Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
Olimp Taurine
Olimp Taurine

Olimp Labs Olimp Labs

Olimp Taurine 1500

Energizáló és antioxidáns hatású kapszulák


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Vonalkód: 5901330024351

Súly: 100 g

Kiszerelés: 120 kapszula

Készlet információ: készleten Várható szállítási dátum: 2022-09-30
4490 Ft (3535 Ft + ÁFA)

Egységár: 37 Ft / kapszula

1 / 3

Olimp Taurine
Olimp Taurine
Olimp Taurine
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

Olimp Taurine Mega Caps gyógyszerészeti tisztaságban és mega dózisban tartalmazza az emberi szervezetben természetesen is jelenlévő Taurine aminosavat! Segítségével fokozódik a szellemi és fizikai aktivitás, javul a bevitt tápanyagok hasznosulása, mivel szinte az összes sejtünk anyagcseréjére jó hatással van!

  • Sportolsz, tanulsz, vagy csak kell egy kis plusz energia?
  • Nem a vérnyomásodat akarod felpumpálni, hanem mozgósítani a szervezetedben rejlő természetes tartalékokat?
  • Sportoláshoz már használsz egyéb táplálékkegészítőket (pl. creatin, fehérje, vagy tömegnövelő) és fokozni akarod a hatékonyságukat?

Akkor Neked az Olimp Taurine Mega Caps kell!

taurin természetes úton is termelődik szervezetünkben, de terhelésre rendkívül gyorsan kiürül, mivel testünk számtalan folyamathoz is használja. Természetes sejtvolumenizáló és inzulinutánzó aminosav, ami a gyakorlatban annyit tesz, hogy hozzájárul a tápanyagok a sejtekbe történő szállításához. Mivel szinte minden sejt anyagcseréjére jó hatással van, így a gyorsan kiürülő taurine pótlásával az izomsejtek is nagyobb mértékben jutnak glükózhoz és aminosavakhoz. Tehát végeredményben nagyobb mennyiségű üzemanyaggal jobban terhelhetővé válnak és az aminosavak fokozott beépülésével jobban tudnak regenerálódni és fejlődni!

Az agyunk ugyanígy hozzájut a többletenergiához, illetve a szükséges elektrolitokhoz, így szellemi képességeink is fokozódhatnak: növekszik koncentrációs képességünk és egyfajta természetes frissességet eredményez a vérnyomás felesleges emelkedése nélkül! Egyben az agyra enyhe nyugtató hatással is van, mivel segít leküzdeni a szorongást és az epilepsziát is! Mindezek mellett még a szívműködésre is pozitívan hat, mivel a szívizomzat támogatásával az jóval hatékonyabban képes dolgozni, ha arra van szükség!

taurin egyben rendkívül fontos a zsírok megemésztéséhez és a zsíranyagcseréhez is, illetve a zsírban oldódó vitaminok felszívódásához! Pontosan ezért lényeges eleme a fogyókúrás diétának is, mivel segít mozgósítani a zsírtartalékokat is úgy, hogy az izmok a mozgáshoz szükséges energiát jórészt a zsírpárnákból nyerik!

Szinte minden sportolónak további segítséget jelent, hogy a sejtanyagcsere javításával a károsan toxikus, vagy feleslegessé vált anyagokat is segít kiüríteni a sejtekből! Ezzel a méregtelenítő hatással, illetve a sejtmembrán védelmével antioxidáns hatása is van, tehát a sportolóknál fokozottan terhelt sejtjeinket nagymértékben képes védeni!

Az Olimp Taurine Mega Caps ajánlott mindenféle sporttevékenységhez és szellemi aktivitáshoz!

Kiszerelés: 120 kapszula

Javasolt használat: 1-2 kapszula naponta az edzés intenzitásától függően.

 

Az Olimp Taurine összetevői

napi adag: 2 kapszula

60 adagot tartalmaz (120 kapszula)

Megnevezés 2 kapszula
Taurin 3000 mg

 

További összetevők:

Termék értékelések

Értékelés beküldése

    Kapcsolódó termékek

    töltés

    TÖLTÉS