Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

Boom Boom vagy Tornado potencianövelő az erősebb?

Alkalmi potencianövelő

2018. augusztus 17.

Sokan kérdezik tőlünk, hogy melyiket érdemes megrendelni, melyik potencianövelő az erősebb a kettő közül. Mind a Tornado potencianövelő, mind a Boom Boom ugyanannak a gyártónak a terméke, mindkettő hatásos nah de melyik a jobb?

Erre konkrét kutatás nem született, egyénenként más és más a kiváltott hatás, azonban a vásárlók visszajelzései alapján egy általános megállapítás tehető. Mindkét potencianövelő 30-60 perc alatt szívódik fel, függően attól, hogy előtte mennyi idővel evett a felhasználó. Érdemes a magasabb hatásfok érdekében egy 4 órás koplalást beiktatni illetve a mellékhatások elkerülése érdekében célszerű a sok folyadék bevitele. (lehetőleg sima víz)

boom boom potencianovelo

Mind a Boom Boom kapszula, mind a Tornado két régi motoros, egyike a legrégebbi és legelismertebb potencianövelőknek. Egymáshz viszonyítva, a vásárlóinkkal folytatott beszélgetések alapján megállapítható, hogy a Boom Boom hatása intenzívebb, akinél nagy a baj inkább az javasolt. Ezzel szemben a Tornado esetében több napos hatásról számoltak be, vagyis egy hosszú hétvégére, enyhébb merevedési nehézségek esetén a Tornado javasltabb.

Receptúrájukat tekintve mindkettő tartalmaz Panax Ginsenget, mely minden potencianövelő egyik alapja. De ez önmagában semmit sem érne ha nem lépne szinergiahatásba a Tornad esetében

100 mg aranygyökér kivonattal (Rhodiola rosea), 75 mg barna mustár maggal (Brassica juncea) és 100 mg kínai ördögcérnával (Lycium chinense). A Boom Boom esetében a panax ginseng erejét a következő 3 összetevő sokszorozza meg: tajgagyökér (Eleutheroccus senticosus) - 100mg, közönséges bojtorján (Arctium lappa) - 60mg és ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) - 40mg.

tornado vágyfokozó

Külön-külön ezek az összetevők nem túl erősek de együtt szinergiahatásba lépve képesek akár még a súlyosabb merevedési gondokkal küzdők helyzetén is javítani. A Boom Boom és a Tornado hatását képes felerősíteni a rendszeres testmozgás, dohányzás és alkohol fogyasztás elhagyása, a legalább 8 óra alvás és a stressz mérséklése.

Kezdő potencianövelő tesztelőknek javasoljuk kérjenek többféle terméket és ezekből válasszák ki a számukra legmegfelelőbbet, hogy megtalálhassák azt a vágyfokozót, amit hosszútávon lehet szedni.

Nem lehet kijelenteni, hogy a Tornado vagy a Boom Boom a jobb, mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai illetve egyénenként is eltér kinek melyik jön be jobban, az azonban tény, hogy mindkét potencianövelő hatásos a kipróbálók nagy részénél. Ahol egyik termék sem működik ott már komoly gondok vannak és javasoljuk urológus felkeresését.

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

Vásároljon ma kiemelt termékeinkből, akár ingyenes szállítással!

Tornado (2 kapszula)

Tornado az elsöprő hatású potencianövelő kapszula, hogy szexuális vágya maximális legyen!
3600 Ft

Boom Boom (2 kapszula)

A Boom Boom egy nagyszerű potencianövelő a gyors és erős erekcióért!
3600 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

0 / 5
4:00