerőteljesebb vibrálásra a műanyag képes, ebben még veri a zselés társait is. Viszont túl kemény lehet és rugalmatlan, egy szilikonos vibrátor élethűbb és péniszszerűbben viselkedik.
  • üveg- és akril vibrátor: ezek a vibrátorok a legtartósabbak, prémium benyomást keltenek, szagtalanok és nem irritálják a bőrt de eleinte hideg érzés keltenek, idő kell míg felveszik a testhőmérsékletet és ritkán van vibra funkció rajtuk.
  • natur skin vibrátorok: selymes és puha a tapintása, egy cyberskin nevű anyag borítja, nagyon hasonlatos a bőrhöz a tapintása. Sajnos vonzza a port, így a tisztítása kulcs kérdés. Egy szaténtáskával át lehet hidalni a tárolásbeli problémákat.
  • latex és gumi vibrátor: szilárdabb, mint a zselés, a műanyag vibrátorokhoz hasonlóan jól vezeti a rezgés, ezek is elsősorban a csikló izgatására lettek tervezve. Gumira és latexre érzékenyek ne használják. Az első használatkor kellemetlen gumiszaga van, ami a mosások alkalmával folyamatosan gynegül, míg idővel teljesen megszünik.

Az 1500 vibrátort tartalmazó webshopunk választékában számos elismert márkát megtalál, mint LyBaile, H2O, Bathboy, All American Man, Pretty Love, Deep Exploration, JoyDivision, We-vibe, Smile, Fetish therapy, Close2You és You2Toys vibrátorok.

Mi alapján vásároljon vibrátort?

Első kérdés, amit fel kell tenni, hogy szükség van-e a rezgés funkcióra. Amennyiben nincsen akkor a dildó egy egyszerűbb és olcsóbb választás, ha szükséges akkor a vibrátorok közt érdemes keresni. Fontos megjegyezni azonban, hogy a vibrátorok kikapcsolt állapotban is használhatóak, vagyis legalább annyit tudnak mint a dildók, de ugyanazt pontosan tudják produkálni.

Következő fontos kérdés a méret. Fontos tisztában lennie a vásárlónak a saját anatómiájával. Hölgyek is eltérő méretű hüvelylyel rendelkeznek, a szűkebb hölgyeknek kisebb és vékonyabb vibrátorok, mint az öblösebbeknek, vagy azoknak akik már túl vannak akár több szülésen, azoknak akár méretesebb vibrátor ajánlható. A vibrátor méretek jellemzően kis 12-13 centiméteres mérettől indulnak és felmennek egészen az extrém 25-30 centiméteres méretekig. A 25 és afeletti méretek azonban inkább csak vicces ajándéknak szoktak elkelni, de csak a legritkább esetben tényleges használatra. A legnépszerűbbek a 15-18 centiméteres műpéniszek.

A kiválasztás során fontos szempont még a vibrátor élethűsége és az anyaga. Az élethűbb és érzetre is péniszszerűbb darabok jellemzően zselés vibrátorok vagy a szilikon vibrátorok, de van aki kifejezetten a fémből készült darabokat kedveli. A szilikon, zselé, TPE és TPR vibrátorok puhábbak, míg a műanyag, akril vagy üveg keményebb. A zselés és zsilikon vibrátorok legnagyobb előnye, hogy a test hőmérsékletét gyorsan felveszik.

Számít a kiválasztásnál, hogy a vásárló mennyire rendelkezik fejlett szexuális kultúrával és mennyire konzervatív vagy bevállalós. A konzervatívabbaknak az élethű, szilikon dildókat javasoljuk, míg a nyitottabbaknak, akik szeretnek újítani a G-pont és csikló stimuláló, szilikon vibrátorokat.

Fontos lépés a megfelelő anyagi keret kiválasztása, vagyis mennyi pénzt szánunk vibrátor vásárlásra. 3 000 Ft-ért már kaphatóak egyszerűbb, belépő modellek, míg a határ a csillagos ég, de józan igények kielégítésére 30 000 Ft feletti ár már a nem érdemes kategória.

Az elemek mérete is kulcskérdés a választás során. Az  AA elemes vibrátorok a legerősebbek, míg a AAA elemesek sokkal gyengébben rezegnek, így célszerűbb legalább AA elemmel müködő vibriket rendelni. A legerősebbek természetesen az akkumulátorosak, melyek a legerősebb stimulációs képesek biztosítani, USB-ről is működnek és nem szükséges havonta új elemet venni beléjük.

Tisztítás és karbantartás

  • Mindig tiszta és steril vibrátorral kezdjünk maszturbálni. Ezért használat előtt és után tisztítsuk meg, hogy steril legyen. Mégicsak az egyik leghigiénikusabb szervhez érünk hozzá.
  • Vízbázisú síkosító használata javasolt, mert a szilikonos akár tönkre is teheti a vibriket.
  • Tárold a vibrátort zárt helyen, hogy ne érintkezzen más tárgyakkal, amik kárt tehetnek benne.

A vibrátorok történelme

A vibrátort Kelsey Stinner találta fel, aki stresszoldás gyanánt kézzel elégítette ki női pacienseit, de szerette volna megkönnyíteni a munkáját az 1880-as években. A vibrátorok piacra kerülése először 1902-ben történt és a 20-as évekre kezdett elterjedni. Az elektromos vibrátor az 5. elektromos piacra dobott termék volt az USA-ban a varrógép, ventilátor, tea főző és a kenyérpirító után. A 2011-ben bemutatott Hiztéria című film is a vibrátor feltalálásáról szól. A feltalálás oka az akkut női depresszió, feszültség és levertség volt, amit a szexuális kielégületlenség okozott.

Ma Magyarországon abszolút legális a vibrátorok használata de az USA-ban számos államban, például Texasban, Missouriban, Alabamaban, Indianaban, Mississipiben, Massachusettsben tiltott a vibrátorok vásárlása. Texasban például csak akkor vásárolható, ha a vevő kitölt egy nyilatkozatot, hogy csak oktatási célokra használja.

Gyakori kérdések

Mi a különbség a dildó és a vibrátor között?

Sokan szinonimaként használják a műpénisz, a vibrátor és dildó kifejezéseket, pedig nem ugyanarról van szó. A műpénisz a gyüjtőnév, aminek két fajtája van. A hagyományos eszköz a dildó, ami a férfi péniszt hivatott helyettesíteni maszturbálás során. A vibrátor ezzel szemben rendelkezik rezgő funkcióval, ami kis mértékben rezegteti az eszközt, ezáltal intenzívebb élményt biztosít használójának és akár a csikló izgatására is használható. Vibrátorral sokan erőteljesebb orgazmust élnek át, mint kézi izgatással. Szexuálterapeuták kifejezetten ajánlják a vibrátor vásárlást azoknak akik nehezen képesek elérni az orgazmust.

Milyen elemek szükségesek a vibrátorokhoz?

A vibrátorok zöme elemes és a csomagolások nem tartalmaznak elemet. Gyakrabban AA, ritkábban AAA elemmel működnek. Ritkán tartalmaz a csomagolás elemet, de pár vibrátor típus akkumulátoros és USB-csatlakozóról tölthető is. 

Garanciálisak a vibrátorok?

Igen, a törvényileg garantált jótállást biztosítják a forgalmazók a termékekere.

Vízállóak a vibrátorok?

Vegyes az összkép, a szilikonos és zselés vibrátorok a tömítésnek hála általában zuhany alatt és kádban is használhatóak, míg a PVC és műanyag vibrátorok általában nem vízhatlanok.

Milyen vibrátor ajánlott kezdőknek?

Elsőre kisebb méretű 12-16 centis, csiklóvibrátorokat ajánljunk a vibrikkel ismerkedő hölgyeknek, mert ezekkel a legkönnyebb elérni az orgazmust. Nagyobb méretű, G-pont vagy kétágú vibrátorokat csak tapasztaltabb használóknak ajánlunk.

Használhatók a vibrátorok síkosítókkal?

Javasoljuk vibrátorainkhoz használjon síkosítót is. Azonban fontos megemlíteni, hogy szilikonos és zselés vibrátorokhoz vízbázis alapú sikosító javasolt, mert a szilikonosak akár tönkre is tehetik az eszközt, ráadásul használatukkal nehezebben tisztíthatóak.

Mennyire elterjedtek a vibrátorok?

A Harper's magazin által az USA-ban végzett 2006-os felmérés alapján a feénőtt nők 46%-arendelkezett vibrátorral. Magyarországon is a becsült használat a szexuálisan aktív, női népesség körében 50% körüli lehet.

Bezárás

1039

termék

Termékek rendezése

lybaile műpénisz vibrátor
új termék

LyBaile élethű PVC vibrátor (19 cm)

Rezgő, élethű, bőrszerű és rugalmas vibrátor.
2290 Ft
intimate tease horny vibrátor
új termék

Intimate Tease Thorny 6 sebességes csikló izgatós és G-pont stimuláló vibrátor

Csikóizgató és G-pont vibrátor egyszerre, 6 sebességgel és hüvely izgató puha tüskékkel.
5690 Ft
lady finger vibrátor
új termék

Lady Finger vibrátor (gold)

Rezgő, klasszikus rúdvibrátor.
1490 Ft
pretty love snappy vibrátor
új termék

Pretty Love Snappy vibrátor

Csikóizgató és G-pont vibrátor egyszerre.
7890 Ft
the realistic cock vibrator
új termék

The Realistic Cock vibrátor (18 cm)

Rózsaszín, normál méretű, rezgő vibrátor.
3990 Ft
h2o patriot vibrátor
új termék

H2O Patriot szilikon vibrátor

Rezgő, vízálló szilikon vibrátor.
5090 Ft
lybaile 20 cm vibrátor
új termék

LyBaile Waves of Pleasure élethű vibrátor (20cm)

20 centiméteres, élethű vibrátor nagy makkal.
2990 Ft

Penis Vibe, PVC Material, 2AA Batteries, Flesh , 4,5x23 cm

Uniszex, férfiaknak vagy nőknek egyaránt ajánlott, pénisz formájú, vibrátoros motorral ell...
2090 Ft
pretty love daniel vibrátor
új termék

Pretty Love Daniel G-pont vibrátor

Szilikonos, G-pont stimuláló vibrátor, akár hanggal is vezérelhető.
8590 Ft
all american mr big vibrátor
új termék

All American Man Big Vibe (24 cm)

Rezgő, extra nagy PVC vibrátor.
6490 Ft
deep exploration dildo
új termék

Deep Exploration 23 cm dildó (talpas)

Talpas, élethű, bőrszerű és rugalmas műpénisz, extra méretű.
4490 Ft
h2o viking vibrátor
új termék

H2O Viking szilikon vibrátor

Rezgő, vízálló szilikon vibrátor.
5090 Ft
happy rabbit csikloizgato vibrator
új termék

Happy Rabbit vibrátor

Rezgő, nonfiguratív szilikon vibrátor, csiklóizgatóval.
6290 Ft
love companion vibrator extra nagy makkal
új termék

Love Companion TPR vibrátor (25,5 cm)

Rezgő, vízálló TPR vibrátor, extra nagy makkal.
4590 Ft
mini dolphin light blue vibrátor
új termék

Mini Dolphin Light Blue vibrátor

G-pont izgató, multifunkciós, csiklóizgató vibrátor forgófejjel és gyöngyökkel.
11890 Ft
mr rabbit csiklóizgató vibrátor
új termék

Mr. Rabbit gyöngyös, forgófejes csiklóstimuláló vibrátor

Csikóizgató és forgófejes vibrátor egyszerre.
9090 Ft

Multi-speed vibration, PVC Material, 2AA batteries, 22 cm

Uniszex, férfiaknak vagy nőknek egyaránt ajánlott, pénisz formájú, testszövethez hasonló a...
3490 Ft

Penis Vibe, PVC Material, 2AA Batteries, Black, 4,5x23 cm

Uniszex, férfiaknak vagy nőknek egyaránt ajánlott, pénisz formájú, vibrátoros motorral ell...
2090 Ft

Pretty Love Bishop

Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott kiegészítő. A pénisz formájától eltérő kia...
4990 Ft
the realistic cock vibrátor 23 cm
új termék

Realistic Cock 9 élethű vibrátor (23 cm)

Bőrszínű, extra méretű, rezgő vibrátor.
3190 Ft

AnalFantasy vibrátor

Férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott AnalFantasy vibrátor
5290 Ft

BIG BOSS G5 VIBRÁTOR - RÓZSASZÍN

Prémium kategóriájú G-pontos Big Boss G5-ös vibrátor
34690 Ft

Ceramitex vibrátor RÓZSASZÍN

Vízálló, állítható érősségű Ceramitex vibrátor
3290 Ft
real touch vibrator xxx
új termék

Chisa Real Touch XXX vibrátor (19 cm)

Rezgő, nonfiguratív, bőrszerű és extra rugalmas PVC vibrátor.
4490 Ft
silicone classic vibrator
új termék

Classic Silicone G-pont izgató vibrátor (17 cm)

Rezgő, szilikonos G-pont stimuláló vibrátor.
6290 Ft

CLASSIC SLIM VIBRATOR PURPLE

Uniszex, férfiaknak vagy nőknek egyaránt ajánlott, pénisz formájú, vibrátoros motorral ell...
6490 Ft
cloneboy glow kit vibrátor forma
új termék

Cloneboy Dildo Kit - Glow in the dark - műpénisz készítő

Sötétben is világító lenyomat készíthető a Dildo Kittel a merev péniszről.
12490 Ft

Crystal kétágú vibrátor

Egyedi kényeztetést nyújtó, kétágú Crystal vibrátor
8390 Ft
lybaile csikloizgato vibrator
új termék

Csiklóizgató LyBaile vibrátor (20,7 cm)

20,7 centiméteres, csiklóizgató vibrátor.
1690 Ft

Envision the Mission

Uniszex, férfiaknak vagy nőknek egyaránt ajánlott, masszív zselé anyagú, pénisz formájú, v...
6990 Ft

Fascination vibrátor

16 funkciós vibrátor
7790 Ft

G-Vibe - Light Purple

Uniszex, férfi vagy női G-pont ingerlésére ajánlott kiegészítő. A pénisz formájától eltérő...
7890 Ft

G-wave Dual Rabbit Vibrator Pink

U-shaped double use G-spot vibrator. Highly flexible and can be used during intercourse. E...
21090 Ft

H2O Viking waterproof vibrator

Nőknek ajánlott, pénisz formájú, kétágú, vibrátoros motorral ellátott szexuális segédeszkö...
5090 Ft
killer ken pvc vibrátor
új termék

Killer Ken / Jen's Wrench vibrátor (19 cm)

Rezgő, élethű, bőrszerű és extra rugalmas PVC vibrátor.
7190 Ft
king cock műpénisz tapadókorongos
új termék

King Cock tapadókorongos műpénisz (20,5 cm)

20,5 centiméteres dildó tapadókoronggal.
9990 Ft
lady finger vibrátor ezüst
új termék

Lady Finger vibrátor (ezüst)

Rezgő, klasszikus rúdvibrátor.
1790 Ft

LADYFINGER MINIVIBRATOR

<ul><li>Kizárólag a Nexus játékhoz való csatlakoztatását tervezték a Nexus iSTIM használat...
1190 Ft
layla garofani rudvibrator
új termék

Layla Garofani rúdvibrátor

Rezgő, klasszikus rúdvibrátor.
5190 Ft
lazy buttcock dildo
új termék

Lazy Buttcock (16,5 cm)

Formás, motor nélküli anal dildó.
3490 Ft
lybaile the realistic cock vibrátor
új termék

Lybaile 10 sebességes prémium vibrátor

Rezgő, rózsaszín, állítható erősségű vibrátor.
5090 Ft

Multi-speed vibrator Pink

Uniszex, férfiaknak vagy nőknek egyaránt ajánlott, masszív zselé anyagú, pénisz formájú, v...
3090 Ft
jelly pink vibrátor
új termék

Penetrating Pleasure vibrátor (18,5 cm)

18,5 centiméteres, hüvely vibrátor, élethű kialakítással, vastag törzzsel.
4590 Ft
penetrating pleasure vibrátor
új termék

Penetrating Pleasure vibrátor (20 cm)

20 centiméteres, hüvely vibrátor, élethű kialakítással.
3390 Ft

Penis Vibe, PVC Material, 2AA Batteries, Purple , 4,5x23 cm

Uniszex, férfiaknak vagy nőknek egyaránt ajánlott, pénisz formájú, vibrátoros motorral ell...
2090 Ft

Penis Vibe, PVC Material, 2AA Batteries, Purple pearshine , 4,5x23 cm

Uniszex, férfiaknak vagy nőknek egyaránt ajánlott, pénisz formájú, vibrátoros motorral ell...
2090 Ft

Penis Vibe, PVC Material, 2AA Batteries, Red, 4,5x23 cm

Uniszex, férfiaknak vagy nőknek egyaránt ajánlott, pénisz formájú, vibrátoros motorral ell...
2090 Ft

Pettyes love vibrátor

7 funkciós melegítő vibrátor
25390 Ft
pretty love beck vibrátor
új termék

Pretty Love Beck szilikonos vibrátor

Rezgő, nonfiguratív, szilikonos G-pont stimuláló vibrátor.
3390 Ft
pretty love christ vibrátor
új termék

Pretty Love Christ csiklóizgató vibrátor

Csikóizgató szilikon vibrátor.
9290 Ft
pretty love cvelyn vibrátor
új termék

Pretty Love Cvelyn szilikonos vibrátor

Rezgő, nonfiguratív, szilikonos G-pont és csikló stimuláló vibrátor.
7290 Ft
pretty love testmasszírozó
új termék

Pretty Love Wand - testmasszírozó és csiklóizgató

A csikló izgatására használható, rezgő vibrátor.
11990 Ft
8990 Ft

Push it! vibrator

Uniszex, férfiaknak vagy nőknek egyaránt ajánlott, pénisz formájú erotikus kiegészítő, mel...
13890 Ft

Real Feel Lifelike Toyz No. 8

Uniszex, férfiaknak vagy nőknek egyaránt ajánlott, pénisz formájú, vibrátoros motorral ell...
7590 Ft
real feel like toyz vibrátor 20 cm
új termék

Real Feel Lifelike Toyz No.2 - herés vibrátor

Rezgő, élethű, bőrszerű és rugalmas vibrátor herékkel.
5490 Ft
rockin dong 21,5 cm vibrátor
új termék

Rocking Dong 21.5 cm vibrátor

Rezgő, nagy méretű, TPR vibrátor.
3190 Ft
Silicone Classic vibrátor (16,5 cm)
új termék

Silicone Classic vibrátor (16,5 cm)

16,5 centiméteres, szilikon vibrátor, élethű kialakítással.
6690 Ft
classic silicone élethű vibrátor
új termék

Silicone Classic vibrátor (18 cm)

18 centiméteres, szilikon vibrátor, élethű kialakítással.
5790 Ft

Szilikon vibrátor

Könnyedén felhelyezhető, kellemesen lágy, szilikon külsővel rendelkező vízálló vibrátor
5790 Ft

12 funkciós vibrátor

12 funkció és 4 féle forgásmód
7790 Ft
30590 Ft

2 az 1-ben vibrátor

Kétféle kényeztetés egyszerre
33390 Ft

3-Point Vibrator

Uniszex, férfi vagy női G-pont ingerlésére ajánlott kiegészítő. A pénisz formájától eltérő...
5390 Ft

Abby G vibrátor TÜRKIZ

G-pontos Abby G vibrátor
20790 Ft

ABBY G Violet vibrátor

Hihetetlen erősségű motorral rendelkező ABBY G vibrátor
21090 Ft

Adrien Lastic Butch Cassidy Vibrátor

Csiklóizgatós selymes szilikon külsővel rendelkező Adrien Lastic vibrátor
15390 Ft

AMORINO vibrátor KÉK

Csiklóizgatós kék színű AMORINO vibrátor
26090 Ft

AMORINO vibrátor RÓZSASZÍN

Csiklóizgatós rózsaszín AMORINO vibrátor
26090 Ft

Angels Star Dust 7.5 vibrátor.

A pénisz formájával megegyező, belső tengely körül forgó Angels Star Dust vibrátor.
13190 Ft

Aria Brilliant Lime vibrátor

Hihetetlen erővel bíró multifunkcionális Aria Brilliant vibrátor
13790 Ft
6490 Ft

Authentic Reaction Dong 8,5 vibrátor

Valódi bőr érzést keltő, herés Authentic Reaction Dong vibrátor
10690 Ft

B Yours bőrbarát vibrátor

Vízálló, bőrbarát B Yours vibrátor
5190 Ft

B Yours rugalmas dildó

Tapadókorongos B Yours dildó
3890 Ft

B Yours vízálló vibrátor

Realisztikus hatású, vízálló B Yours vibrátor
4890 Ft

Bad Kitty RC Vibro Bullet

Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott, tojásdad formájú, vibrátoros motorral ell...
10690 Ft

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!