Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

Maca gyökér szedése és hatásai

Férfi egészség Kúraszerű potencianövelő

friday, march 10, 2017

Mi az a maca?

Maca egy közép-Peruban őshonos növény, ami a magas fennsíkokat szereti, mint az Andok hegység. Több, mint 3000 éve termesztik az Andokban tápanyag és egészségmegőrzés célokból. Maca egy retekfajta, aminek tejkaramella illata van. Gyökerét gyógyhatása miatt étrend-kiegészítőnek használják.

A Maca megoldást nyújt a krónikus fáradtság szindrómára, fokozza az energiát, állóképességet, sportteljesítményt és a memóriát. Az inkák és a modernkori emberek elsősorban a hormonális hatásai miatt fogyasztják. Nőknél csökketi a menstruációs problémákat, a menopauza tüneteit, javítja a termékenységet és a szexuális zavarokra is megoldást kínál. Férfiaknál a merevedési zavarokra is megoldás lehet a maca növény kúraszerű szedése. Sokrétű hatásai közé sorolják még a depresszió tüneteinek enyhítését, a csontritkulás megelőzését és a legyengült immunrendszer helyreállítását.

örölt maca rendelés

Milyen neveken emlegítik a Macát vagy a perui zsázsát?

"Perui Ginzengnek”, „Perui Viagrának”, „Csodaszernek”, valamint a „21. század Eledelének” is hívják utalva az energetizáló és vágyfokozó hatására.
 

A Maca adaptogén? Mit is jelent ez?

Maca is adaptogén növény. Azzal tisztában kell lenni, hogy az adaptogének nem azonnal, hanem fokozatosan fejtik ki hatásukat. A legjobb hatás elérése érdekében folyamatosan használni kell őket.
 

Hogyan fogyasztják a macát?

Élelmiszerként a macát sütve vagy pökölve készítik el és többnyire levesként fogyasztják, de erjesztett italként is előszeretettel isszák, ezu az úgynevezett maca chicha.

A mezőgazdaságban, arra használják, hogy növeljék a termékenységét az állatállománynak.

A macát emellett por, kapszula és tabletta formájában is be lehet vinni az emberi szervezetbe, hogy utána kifejthesse a pozitív élettani hatásait.
 

Hogyan működik a maca?

Maca gyökér tartalmaz számos vegyi anyagot, beleértve a zsírsavakat és aminosavakat. Azonban egyelőre nem teljesen tiszta még a kutatók számára sem, hogy hogyan működhet a maca.
 

A Maca használata

Szexuális diszfunkció gyógyítására szokták használni, amiket antidepresszáns gyógyszerek okoznak. A kutatások arra utalnak, hogy a maca naponta kétszeri szedésével, 12 héten át, kissé javítja a szexuális teljesítményt.

Férfi meddőség esetén is előszeretettel ajánlják a maca port Dél-Amerikában . Kutatások azt mutatják, hogy a rendszeresen maca port szedők (Maca Gelatinizada La Molina, Laboratories Hersil, Lima, Peru) esetében 4 hónap után növeli a spermaszámot a egészséges férfiaknál .

Kutatások azt mutatják, hogy a naponta macat szedőknél (Maca por Healthychoices, Murwillumbah, NSW, Ausztrália) 6 hét után javult a vérnyomás és a hangulat illetve csökkent a depresszió és a szorongás. (forrás: webmd)

A maca por és kapszulák használata növeli a szexuális vágyat. Korai kutatások azt mutatják, hogy a macat szedők (Maca Gelatinizada La Molina, Laboratories Hersil, Lima, Peru), 12 hét után megnövekdett szexuális aktivitásról számoltak be.

 

Mikre jók a maca szedése?

 • Vérszegénység
 • Leukémia
 • A krónikus fáradtság szindróma (CFS)
 • Az energiahatékonyság javítása és a sportteljesítményt
 • Javítja a memóriát
 • Depresszió
 • Női hormon egyensúly
 • Menstruációs problémák
 • Menopauza tüneteit
 • A csontritkulás
 • Gyomorrák
 • Tuberkulózis
 • Immunrendszer erősítésére
 • HIV / AIDS

A Maca gyökér egy szupertáplálék?

Igen. Gazdag aminosavakban és szinte minden fontos tápanyagot tartalmaz. Hasonlóan szuperélelmiszer a kakaó, quinoa, lucuma, chia mag amik szintén az azték és inka kultúrából származnak.

A Maca por vagy növény adagolása

A megfelelő adag maca számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó kora, egészségi állapota, és számos más körülmény. Más mennyiség javasolt gyermekek  és felnőttek számára. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózis is fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a termékeken található utasításokat és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos ha hosszú távon szedni szeretné. (6 hónapnál hosszabban)

 

Related products

Leave your comment

0 / 5
4:00