Ügyfélszolgálat: +36(30)563-6134 (9 - 14 óráig)

kapszulaCENTER
ESI

ESI

(4 termék)

Az ESI egy növényi termékek, tápanyagok, étrend- és táplálékkiegészítők gyártására specializálódott olasz vállalat. 1975-ben alapította a cég elnöke, Antonio Maria Galleano.

Az ESI kezdetben szabadalmaztatott képletek alapján működött, amelyeket Svájcból importáltak. Nem sokkal azután, hogy az üzlet beindult, az ESI úgy döntött, hogy saját termékeket állít elő. A tudományos trendeknek és a piaci igényeknek megfelelően új formulákat és termékeket hoztak létre. A cég kezdetben Genovában működött.

1992-ben azonban a Savona melletti Albissola Marina-ba költöztek egy nagyobb térbe, amely lehetővé tette termékeik nagyobb mennyiségű gyártását. A gyártóüzem körülbelül 19 000 négyzetméteres, ebből 10 000 négyzetméter részben termelést, a többit adminisztratív és kereskedelmi célokra használjuk (amely több mint 100 alkalmazottat foglalkoztat).

A vállalat gyártóüzemei ​​a piacon a legmagasabb minőségi szinttel rendelkeznek.

Az ESI küldetése, hogy jó minőségű termékekkel hozzájáruljon az emberek jólétéhez.

A vezetőség vállalja, hogy biztosítja a HACCP szigorú végrehajtását és dokumentálását. Minden vállalati funkciónak és a higiéniai karbantartással és garanciális tevékenységgel foglalkozó alkalmazottaknak meg kell felelniük a HACCP-terv követelményeinek.

Pozíció
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Ár (emelkedő)
Ár (csökkenő)
Dátum (emelkedő)
Értékelés
Népszerűség
Készlet
töltés

TÖLTÉS