Rush Original (10ml)

Az egyedülálló, Poppers Captain Rush Aroma ismertetőjele a Rush kapitány képregény figura, mely rajt van minden eredeti Poppers Captain Rush aroma üvegén.
Availability: In stock
Delivery date: 1-2 days
3190 Ft
excluding shipping
Mennyiségi kedvezmények
Quantity 2+ 3+ 4+ 5+ 10+
Price 3150 Ft 3050 Ft 2990 Ft 2950 Ft 2790 Ft

A Rush original poppers a legismertebb rush aroma, melyet a PWD forgalmaz. A Poppers Captain Rush Aroma isopropyl nitritet tartalmaz, mely párologtatva felfokozott izgalmi állapotot kelt. Az egyéb alkyl nitriteket tartalmazó rushokhoz képest a Poppers Captain Rush aromája felpezsdíti a szoba hangulatát!

Rush kapitány a gyártó által készített rajzfilmfigura, erejét most megtalálja minden valódi Rush poppers-ban.

A Rush elsődleges hatása, - mint bármelyik jó poppersé - hogy teljesen ellazítja az izmokat a testedben. Másodsorban a poppers okozhat értágulást vagy az erek relaxációját. Ez kellemes, meleg érzést eredményez, nagy mennyiségű oxigént hordozó vért jut az agyba és kialakul a különleges "rush" érzés.

Az oxigén növekedése a pozitív érzelmek hirtelen fokozódásához vezethez, ami növeli a vágyat, csökkenti a gátlásokat, ösztönzi a nyers állati szexualitás érzést. 

A Rush használata során az orgazmusokat úgy érzik, mintha tovább tartanának. És egyesek azt mondják, hogy a szexuális élvezet is hatalmasabbnak érzték.

A Rush aroma lazítja az izmokat a testben, és ez is ellazítja az ereket. Amikor az erek ellazulnak, több vér és oxigén halad át a testen. Ez a megnövekedett véráramlás általánosságban meleg és nyugodt érzést eredményez és fokozott éberséget biztosít. Ez a "szellemi rohanás" azt a eufórikus érzést adja, amiről a minőségi rush aroma ismert. 

A mennyiségi kedvezményt különböző típusú aromák megvásárlásával is elérhetjük, de az egyénileg kerül kiszámításra. Kérjük, forduljon a vásárlói ügyfélszolgálathoz további információkért, vagy várjon, hogy a kollégánk a csomag elküldése előtt hívjon.
Nem emberi fogyasztásra! Csak az aromaterápiára! Gyerekektől távol tartandó!

A Rush aromát csak nyílt helyiségben használd. A Rush aroma EU formula nem rendelkezik kábító hatással, azaz nem minősül drognak.  Közvetlenül ne lélegezd be, ne inhaláld az orrodon keresztül mivel az ily módon történő rendszeres használata légúti károsodást okozhat.

 

Összetevők: 90% isopropyl nitrit

Kiszerelés: 10ml

Figyelem! A Rush (Poppers) aromák használata során kerülje az ételek és italok fogyasztását, nyílt láng használatát és a dohányzást. Fokozottan tűzveszélyes folyadék! Kizárólag külterületen vagy jól szellőző helyiségben használja. Ha szembe kerül öblítse ki bő vízzel! Semmiképp ne igya meg vagy nyelje le a tartalmát!

Customers who bought this item also bought
Related products

1 / 5
4:00