Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
GAL Bioaktív-IR-rostkomplex 434g - Freyagena
GAL Bioaktív-IR-rostkomplex 434g - Freyagena

GAL Vital GAL Vital

GAL Bioaktív-IR-rostkomplex 434g - Freyagena

A normál vércukor szint, valamint a haj és kötőszövet épségének támogatója.


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Vonalkód: 5999860312017

Kiszerelés: 434 g

Készlet információ: készleten Várható szállítási dátum: 2022-08-18
6890 Ft (5425 Ft + ÁFA)

Egységár: 16 Ft / g

1 / 3

GAL Bioaktív-IR-rostkomplex 434g - Freyagena
GAL Bioaktív-IR-rostkomplex 434g - Freyagena
GAL Bioaktív-IR-rostkomplex 434g - Freyagena
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

Összetevők: almarost, kollagén peptidek, gumiarábikum (acacia), myo-inozitol, citrus bioflavonoid, bambusz-kivonat (Bambusa arundinacea), C-vitamin

Alkalmazás: A napi adagot (2 púpos teáskanál) szétosztva a főétkezések előtt fogyasszuk.

Figyelmeztetés:

Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a GAL termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

//

Termék értékelések

Értékelés beküldése
    töltés

    TÖLTÉS