Locker Room Rush (10ml)

Egy izgalmas aroma: Locker Room Rush Poppers.
Availability: In stock
Delivery date: 1-2 days
3190 Ft
excluding shipping
Az eredeti PWD Locker Room a PWD logóval és a híres PPP (Power Pak Pellet) rövidítéssel. A PPP egy olyan egyedi megoldása a PWD-nek, amellyel granatálják, hogy az aroma mindig friss és tiszta maradjon, még felbontás után is.
 
1969-ben a Los Angeles-i orvostudományi egyetemen egy fiatal diák, név szerint Clifford Hassing arra vállalkozott, hogy kifejlessze az egyedülálló, új összetételű Isobutyl Nitritet. Hassing az új felfedezését a Locker Room név alatt dobta piacra. Mint kiderült az egyetemen gyakran vették körül piszkos zoknik ezért Los Angelesben és környékén szobaillatosítóként kezdte árulni. A Locker Room nagyon népszerűvé vált, mellyel elindított egy különleges gyártási folyamatot. Rövid időn belül egész Amerikában elterjedt, és az elmúlt 40 év alatt a világ egyik legtöbbet eladott poppersévé vált.
 
A Locker Room poppers aroma igazán kemény "cucc", hatása eltarthat akár 5 percig is, ami igazán jó érték egy popperstől. Csak rutinos rush imádóknak ajánljuk.
 
A Poppers használata ellazítja az ereket, az izmokat és ennek köszönhetően oxigénben dús vér kerül az agyba. A megnövekedett oxigénnek köszönhetően, amely az agyba kerül egy eufórikus érzés alakulhat ki, amelyet "rush"-nak hívnak. A party-k szerelmesei azért használják a popperst, hogy a fényjátékokat jobban élvezzék és lelassítsa azok észlelését. A szexuális együttlétek során a poppers hatása a nagyobb és hosszabb orgazmusban mutatkozik meg - számoltak róla be a felhasználók.
 
A Locker Room előnyei:
  • 100% eredeti PWD aroma
  • 100% elégedettség
  • Könnyen kezelhető 10ml-es üvegcse
  • Power Pak Pellets (PPP), amely frissen és tisztán tartja az poppers aromát
  • Erős és hatásos aroma

 

Kiszerelés: 10ml

Összetevők: 90% Isobutyl Nitrit

Figyelem! A Rush (Poppers) aromák használata során kerülje az ételek és italok fogyasztását, nyílt láng használatát és a dohányzást. Fokozottan tűzveszélyes folyadék! Kizárólag külterületen vagy jól szellőző helyiségben használja. Ha szembe kerül öblítse ki bő vízzel! Semmiképp ne igya meg vagy nyelje le a tartalmát!

Related products

1 / 5
4:00