Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Mellnövelő krémek

(1 termék)

Melyik nő nem szeretne nagy és feszes mellekkel büszkélkedni? A női mellek nagyban meghatározzák a szexuális kisugárzást, amit a férfiak imádnak. De mi van akkor, ha egy nő nem elégedett a mellei méretével, szorongást és önbizalomhiányt okozva neki? Szerencsére léteznek a mellnagyobbító műtéteken kívül más természetes mellnövelő módszerek is, amik bár nem olyan látványosak, mégis segíthetnek. 

Mi befolyásolja a mell méretét?

Nincs egyetlen tényező, amely meghatározza a mell méretét. A mellek alakja és mérete az alábbiak kombinációja.

Genetika

Igen, ez eléggé egyértelmű, de a kutatások azt mutatják, hogy a vérvonalának köszönheti a mellek alakját és méretét.

Testtömeg és testzsír

A mellek zsírszövetből, mirigyszövetből és támasztószövetből állnak. De a zsírszövet az, amely nagymértékben meghatározza a mell méretét. Tehát, ha növeli a testzsírja mennyiségét, azzal valószínűleg a melle mérete is megnőhet. Persze ennek mértéke megint csak genetika.

Egyes adatok azt mutatják, hogy a menopauza után a nők 61 százaléka változást észlel a melle méretében, míg 20 százalékuk a mell alakjában is.

Terhesség

Tudtad, hogy a megnagyobbodott mell a terhesség egyik első jele? Igen. Ennek oka a progeszteron hormon növekedése, amely kulcsszerepet játszik a terhesség alatt.

A terhesség előrehaladtával a szervezet a prolaktint is elkezdi kiválasztani, ami egy olyan hormon, amely a tejtermelést és a mell növekedését okozza.

Hol tart a menstruációs ciklusában

Végül, azok a bosszantó hormonok, amelyek minden hónapban változnak a menstruáció alatt, szerepet játszhatnak abban, hogy mennyire teltek a mellek.

Ha hormonpótló terápián van vagy hormonális fogamzásgátlót szed, észreveheti, hogy a mellei érzékenyebbek.

Az étrend befolyásolhatja a mellméretét?

Jó kérdés! Az étrend önmagában nem befolyásolja a mellméretét.

De visszatérve a súlygyarapodásra és a testzsír ingadozásra, ha hízik, akkor azt tapasztalhatja, hogy a mell is megnövekszik a zsírszövet miatt.

De valószínűleg a testének más részei is megnőnek.

Mellnövelő krémek vagy műtét?

A mellplasztikai műtét a leghatásosabb és legjobb mellnövelő módszer. Nem kell hozzá súlyt felszedni, nem számít a genetika, a kor vagy az étrend. Előre megtervezett módon, olyan ciciket kap, amiket szeretne. Szépeket, formásakat és nagyokat.

Persze ennek a mellnövelési módszernek is van másik oldala, drága és mégiscsak egy műtét, aminek lehetnek komplikációi is.

Ezzel szemben a krémek olcsók, akár kipróbálhatunk többet is, és mellékhatásoktól mentes, hiszen természetesek. Hatásuk viszont messze elmarad a plasztikai műtétek sikerétől.

Működnek-e az mellnövelő módszerek?

Számos alternatív módszer létezik, amelyek azt állítják, hogy megnövelik a melleket.

Ezek a módszerek a push-up melltartók, az önmasszázs, a krémek, tabletták és a mellpumpák.

De vajon működnek? Ez a módszertől függ.

Mellnövelő műtét

A műtét során egy előre megbeszélt méretű szilikon implantátumot helyeznek a mellekbe. Az esetleges szövődmények mellett az eredmény kiválló és látványos. Hátrányként a vágás helye általában meg fog látszani. Ha mellplasztikát választunk a mellek növelésére, akkor mindenképpen nézzünk utánna az orvosnak és a klinikának, kérjünk referenciát.

Mellnövelő gyakorlatok

Léteznek gyakorlatok, amelyek a mellizom megdolgozására lettek kitalálva. Ezek a gyakorlatok a mellek állását és feszességét befolyásolják, de a méretét nem.

Push-up melltartók

A push-up melltartó egy párnázott melltartó, amelyet úgy terveztek, hogy megemelje a mellkasi szövetet oly módon, hogy a melltartó viselésekor a mellei nagyobbnak tűnjenek.

Sok ember számára a push-up melltartó hatékony, a mellek megjelenése nagyobbnak hat használatuk közben.

A push-up melltartók azonban valójában nem változtatják meg a mell méretét és formáját. 

Önmasszázs

Nem, az önmasszás nem növeli a mellek méretét, nem lesznek tőle nagyobbak.

Persze az biztos, hogy jó érzés, de nem vezet növekedéshez.

Mellpumpák

Nem, nem anyatejszivattyúról beszélünk.

Olyan pumpákról beszélünk, amelyek azt állítják, hogy növelik a mell méretét. Ezek egy része automatikus, néhány pedig kézi.

A gyártók azt állítják, hogy ezek a pumpák elősegítik a véráramlást a mell szövetében, ami támogatja a szövetek növekedését, ami nagyobb mellekhez vezet.

Egy tanulmány szerint ezek az állítások nem állnak messze a valóságtól. A kutatók azt találták, hogy azoknál a női alanyoknál, akik napi 10-12 órán keresztül mellpumpát viseltek - 10 héten keresztül - hosszan tartó méretnövekedést tapasztaltak.

Ennek ellenére a felhasználói vélemények termékenként változnak. Az egészségügyi szakemberek pedig nincsenek meggyőződve arról, hogy a növekedés tartós vagy biztonságos.

Mellnövelő krémek és kenőcsök

Keressen rá a "mellnagyobbító krém" kifejezésre a Google-ben, és számos vény nélkül kapható kenőcs vagy krém fog megjelenni. Általában ezek a krémek fitoösztrogének (növényi termékek, amelyek állítólag az ösztrogén hatását utánozzák), afrodiziákumok és adaptogének kombinációját tartalmazzák.

Sajnos nincsenek ezzekkel a krémekkel kapcsolatos kutatások, amely bizonyítja vagy cáfolja a hatásukat.

mellnövelő krém

Tovább olvasom
Pozíció
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Ár (emelkedő)
Ár (csökkenő)
Dátum (emelkedő)
Értékelés
Népszerűség
Készlet
töltés

TÖLTÉS