Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

Ezért érdemes webshopból kávépárnát rendelni

Kávé

2018. január 12.

ese pod kávépárna vásárlás

 

A kávépárna a kávékapszula egy környezetbarátabb alternatívája. Egyre elterjedtebb, mert visszaadja az eredeti kávé aromáját, de sokkal könnyebben elkészíthető és praktikusabb. Sajnos abckben és bevásárlóközpontokban a kávékapszula az elterjedtebb, így nehézkesen lehet beszerezni kávépárnát. A legtöbb nagy diszkont maximum 1 fajta kávépárnát tart a kínálatában de sok helyen egy sincsen, nemhogy akár több fajta is. (E.S.E. POD és sima Senseo kávépárna)

Mennyi idő alatt ér ki a kávépárna ha webáruházban vásárlok?

A legtöbb esetben 1 munkanapon belül meg is érkezik a csomag. Egészen extrém esetben előfordulhat, hogy egy este 6 órai rendelés miatt másnap reggel csönget is a postás, alig több, mint 12 óra múltán. Este 7-kor a webáruház leadja a csomagokat a postán, itt 8:30-kor felveszi a futárszolgálat és beviszi éjszakára egy központi logisztikai központba. A logisztikai központból beszállítják nyitásra az adott célterület postájára, ahol reggel nyitás után már ki is osztják a futároknak. Ezzel egy kávépárna a megrendeléstől számított 14. órában már a vásárlóhoz is kerülhet, úgy, hogy átmegy 5 kézen (a webshop, postai ügyfélszolgálat ahol felveszik, futár aki beviszi a logisztikai központba, logisztikai központban szortírozás, futár aki kiviszi a vevőhöz legközelebbi postára és végül a futár aki kiviszi a postától a házhoz). Ez az 5 kéz optimális esetben, mindössze 14 óra leforgása alatt eljuttatja a felhasználóhoz a csomagot, 15 ezer forintos vásárlás felett pedig a legtöbb webáruház ingyen szállít. Ezzel nem csak időt de pénzt is spórolunk, hiszen nem kell elautózni vagy akár tömeg közlekedni a legközelebbi áruházba.

Megsérülhet-e a kávépárna a szállítás során?

A kávépárnák dobozban kerülnek kiszállításra, mely dobozok kartonokba vannak helyezve, így a sérülés veszélye teljességgel kizárt. Nem mellékesen nem törékeny áruról van szó, így akár zacskókban sem lenne velük probléma.

Honnan tudom, hogy egy kávépárna passzol-e a gépembe?

A kávépárnák jóval egyszerűbbek és kompatibilisebbek, mint a kávékapszulák. Mindössze két nagyobb csoport létezik, az E.S.E. Pod technológia vagyis az easy serving espresso és a Senseo kávépárna. Ennek a két típusnak a méretei az alábbi kávékapszulák és kávépárnák méreteiről szóló cikkben részletezve vannak.

kávépárna rendelés webáruházból

Melyiket válasszam az E.S.E. POD vagy a Senseo kávépárnákat?

Teljesen mindegy. Egyforma mennyiségű és minőségű kávépor van mindkettőben. A különbség mindössze az, hogy milyen formátumú kávéfőzőgéppel lehet elkészíteni. Az egyik 1 baron, míg a másik 9 baron főz ill. a papírtasak mérete is más.

A kávépárna van olyan jó minőségű, mint a sima őrölt kávé vagy a szemes kávé?

Igen, mivel a benne lévő kávépor vákuumcsomagolt, így megőrzi a frissességét a nyitásig. Sőt, annyiban jobb az előbb említett két kávétípusnál, hogy minden egyes adag kávé olyan, mintha egy friss szemes kávét nyitnánk. Ellenben a kávéőrlemény és a szemes kávé veszít a zamatából, mivel nyitás után a levegővel érintkezve a kávé magába szívja a nedvességet és veszít az aromájából.

Egy webshopban is van pénzvisszafizetési garancia a kávépárnákra?

Igen. Ha olyan kávét választottunk, ami nem kompatibilis a kávéfőző gépünkbe azt kérdés nélkül visszaküldhetjük. Egy webshopban még egyszerűbben is ki lehet cserélni egy kávé terméket, mint egy áruházban. Egy áruházas vásárlás cseréje esetén kétszer is be kell mennünk a diszkontba (egyszer a megvásárláskor, másodjára a csere alkalmával) ill. hosszasan várakozni kell az ügyfélszolgálaton. Ezzel szemben egy webáruházas kávépárna cseréje sokkal egyszerűbb, akár otthonról a fotelből is elintézhető. H a a termék nem passzol a kávéfőzőbe vagy akár csak nem ízlik a kávé vissza tudjuk küldeni. A Kapszulacenter is garanciát vállal a termékekre és minden BONTATLAN dobozt kérdés nélkül visszacserél.

 

 

 

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape icon
Vásároljon ma kiemelt termékeinkből, akár ingyenes szállítással!

Ashoka Luxury Blend kávépárna (50 db)

100% arabica tartalmú Ashoka kávépárna.
5990 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!