Eros Hybrid Bodylube (30 ml)

Hibrid sikosító, mely vízbátzisú és szilikonos is egyben.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
2990 Ft
2790 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

Az Eros Hybrid Power Bodylube ötvözi a vízbázisú és a szilikonos sikosítók előnyeit.

A szilikon (szilícium- és oxigénatomokból álló műanyag) alapú gélek tulajdonságaikban nagyon hononlóak a vizes alapúakra, de a szilikon jellemzői miatt vízben is kivállóan használhatóak. További előnyük, hogy koncentráltabbak (így tovább tartanak), illetve síkosító hatásukat sokkal tovább megtartják

A vízbázisúak a legbarátságosabb készítmények, hiszen óvszerrel és pesszáriummal is használhatók, könnyen kimoshatók, nem hagynak foltot és ritkán irritálják a nemi szervet.

Az Eros Hybrid Bodylube ötvözi a két kategória előnyeit, használható óvszerrel is illetve vízben is, tartós a hatása, viszont nem irritálja a bőrt. Az Eros Hybrid Bodylube sikosító színe áttetsző.

Származási ország: Németország

Kiszerelés: 30 ml

Importálja és forgalmazza: Debra Net Kft.

 

Figyelem! Az általunk forgalmazott étrend-kiegészítő termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére, gyógyítására és azok megelőzésére. A megadott termékjellemzők és hatások egyéntől függően változhatnak, azokat vizsgálatok nem igazolják, csak tájékoztató jellegűek, hatásuk leírása vásárlói visszajelzések alapján történik! Az étrend-kiegészítő termékek recept nélkül kaphatóak. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! 18 éves kor alatt ne szedje a készítményeket!

Az ügyfelek akik megvásárolták ezt a terméket, ugyanakkor megvásárolták

1 / 5
4:00