Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Mellfeszesítő krém

(4 termék)

Feszes és fiatalos mellek? Igen, a mellfeszesítő krémek segíthatnek Önnek is!

A női mellek számos környezeti és élettani hatásnak vannak kitéva nap, mint nap, nappal és éjaszaka egyaránt. Gondoljunk csak a gravitációra, a szoptatásra, a hízás-fogyás váltakozására vagy a havi hormonok ingadozására. Nem is csoda, hogy a női mellek, a dekoltázs nagy törödést igényel. És mint olyan fontos a nők és a férfiak számára is. Egy feszes, telt dekoltázs vonzza a férfiak szemét és fokozza a vágyukat is, hogy megkaják a nőt.

Hogyan feszesíthetem a melleimet?

A mellek feszesítése nem egyszerű feladat. A melleket ugyan zsírszövet alkotja, de a mellizmok edzésével (mellfeszesítő torna) maguk a melleknek is szebb tartást kapnak. Az edzést nem szabad túlzásba sem vinni, hiszen a túzott edzés elégeti a zsírt is.

Fontos, hogy a cicik bőre, és a dekoltázs is ápolást igényel. Érdemes napi szinten, minden esti zuhanyzás után valamilyen mellfeszesítő krémet használni. A természetes összetevőkkel megalkotott mellfeszesítőket vagy olajokat ajánljuk (pl. szőlőmagolaj). Krémjeink segítségével teltebb és feszesebb mellei lehetnek, mellékhatások nélkül.

Mi az a mellfeszesítő műtét?

Létezik plasztikai műtéti beavatkozás is, ami segít a megereszkedett mellek feszesebbé tételében. Nyilván ez is műtét, így kockázatokkal is jár, viszont egyben a mellek méretét is lehet korrigálni. Ha az önbizalmát nagyon befolyásolja a kebleinek a tartása vagy mérete érdemes elgondolkozni rajta.

Tovább olvasom
Pozíció
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Ár (emelkedő)
Ár (csökkenő)
Dátum (emelkedő)
Értékelés
Népszerűség
Készlet
töltés

TÖLTÉS