Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Ginzenges kávékapszula, teakapszula és forró csoki Nespresso gépbe

teas kavekapszula

Mi főzhető le egy Nespresso kávékapszulás géppel?

A kávékapszulás gépek elterjedésével a Nespresso kávékapszulák népszerűsége az egekbe szökött, de sokan nem tudják, hogy a Nespresso gépükkel nem csak kávét tudnak lefázni, hanem egyéb más italok is készíthetőek vele. Kávéból főzhető normál hosszúságú kávé, ristretto, ami egy sűrített kávé vagyis rövidebb és főzhető lungo, ami egy lazább, hosszabb kávé. De ha kávén kívül más italra vágyunk egy Nespresso kávé kapszulás gép, akkor is a segítségünkre lehet.

Mik főzhetőek le kapszulából a kávén kívül?

Különböző egyéb italok is lefőzhetőek egy Nespresso géppel a kávén kívül. A legnépszerűbb kapszula típus a kávé mellett a tea kapszula. Teából számos típus van, mint zöld tea, gyümölcsös tea kapszula vagy éppen sima englis breakfast tea kapszula, melyek a tea rajongók életét egyszerűsítik és gyorsítják meg.

A tea is szintén élénkít, akárcsak a kávé. Ha olyan italra vágyunk, ami nem pörget fel, egyszerűen csak egy kellemes élményt nyújt, akkor a forró csoki kapszulák, azaz a capricci kapszulák, amik javasoltak. Egy capricci kapszula kiváló ebéd utáni desszert tud lenni, de munkahelyen is fogyasztható egy 5 perces szünetben, ha már a fülünkön folyik ki a koffein a sok kávétól. Ízeket tekintve a forró csoki lehet mogyorós, fehér csokis, vaníliás de akár pisztáciás ízesítésű is. Csak a képzelet szab határt a capricci gyártók képzeletének.

A népszerű kapszulák mellett vannak az úgynevezett nische kapszulák vagyis réteg termékek, melyeket főleg speciális érdeklődésű fogyasztók vásárolnak. Különböző gyógynövény infuziók is főzhetőek Nespresso kapszulás géppel de például népszeráek a ginzeng kapszulák is, melyek fogyasztása felpörget, stresszoldó és enyhén afrodiziáló is.

A kávékapszulás gépekben lefőzhető kapszuláknak csak a képzelet szab határt. Érdeklődve várjuk mikor jelenik meg majd a forralt boros vagy éppen a neocitranos kapszula.

Plusz tipp kísérletezőknek

Bevállalósak akár házilag készített kapszulákkal is kísérletezhetnek. Ha van egy kedvenc kávétípus, aminek nincsen kapszulás verziója, azt bele lehet tölteni egy üres kapszulába, de akár egyéb más speciális, főzhető italnak való anyagokkal is lehet próbálkozni.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS