Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

Csonthéjasok az ízületi gyulladásokra

Izületvédő, porcerősítő

2017. május 9.

A dió az egyik legjobb csonthéjas az ízületi gyulladás csökkentéséhez.

Arthritis, a szervezetben lévő egy vagy több ízületet érintő gyulladás fájdalmat, duzzanatot és merevséget okozhat. Az ízületi gyulladás két fő típusa az osteoarthritis, amely az izületi porc károsodását okozza sérülés vagy az öregedés esetén, valamint a reumás ízületi gyulladás, az immunbetegség, amely elpusztítja az ízület csontjait borító szöveget. Az orvosok tipikusan az ízületi gyulladás minden formáját orvossággal kezelik a fájdalom és a gyulladás csökkentése érdekében, de számos olyan csonthéjas gyümölcs van, amelyek fogyasztása segíthetnek az ízületi gyulladásban szenvedők tünetein.

 

Brazil dió

Az egyik legjobb dió az ízületi gyulladás tüneteinek enyhítésére a brazil dió. Ezek a diófélék rengeteg szelént tartalmaznak, egy olyan tápanyagot, amely szabályozza a szabad gyököket. A brazil dió 780 százalékát adja a szelén napi ajánlott bevitelének. A szabad gyökök károsíthatják a szövetek szöveteit, beleértve azokat a szöveteket is, amelyek az ízületek csontvégét fedik le, ami reumás ízületi gyulladást okozhat. A Nemzeti Egészségügyi Intézet a táplálékkiegészítőkről azt írja, hogy a korai eredmények azt sugallják, hogy a szelén fontos tényezője a rheumatoid arthritisnek, de több kutatásra van szükség.

 

Dió porckopás ellen

A diók beépítése a diétába előnyös lehet az ízületi gyulladásban szenvedők számára. A dió, az egyik legjobb csonthéjas az ízületi gyulladás tüeteinek enyhítésére, gazdag omega-3 zsírsavakban, ami olyan zsírfajta, amely csökkenti a gyulladást, és csökkenti az arthritis kialakulásának kockázatát. Egy negyed csésze dió tartalmazza az omega-3 zsírsavak napi ajánlott bevitelének 94,6 százalékát.

 

Kesudió az egészséges ízületekért

A kesudió magas réz- és magnéziumtartalmának köszönhetően az ízületi gyulladás fájdalmai ellen jól tud hatást kifejteni. A kesudió a napi ajánlott réz bevitelének a 40 százalékát és a magnézium napi értékének 22 százalékát tartalmazza. A szervezetben lévő réz segít a szabad gyökök szabályozásában, amelyek károsíthatják a szövetek szöveteit, ami olyan állapotokhoz vezethet, mint a reumás ízületi gyulladás. A George Mateljan Alapítvány a világ legegészségesebb élelmiszerek weboldalán kifejtette, hogy a réz hiánya hozzájárulhat az ízületi gyulladás kialakulásához. Az Arthritis Today megjegyzi, hogy egyes ízületi gyulladás, rossz a csontsűrűség, a magnézium hiányával járó állapot. A kesudiót tartalmazó étrend ezért segíthet a rheumatoid arthritis leküzdésében.

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape icon
Vásároljon ma akár 1600Ft kedvezménnyel vagy ingyenes szállítással!

Zöldhéjú éti kagyló (60 kapszula)

Zöldhéjú kagyló az ízületi fájdalom és ízületi gyulladás kezelése céljából!
2990 Ft

Nutriversum - Joint Guard Gold (120 kapszula)

Glülozamin-szulfátot, kondroitin-szulfátot, metil-szulfonil-metánt (MSM) és kollagént tart...
4990 Ft
3390 Ft
ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!