Ügyfélszolgálat: +36(30)563-6134 (9 - 14 óráig)

kapszulaCENTER
Blade Sport

Blade Sport

(8 termék)

A BLADE SPORT egy magyar étrend-kigészítőket gyártó és forgalmazó cég. Termékeik között megtalálhatók a sportolóknak szánt profi- és a "hétköznapi" emberek számára fejlesztett táplálék kiegészítők. Céljuk a prémium minőség és a korrekt ár fenntartása. A gyártás szigorú élelmiszer-higiéniai ellenőrzési és minőségi szempontok alapján történik.

A BLADES PORT márka 2015-ben indult és mára Magyarország egyik nagy táplálékkiegészítő gyártójává vált. Maga a cég egy amerikai - magyar vegyes vállalkozás, ahol a cégvezetők több, mint 14 éves üzleti tapasztalattal rendelkeznek az étrend-kiegészítők piacán. Termékeiket a világ 50 országába exportálják.

BLADE SPORT KUPA néven immár 7 éve óriási sikerrel szerveznek Testépítő és Fitness versenyeket Magyarországon.

BLADE SPORT gyártó üzeme és termékei rendelkeznek IFS, GMP, HACCP, HALAL, KOSHER, GMO FREE, HORMONE FREE, BSE/TSE, tanúsítványokkal, valamint a jól működő rendszerüknek köszönhetően minden gyártási folyamat visszaellenőrizhető. Minden termékük megfelel a hatályos Magyarországi és Európai Uniós jogszabályoknak, valamint a környezetvédelmi és etikai szabályokra is gondosan ügyelnek

Pozíció
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Ár (emelkedő)
Ár (csökkenő)
Dátum (emelkedő)
Értékelés
Népszerűség
Készlet
töltés

TÖLTÉS