Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Boom Boom vagy Tornado potencianövelő az erősebb?

Potencianövelő
boom boom tornado

Sokan kérdezik tőlünk, hogy melyiket érdemes megrendelni, melyik potencianövelő az erősebb a kettő közül. Mind a Tornado potencianövelő, mind a Boom Boom ugyanannak a gyártónak a terméke, mindkettő hatásos nah de melyik a jobb?

Erre konkrét kutatás nem született, egyénenként más és más a kiváltott hatás, azonban a vásárlók visszajelzései alapján egy általános megállapítás tehető. Mindkét potencianövelő 30-60 perc alatt szívódik fel, függően attól, hogy előtte mennyi idővel evett a felhasználó. Érdemes a magasabb hatásfok érdekében egy 4 órás koplalást beiktatni illetve a mellékhatások elkerülése érdekében célszerű a sok folyadék bevitele. (lehetőleg sima víz)

boom boom potencianovelo

Mind a Boom Boom kapszula, mind a Tornado két régi motoros, egyike a legrégebbi és legelismertebb potencianövelőknek. Egymáshz viszonyítva, a vásárlóinkkal folytatott beszélgetések alapján megállapítható, hogy a Boom Boom hatása intenzívebb, akinél nagy a baj inkább az javasolt. Ezzel szemben a Tornado esetében több napos hatásról számoltak be, vagyis egy hosszú hétvégére, enyhébb merevedési nehézségek esetén a Tornado javasltabb.

Receptúrájukat tekintve mindkettő tartalmaz Panax Ginsenget, mely minden potencianövelő egyik alapja. De ez önmagában semmit sem érne ha nem lépne szinergiahatásba a Tornad esetében

100 mg aranygyökér kivonattal (Rhodiola rosea), 75 mg barna mustár maggal (Brassica juncea) és 100 mg kínai ördögcérnával (Lycium chinense). A Boom Boom esetében a panax ginseng erejét a következő 3 összetevő sokszorozza meg: tajgagyökér (Eleutheroccus senticosus) - 100mg, közönséges bojtorján (Arctium lappa) - 60mg és ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) - 40mg.

tornado vágyfokozó

Külön-külön ezek az összetevők nem túl erősek de együtt szinergiahatásba lépve képesek akár még a súlyosabb merevedési gondokkal küzdők helyzetén is javítani. A Boom Boom és a Tornado hatását képes felerősíteni a rendszeres testmozgás, dohányzás és alkohol fogyasztás elhagyása, a legalább 8 óra alvás és a stressz mérséklése.

Kezdő potencianövelő tesztelőknek javasoljuk kérjenek többféle terméket és ezekből válasszák ki a számukra legmegfelelőbbet, hogy megtalálhassák azt a vágyfokozót, amit hosszútávon lehet szedni.

Nem lehet kijelenteni, hogy a Tornado vagy a Boom Boom a jobb, mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai illetve egyénenként is eltér kinek melyik jön be jobban, az azonban tény, hogy mindkét potencianövelő hatásos a kipróbálók nagy részénél. Ahol egyik termék sem működik ott már komoly gondok vannak és javasoljuk urológus felkeresését.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS