Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Ezért érdemes webshopból kávépárnát rendelni

ese pod kávépárna vásárlás

 

A kávépárna a kávékapszula egy környezetbarátabb alternatívája. Egyre elterjedtebb, mert visszaadja az eredeti kávé aromáját, de sokkal könnyebben elkészíthető és praktikusabb. Sajnos abckben és bevásárlóközpontokban a kávékapszula az elterjedtebb, így nehézkesen lehet beszerezni kávépárnát. A legtöbb nagy diszkont maximum 1 fajta kávépárnát tart a kínálatában de sok helyen egy sincsen, nemhogy akár több fajta is. (E.S.E. POD és sima Senseo kávépárna)

Mennyi idő alatt ér ki a kávépárna ha webáruházban vásárlok?

A legtöbb esetben 1 munkanapon belül meg is érkezik a csomag. Egészen extrém esetben előfordulhat, hogy egy este 6 órai rendelés miatt másnap reggel csönget is a postás, alig több, mint 12 óra múltán. Este 7-kor a webáruház leadja a csomagokat a postán, itt 8:30-kor felveszi a futárszolgálat és beviszi éjszakára egy központi logisztikai központba. A logisztikai központból beszállítják nyitásra az adott célterület postájára, ahol reggel nyitás után már ki is osztják a futároknak. Ezzel egy kávépárna a megrendeléstől számított 14. órában már a vásárlóhoz is kerülhet, úgy, hogy átmegy 5 kézen (a webshop, postai ügyfélszolgálat ahol felveszik, futár aki beviszi a logisztikai központba, logisztikai központban szortírozás, futár aki kiviszi a vevőhöz legközelebbi postára és végül a futár aki kiviszi a postától a házhoz). Ez az 5 kéz optimális esetben, mindössze 14 óra leforgása alatt eljuttatja a felhasználóhoz a csomagot, 15 ezer forintos vásárlás felett pedig a legtöbb webáruház ingyen szállít. Ezzel nem csak időt de pénzt is spórolunk, hiszen nem kell elautózni vagy akár tömeg közlekedni a legközelebbi áruházba.

Megsérülhet-e a kávépárna a szállítás során?

A kávépárnák dobozban kerülnek kiszállításra, mely dobozok kartonokba vannak helyezve, így a sérülés veszélye teljességgel kizárt. Nem mellékesen nem törékeny áruról van szó, így akár zacskókban sem lenne velük probléma.

Honnan tudom, hogy egy kávépárna passzol-e a gépembe?

A kávépárnák jóval egyszerűbbek és kompatibilisebbek, mint a kávékapszulák. Mindössze két nagyobb csoport létezik, az E.S.E. Pod technológia vagyis az easy serving espresso és a Senseo kávépárna. Ennek a két típusnak a méretei az alábbi kávékapszulák és kávépárnák méreteiről szóló cikkben részletezve vannak.

kávépárna rendelés webáruházból

Melyiket válasszam az E.S.E. POD vagy a Senseo kávépárnákat?

Teljesen mindegy. Egyforma mennyiségű és minőségű kávépor van mindkettőben. A különbség mindössze az, hogy milyen formátumú kávéfőzőgéppel lehet elkészíteni. Az egyik 1 baron, míg a másik 9 baron főz ill. a papírtasak mérete is más.

A kávépárna van olyan jó minőségű, mint a sima őrölt kávé vagy a szemes kávé?

Igen, mivel a benne lévő kávépor vákuumcsomagolt, így megőrzi a frissességét a nyitásig. Sőt, annyiban jobb az előbb említett két kávétípusnál, hogy minden egyes adag kávé olyan, mintha egy friss szemes kávét nyitnánk. Ellenben a kávéőrlemény és a szemes kávé veszít a zamatából, mivel nyitás után a levegővel érintkezve a kávé magába szívja a nedvességet és veszít az aromájából.

Egy webshopban is van pénzvisszafizetési garancia a kávépárnákra?

Igen. Ha olyan kávét választottunk, ami nem kompatibilis a kávéfőző gépünkbe azt kérdés nélkül visszaküldhetjük. Egy webshopban még egyszerűbben is ki lehet cserélni egy kávé terméket, mint egy áruházban. Egy áruházas vásárlás cseréje esetén kétszer is be kell mennünk a diszkontba (egyszer a megvásárláskor, másodjára a csere alkalmával) ill. hosszasan várakozni kell az ügyfélszolgálaton. Ezzel szemben egy webáruházas kávépárna cseréje sokkal egyszerűbb, akár otthonról a fotelből is elintézhető. H a a termék nem passzol a kávéfőzőbe vagy akár csak nem ízlik a kávé vissza tudjuk küldeni. A Kapszulacenter is garanciát vállal a termékekre és minden BONTATLAN dobozt kérdés nélkül visszacserél.

 

 

 

Hozzászólások

Új hozzászólás

    Kapcsolódó termékek

    töltés

    TÖLTÉS