Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

A libidó növelése

Férfi termékek Tesztoszteron fokozó
csökkent-libido

Mi is az a libidó?

Egyszerűen fogalmazva a szexuális vágyat vagy nemi vágyat értjük alatta. Amennyiben valakinek csökkent a libidója, kkor nem kívánja a szexet. Természetesen ez nem egy kétállású kapcsoló, lehet mértéke a szerint, hogy ki mennyire kívánós, mennyire nagy a szexuális vágya. 

Miért olyan fontos a csökkent libidó kezelése egy párkapcsolatban?

A csökkent szexuális vágy, más néven csökkent nemi vágy önmagában nem tűnik komoly proléménak, ugyanúgy tudunk dolgozni, sportolni és szórakozni is mellette további tünetek nélkül, mint azelőtt. Ám a helyzet csöppet sem ilyen rózsás, hiszen egyrész a jó kapcsolatok egyik alapja a jó szex, másrészt a csökkent nemi vágy (férfiaknál csökkent tesztoszteron szint) sok mindenrő árulkodik. A szexuális életet, és ezáltal a kapcsolatot igen negatívan befolyásolja a libidó csökkenés, hiszen gondoljunk csak bele: párjunk kívánja a szexet, önök nem. Egyszer-kétszer belefér, de egy jó kapcsolatot is tönkretesz a szexuális élet hiánya és az ebből adódó sértődés, bizalmatlanság és végső esetben eltávolodás. 

A csökkent libidó okai

 1. Stressz vagy depresszió: a modern világ egyik nagy betegsége a munkahelyi vagy magánéleti stressz. A stressz számos betegség további okozója és mint olyan a nemi vágy csökkenésének is felelőse, amely nagyobb mérték esetén egyenesen megöli a libidót.
 2. Fáradtság: a munkahelyi túlterherlés, a sok túlóra és a kapkodás mind-mind olyan faktor, amely csak a fáradtságunkat növelik, viszont a libidónkat csökkentik. Sajnos sokszor egy jó alvás fontosabb, mint egy jó szeretkezése párunkkal. Csak megsúgjuk: nem jobb, aludni utánna is lehet.
 3. Mozgáshiány: a sok ülés önmagában genetikai okok miatt is a libidó ellensége, a mozgászsegény életmóddal keverve pedig tuti recept a nemi vágy csökkenésre.
 4. Párkapcsolati problémák, bizonytalanság és bizalmatlanság: a bizonytalanság párunk iránt (aggódás és stressz) nagy mértékben csökkenti libidónkat.
 5. Egészségtelen táplálkozás: az egészségtelen, zsíros ételek szintén kedvezőtlenül hatnak a nemi vágyra.
 6. Betegségek: már egy egyszerűbb megfázás is csökkenti a nemi vágyat, nem is beszélve komolyabb betegségekről, mint a rák, a cukorbetegség vagy tüdőbetegségek. Ha a probléma gyanúja van kilátásban akkor érdemes felkeresnie orvosát.
 7. Gyógyszerek: sok gyógyszer (vényre és vény nélkül), mint például az antidepresszánsok, a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek és a nyugtatók is csökkenthetik a szexuális érdeklődést.
 8. Öregedés: az életkor előre haladásával a szexuális fogékonyság javulhat, de a libidó természetes módon csökken.
 9. Drogok és alkohol: a nagymértékű drog- és/vagy alkoholfogyasztás lehet, hogy átmenetileg javítja a szexuális teljesítményt, de hosszú távon csökkenti a vágyat.  

A libidó növelése

 • a szexuális vágy kicsit egy öngerjesztő folyamat is, hiszen maga a szexuális aktus boldogság hormont termel, ezáltal egészségesebbek leszünk és nő a libidónk. Fontos tehát, hogy ha egy kicsit fáradtak vagyuk, de lenne is kedvünk szeretkezni meg nem is akkor tegyük meg, tegyük boldoggá a párunkat és magunkat is, szeretkezzünk!
 • sportoljunk, mozogjunk sokat: a sportok felpezsdítik a nemi szervek vérellátását, növelik a tesztoszteron szintet és ezáltal a libidót is. Mellesleg fittek is leszük, a fáradtság is kevesebbet tör ránk, így több kedvünk lesz a szeretkezésekhez is. Továbbá fokozzák az endorfin (jókedv hormon) termelését az agyban. Azok a férfiak, akik rendszeres jelleggel sportolnak kisebb mértékben küzdenek szexuális zavarokkal. 
 • hagyjuk el az esti munkát, ne nyomkodjuk a telefonunkat, adjunk magunknak egy nyugodt órát lefekvés előtt
 • töltsenek több időt egymással, szánjanak több időt egymásra: az együtt végzett pihenés összehozza az embereket, kialakul egyfajta szexuális vágy a párunk közelében. Az illata a beszéde a közelsége mind-mind felébresztik a nemi vágyat. Egy forró fürdő, egy közös vacsora vagy egy társasozás tökéletes.
 • Legyünk magunkra igényesek, ügyeljünk a személyes higéniánkra, hiszen az ápolt külső önbizalmat ad, így magával is jobban ki lesz békülve, meg lesz elégedve, ami a libidóján is meg fog látszódni.
 • Beszéljük meg mindig őszintén a problémákat, hiszen egy kapcsolat alapja a bizalom, és ha az megvan, akkor jobban tudunk öszpontosítani a együtt töltött percekre.
 • Lehetőség szerint a férfiak kerüljjék a szűk alsónadrágok viselését, a herék inkább szabadon mozogjanak.
 • Táplálkozzunk egészségesen, vitaminokban és antioxidánsokban gazdag ételeket fogyasztva, melyek serkentik a véráramlást a nemi szervekhez és fokozzák a tesztoszteron szintet. Bővebben itt olvashat a tesztoszteron fokozó ételekről. Lehetőség szerint kerüljük a cukrokat, hiszen ezek korlátozzák a nemi hormonok termelődését.
 • Használjuk ki az illatok adta lehetőségeket, hiszen az illatoknak nagy hatása lehet a libidóra és szexuális vágyra. A virágillat, a gyökerek, a vadnövények és az olajok illata is serkenthetik a libidót. Partnerünk illata szintén jó hatással van a nemi vágyunkra.
 • Végezzünk relaxáló gyakorlatokat: a túl sok stressz megemeli a kortizol hormon szintjét, mely a tesztoszteronszint csökkenéséhez vezet, ezért fontos, hogy szánjunk időt a testi és lelki békénk fenntartására.
 • Fogyasszunk elegendő mennyiségű D-vitamint és inzulint: ezek a vitaminok alapvető fontosságúak a szervezet és az egészségoptimális működése és a szexuális vágy érdekében.
 • Fedezzünk fel új dolgokat: az újdonság varázsa a szexuális életre is jótékonyan hat, hiszen ha új, érdekes élményeket gyűjtünk be partnerünkkel az stimulálja a dopamin vegyület termelődését az agyban, ami serkenti a libidót 

Mit tehetünk még a csökkent libidó esetén, hogy javítsuk a nemi életünket?

Manapság a természetes potencianövelő szerek korát éljük, számos jól működő 100% gyógynövény potencianövelő szer létezik a piacon. A nálunk kapható potencianövelők igen hatékonyan szállnak szembe a csökkent libidóval, fokozzák a nemi vágyat, növelik a pénisz méretét, elníújtják a szexuális aktus idejét így nem kell tartania a korai ejakulációval.

A legtöbbet rendelt potencainövelő kapszulák a következők: 

Boom Boom Tornado   Gold Power
Boom Boom a gyors erekcióért Tornado az elsöprő szexuális sikerért Gold Power az erő a kemény péniszért

 

Hozzászólások

Új hozzászólás
  töltés

  TÖLTÉS