Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

Ginzeng hatása az emberi testre

Gyógynövény Férfi egészség

2017. augusztus 8.

ginzeng gyökér

Mi az a Ginzeng?

A ginzeng egy gyógynövény, amit évszázadok óta fogyasztanak a Távol-Keleten. A növény csak árnyékban nő, ernyős virágzatú és nagyon magas az antioxidáns tartalma. Számos pozitív egészségügyi hatása ismert, amit különböző formában fogyasztanak, mint ampulla, kapszula, tabletta vagy éppen kivonat és por. A ginzeng gyökér csak 6-7 éves korára éri el azt a kort, hogy a benne lévő ásványi anyag tartalom és antioxidánsok optimális szintre jussanak. Ekkor általában porrá örlik és ebből készül a ginseng ampulla vagy  kapszula. Megkülönböztetünk vörös és fehér ginzeng port. 

A Ginseng fajtái

A ginzengnek számos alfaja van, mint a legelterjedtebb ázsiai, Panax ginseng, ami az Araliaceae család tagja. Ehhez a családhoz tartozik még az amerikai ginzeng vagyis a Panax quinquefolius és a szibériai ginzeng, aminek a latin neve a Eleutherococcus senticocus. A különböző fajtájú növényeket már évszázadok óta termesztik.

A Panax Latin szó, melynek a jelentése "cure-all", azaz "mindent gyógyít". Valószínűleg ezért is a legismertebb gyógynövények egyike a világon.

A Panax ginseng családba tartozó növények: 

 • Koreai Ginzeng (Panax ginseng, kínai ginseng, ázsiai ginseng, vörös ginseng)
 • Amerikai ginzeng (Panax quinquefolius, kanadai ginseng)
 • Nepáli ginseng (Panax pseudoginseng, himalájai ginzeng)
 • Panax notoginseng
 • Vietnámi ginseng (Panax vietnamensis)
 • Panax bipinnatifidus
 • Panax sokpayensis
 • Panax zingiberensis
 • Japán ginseng (Panax japonicus)
 • Panax wangianus
 • Panax stipuleanatus
 • Panax trifolius

További ginsengnek nevezett növények (noha csak hatásukban van közük a ginsenghez):

 • Szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus, tajgagyökér) 
 • Indiai ginseng (Ashwagandha, Withania Somnifera, ebszőlő)
 • Brazil Ginseng (pfaffia paniculata, suma root)

 Szibériai Ginseng Ashwagandha - indiai ginseng Koreai ginzeng (Panax ginseng) ginzeng-gyoker

(Szibériai-, Indiai-, Panax ginseng)

A ginseng hatása

A ginzeng egy elismert gyógynövény, aminek legfőbb hatóanyaga a ginzengoid, ami számos pozitív egészségre gyakorolt hatással rendelkezik. Legfőképpen a stressz által okozott problémák kezelésére használják. A mellékvese kéregben termelődő kortizol felelős többek között a stresszért, míg a ginzeng ennek a hormonnak az elburjánzását akadályozza meg. Emiatt ajánlható depressziósoknak, rossz kedélyállapotúaknak. A potencianövelő, férfierő támogató hatása is annak köszönhető, hogy csökkenti a kortizol szintjét és csökkenti a szorongást és feszültséget. A szervezet stressz elleni védekezőképességét is növeli, amit kutatások is bizonyítanak. Segít felvenni a harcot a szélsőséges fizikai vagy szellemi terhelés okozta stresszel szemben.

A stressz kezelése mellett erős antioxidáns és baktériumölő, vírusölő hatása is ismert. A ginzengből kozmetikumokat is készítenek, melyek rendkívül jó hatással vannaka bőr állapotára.

Ami miatt sokan nem titkolt céllal fogyasztják az a szexuális vágyat fokozó tulajdonsága és anyagcsere gyorsító hatása. Hat a hormonháztartásra és a keringésre, amiken keresztül növeli a férfiúi teljesítőképességet. Hatása nem alkalmi használat esetén jelentkezik, inkább csak egy afrodiziákum, vágyfokozó mely hosszabb kúraszerű használat esetén fejti ki jótékony hatását.

Vágyfokozó hatásán túl fokozza a testi és szellemi teljesítőképességet ill. erőteljes élénkítő is. Azonban ezeket a hatásokat szép lassan, kúraszerűen használva fejti ki., nem azonnal, prompt módon.

1. Fokozza a hangulatot és csökkenti a stresszt

Az Egyesült Királyságban a Brain Performance and Nutrition Research Centre által végzett ellenőrzött vizsgálatban 30 önkéntes vett részt, akiknek három fordulóban adtak ginzenget vagy placebót. A tanulmány célja az volt, hogy adatokat gyűjtsenek azon képességéről, hogy javítja-e a hangulatot és a mentális funkciókat. [1] Az eredmények azt mutatták, hogy a 8 napon keresztüli, 200 milligramm ginzeng bevitele lelassította a kedélyállapot romlását, de a résztvevők reakcióját a szellemi munkában is. A 400 milligrammos dózis viszont fokozta a nyugalmat és javította a szellemi kihívásokra adott reakciókat.

Egy másik tanulmány, amelyet a Division of Pharmacology at the Central Drug Research Institute végzett, megvizsgálta a hatását krónikus stresszben szenvedő patkányokra, és megállapította, hogy jelentős anti-stressz tulajdonságokkal rendelkezik, és felhasználható a stressz által kiváltott rendellenességek kezelésére. [2] A Panax ginzeng 100 milligramm adagja csökkentette a fekélyindexet, a mellékvesék tömegét és a plazma glükózszintet - ezáltal hatékony lehetőségeket kínál a krónikus stressz kezelésére, valamint egy nagyszerű és természetes gyógymódot a fekélyre és a mellékvese fáradtságának gyógyítására.

2. Fokozza az agyműködést

Stimulálja az agysejteket, javítja a koncentrációt és a kognitív tevékenységeket. A bizonyítékok azt mutatják, hogy a Panax ginseng gyökér napi 12 hétig történő szedése javíthatja az Alzheimer-kóros betegek mentális teljesítményét. A dél-koreai Department of Neurology at the Clinical Research Institute által végzett egyik tanulmány a hatékonyságát vizsgálta az Alzheimer-kóros betegek kognitív teljesítményére. [3] A ginzeng kezelés után a résztvevők javulást mutattak, és ez az emelkedő tendencia három hónapig folytatódott. A kezelés abbahagyása után a javulás a kontroll csoport szintjére csökkent.

Ez azt sugallja, hogy az Alzheimer természetes kezeléseként is működik. Bár további kutatásra van szükség a témában, egy előzetes tanulmány megállapította, hogy az amerikai ginzeng és a ginkgo biloba kombinációja segíti az ADHD természetes gyógyítását.

3. Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik

Egy érdekes, Koreában elvégzett tanulmányban megvizsgálták a koreai vörös ginzeng jótékony hatását a gyermekekre kemoterápiás kezelés vagy őssejt-átültetés után előrehaladott rák esetén. [4] A vizsgálatban 19 beteg vett részt, akik napi 60 mg koreai vörös ginzenget kaptak egy éven keresztül. Vérmintát vettek havonta, és a kezelés eredményeként a citokinek - a kis fehérjék, amelyek felelősek a jelek agyba továbbításában és szabályozzák a sejtnövekedést - szintje gyorsan csökkent, ami szignifikáns különbség volt a kontroll csoporthoz képest. Ez a tanulmány arra utal, hogy stabilizáló hatással rendelkezik a gyulladásos citokinek esetében, a rákos gyermekek esetében, kemoterápiás kezelés után.

Az American Journal of Chinese Medicine által közzétett, patkányokkal foglalkozó 2011. évi tanulmány azt is megmérte, hogy a koreai vörös ginzeng milyen hatással van a gyulladásos citokinekre. Miután hét napig 100 mg kivonatot adott a patkányoknak, az jelentősen csökkentette a gyulladás mértékét - a legtöbb betegség gyökerét - és csökkentette az agyi károsodást. [5]

Egy másik állatkísérlet megmérte a ginzeng gyulladásgátló hatásait. Az antiallergén tulajdonságait 40 egeren vizsgálták, melyek allergiás rhinitiszrel - ez egy gyakori felső légúti gyulladásos betegség, amelyet általában gyermekeknél és felnőtteknél észleltek - rendelkeztek. A leggyakoribb tünetek az orrdugulás, a viszketés és a tüsszentés. A vizsgálat végén a gyógynövény csökkentette az egerek allergiás gyulladásos reakcióit, bemutatva a ginzeng helyét a legjobb gyulladásgátló ételek között. [6]

4. Segít a fogyásban

Egy másik meglepő előnye a ginzengnek, hogy természetes étvágycsökkentőként működik. Ezenkívül fokozza az anyagcserét és segíti a testet a zsírégetésben. A Chicagói Tang Center for Herbal Medicine Research által végzett tanulmány a Panax ginzeng bogyójának cukorbetegség- és elhízás elleni hatásait mérte felnőtt egerekben. Az egereket testtömeg-kilogrammonként 150 mg ginzeng bogyó kivonattal injektálták 12 napig. Az ötödik napra szignifikánsan alacsonyabb lett az éhomi vércukorszint. A 12. nap után az egerek glükóztoleranciája növekedett, és az általános vércukorszint 53%-kal csökkent. A kezelt egerek súlycsökkenést is mutattak, 51 grammról 45 grammra fogytak. [7]

Egy hasonló, 2009-ben elvégzett tanulmány megállapította, hogy a Panax gnsng létfontosságú szerepet játszhat az egerek elhízása ellen, ami arra utal, hogy az elhízás és a kapcsolódó anyagcsere-szindrómák kezelésében jelentőséggel bír. [8]

5. Kezeli a szexuális rendellenességeket

A panax ginzeng szedése úgy tűnik, javítja a szexuális vágyat és kezeli az erekciós rendellenességeket. Egy 2008-as szisztematikus áttekintés 28 randomizált klinikai vizsgálatot tartalmazott, amelyek értékelték a vörös ginzeng hatékonyságát az impotencia kezelésében. A felülvizsgálat szuggesztív bizonyítékot szolgáltatott a használatára, de a kutatók úgy vélik, hogy szigorúbb vizsgálatokra van szükség a végleges következtetések levonásához. [9]

A 28 felülvizsgált tanulmány közül hat számolt be az erektilis funkciók javulásáról, ha a placebóval összehasonlítva használták. Négy tanulmány kérdőívek segítségével tesztelte a szexuális funkcióra gyakorolt ​​hatását a placebóval összehasonlítva, és a vörös ginzeng pozitív hatásáról számolt be.

Department of Physiology at Southern Illinois University’s School of Medicine 2002-ben elvégzett kutatásai azt mutatják, hogy a ginzeng ginsenoside komponensei megkönnyítik a pénisz erekcióját azáltal, hogy segítik a véráramlást és a merevedésért felelős szövetek relaxációját. [10] Segíti a nitrogén-monoxid felszabadítását, amelyek közvetlenül érintik az erekciót. Számos potencianövelő összetevője.

6. Javítja a tüdő működését

A ginzeng kezelés jelentősen csökkentette a tüdőben a baktériumokat, és patkányokkal végzett vizsgálatok kimutatták, hogy megállíthatja a cisztás fibrózis növekedését, amely egy gyakori tüdőfertőzés. Egy 1997-es vizsgálatban a patkányoknak ginzeng injekciót adtak, és két hét elteltével a kezelt csoport esetében jelentősen javult a tüdő baktérium fertőzöttsége. [11]

A kutatások azt is megmutatják, hogy egy másik előny a krónikus obstruktív tüdőbetegség (COPD) kezelésére való képesség, amelyet krónikusan rossz légáramlás jellemez, és amely tipikusan romlik az idő múlásával. A kutatás szerint a Panax ginzeng 30 napos, szájon át történő bevétele javítja a tüdő működését és csökkenti a COPD néhány tünetét.

7. Csökkenti a vércukorszintet

Számos tanulmány azt mutatja, hogy csökkenti a vércukorszintet a 2-es típusú cukorbetegekben, ezért a cukorbetegség természetes gyógyszere. A University of Maryland Medical Center egy tanulmánya azt találta, hogy a 2. típusú cukorbetegségben szenvedő embereknél, akik amerikai ginzenget szedtek magas cukortartalmú italokkal együtt, alacsonyabb volt a vércukorszint emelkedése. [12]

Egy másik, az Egyesült Királyságban végzett tanulmány megállapította, hogy a Panax ginzeng egy órával a glükóz fogyasztása után csökkenti a vércukor szintjét, megerősítve, hogy az glükózszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik. [13]

A 2. típusú cukorbetegség egyik elsődleges nehézsége, hogy a test nem reagál eléggé az inzulinra. Az egyik tanulmány megállapította, hogy a koreai ginzeng javította az inzulinérzékenységet, tovább magyarázva azon képességét, ami elősegíti az alacsonyabb vércukorszintet és támogatja a 2. típusú cukorbetegségben küzdőket. [14]

8. Megakadályozza a rák kialakulását

A kutatások kimutatták, hogy a ginzeng erős rákellenes tulajdonságokkal rendelkezik, mivel képes gátolni a tumornövekedést. Bár további kutatásra van szükség e témában, a jelentések arra a következtetésre mutatnak, hogy javulás jelentkezik a T- és az NK-sejtek (természetes gyilkos sejtek) immunitásában, valamint más olyan mechanizmusokban, mint az oxidatív stressz, az apoptózis és az angiogenezis, amelyek rákellenes tulajdonságokat kölcsönöznek a ginzengnek.

9. Erősíti az immunrendszert

Egy sűrűn kutatott előny az immunrendszer fellendítésének képessége - segítve a testet a fertőzések és betegségek leküzdésében. A ginzeng gyökereit, szárát és leveleit használják az immun homeosztázis fenntartására és a betegségekkel vagy fertőzésekkel szembeni ellenállás fokozására.

Számos klinikai vizsgálat kimutatta, hogy fokozza azoknak a sejteknek a teljesítményét, amelyek szerepet játszanak az immunitásban. A ginzeng szabályozza az immunsejtek minden típusát, beleértve a makrofágokat, a természetes gyilkos sejteket, a dendritikus sejteket, a T-sejteket és a B-sejteket.

A ginzeng kivonatok antimikrobiális vegyületeket állítanak elő, amelyek védekező mechanizmusként szolgálnak a bakteriális és vírusos fertőzések ellen. A tanulmányok azt mutatják, hogy poliacetilén vegyületei hatékonyan kezelik a bakteriális fertőzéseket.

Az egerekkel végzett kutatások kimutatták, hogy csökkentette a lépben, a vesében és a vérben található baktériumok számát. A ginzeng kivonat szintén védte az egereket a gyulladás okozta szeptikus halál ellen. A jelentések azt mutatják, hogy gátló hatást gyakorol számos vírus, köztük az influenza, a HIV és a rotavírus növekedésére.

10. Enyhítse a menopauza tüneteit

A bosszantó tünetek, mint például a hőhullámok, az éjszakai izzadás, a hangulati ingadozások, az ingerlékenység, a szorongás, a depressziós tünetek, a hüvelyszárazság, a csökkent nemi vágy, a súlygyarapodás, az álmatlanság és a haj elvékonyodása általában kísérik a menopauzát. Bizonyos bizonyítékok arra utalnak, hogy a ginzeng természetes módon csökkentheti ezen tünetek súlyosságát és előfordulását.

Véletlenszerű klinikai vizsgálatok szisztematikus áttekintése azt mutatta, hogy három különböző vizsgálatban a koreai ginzeng hatékonyan fokozta a menopauzás nők szexuális vágyát, növelte a hangulatot és az általános egészséget, miközben csökkentette a depressziós tüneteket. Egy negyedik vizsgálat nem talált szignifikáns különbséget a hőhullámok gyakoriságában a placebo csoporttal szemben. [15]

A ginzeng adagolása

A ginzenget belátás szerint lehet fogyasztani, de maximum 10 héten keresztül. Mivel adaptogén, ezért folyamatos szedés esetén kisebb szüneteket kell tartani.  

A tudományos kutatás alapján a következő ginzeng adagokat ajánlják:

 • A 2. típusú cukorbetegség esetén a szokásos hatásos napi adag 200 milligramm.
 • Az erekciós rendellenességek kezelésére a kutatók hasznosnak találtak napi háromszor 900 milligrammot.
 • Korai magömlés esetén a Panax ginzenget és más összetevőket tartalmazó SS-krémet a közösülés előtt egy órával vigye fel a péniszre, és a közösülés előtt mossa le.
 • Stressz, feszültség vagy fáradtság esetén vegyen be 1 grammot naponta, vagy napi kétszer 500 mg-ot.

Gyakori kérdések

Milyen aktív hatóanyagai vannak a ginzeng kivonatnak?

A már ismertetett ginzengoidok mellett tartalmaz panaxonokat, poliszacharidokat.

A panaxonok a vércukorszintet csökkentik, így cukorbetegek is bátran fogyaszthatják. A poliszacharidok felelősek az immunrendszer erősítő hatásukért, de számos egyéb antioxidánst is tartalmaz, mely csökkentik az érelmeszesedést és a májat is védik a toxikonoktól

Tartalmaz még továbbá szaponinokat, olajokat, fitoszterolt, aminosavakat, vitaminokat és peptideket is.

A vitaminok közül tartalmaz: A-, E-, B1-, B2-, B6-, B12- és C-vitamint valamint számos ásványi anyagot, mint folsavat, mangánt és cinket. 

Milyen formában fogyaszthatják a ginzenget?

Első körben porítják, ha elérte a legalább 6 éves kort. Később a porból készítenek kapszulát, örleményként is fogyasztják de ampullába is beleteszik. Népszerű fogyasztási módja a ginzeng gyökérnek a ginzeng tea. Így is kifejti áldásos hatását, de így ízesíthető is akár mézzel és citrommal, hogy a karakteres ízét kicsit elvegye, bár van aki inkább natúr szereti kifejezetten az íze miatt.  

Mire jó a Ginzeng sampon

Elterjedtek a ginzeng alapú samponok, mert táplálja a hajhagymákat, erősíti a fejbőr ellenállóképességét és a szőrtüszőket is erősíti. A Távol-Keleten rendkivül elterjedtek az ilyen samponok.  

Kiknek nem ajánlott a ginzeng szedése?

14 éven aluliak tartozkódjanak a ginseng kapszula szedésétől ill. terhes nők és szoptató anyáknak sem ajánlott a ginzeng gyökérből készült por fogyasztása. Ezek a csoortok minden bevitt hatóanyagra érzékenyebben reagálnak így az ismeretlen hatásmechanizmus miatt elővigyázatosságból nekik nem ajánlott a ginzeng szedése.

Rendszeresen gyógyszert fogyasztóknak ajánljuk, hogy ginzeng szedését egyeztessék kezelőorvosukkal és gyógyszerészükkel, mert egyes gyógyszerek hatásait módosíthatja.  

Mit jelent, hogy a ginzeng egy adaptogén?

Az adaptogén növényeket maximum bizonyos ideig lehet szedni. Ez a ginzeng esetében maximum 10 hét. Az adaptogén anyagok további jellemzője, hogy képes a stresszhatásokat kiiktatni és egyensúlyt teremteni a szervek müködésében.  

Más gyógynövényekkel együtt is szedhető?

Igen, van amivel kifejezetten hasznos. Például guarana és ginzeng együtt egy rendkívül kellemes, élénkítő kombináció. Tribulus terrestrissel vagy damiana teával együtt fogyasztva pedig erősíthető a vágykeltő és férfierő növelő hatása. Amivel viszont nem ajánlott az együttes fogyasztása az a koffein. A kettő együttes fogyasztása emelheti a gyomor-bélrendszeri eltérések kockázatát ill. a túlzott élénkítő hatások összeadódása miatt enyhe álmatlanság is tapasztalható. 

A Ginzeng tea

A teák szerelmeseinek is van egy jó hírünk. Mint szinte minden gyógynövényből, a ginzengből is remek tea készíthető. A ginseng tea íze kissé kesernyés, de abszolút fogyasztható. Remek társa lehet a férfi potenciának, fokozza a libidót, erősíti az immunrendszert, oldja a stresszt, bélfertőtlenítő hatással bír, élénkítő és stimuláló.

Kínában az emberek már 5000 éve isznak ginseng teát. A kínai hagyományos orvoslásban a szakemberek azt javasolják, hogy a 40 év feletti felnőttek minden nap igyanak egy csésze ginzeng teát.

A ginseng tea elkészítése során fél liter vízbe tegyünk 5-6 karika ginseng gyökeret, majd hagyjuk ázni 5-10 percet. Minnél tovább ázik a vízben a a gyökér, annál erősebb lesz a tea íze. 

Fogyasszon naponta 1-2 csésze ginseng teát, lehetőség szerint kúraszerűen, 5-6 héten keresztül. A kúra ideje után tartson pár hét szünetet. Fogyasztása nem ajánlott terhesség vagy szoptatás ideje alatt. 

A Ginseng mellékhatásai

A ginseng természetes gyógynövény, így mellékhatások tekintetében sem kell komoly problémákkal szembenéznünk.  A következő dolgokra azonban számíthatunk a ginseng használata során: 

 • Álmatlanság, fejfájás és hányinger: leggyakrabban arról számoltak be a használók, hogy a ginseng hatására nem tudtak aludni, esetleg emésztési panaszokat, hányingert okozott.
 • Vérnyomás emelése: a ginseng tabletta mind a szívverést, mind a vérnyomást növeli, így nem ajánljuk szívproblémék esetén. Megemlítenénk, hogy néhány ember esetében csökkentette a vérnyomást.
 • Negatív irányban befolyásolhatja a terhességet: fogyasztása nem biztonságos a várandós anyáknak és a gyerekeknek.
 • Csökkenti a vércukorszintet
 • Érgyulladás: nagy mennyiségben nem ajánlott fogyasztása, mert agyérgyulladást, akár stroke-ot is okozhat.
 • Gátolja a véralvadást: műtétek előtt mindenképp kerüljük használatát
 • Allergiás reakciók: fulladás, kiütések és viszketés is előfordulhat.
 • Skizofrénia 

A Ginseng történe

A ginzenget Kínában és Dél-Koreában termesztik. A történelem folyamán is a Távol-Keleten volt elterjedt a használata. A kínai népgyógyászatban és az indiai ayurvédikus gyógyászatban is egyaránt előkelő helyen szerepelt.

A kínaiak rensennek vagyis embergyökérnek hívták. Nem is kifejezetten az emberi testre kifejtett pozitív élettani hatásai miatt, hanem egyszerűen a formája miatt. Magyarországon a rendszerváltás óta terjedt el a ginzeng forgalmazása. Számos étrend-kiegészítő kapszula vagy ampulla alapanyaga lett. 

A Koreában termesztett ginzenget feldolgozási módjától függően három kategóriába sorolják:

 • A friss ginzeng kevesebb, mint négy éves.
 • A fehér ginzeng négy és hat év közötti, és hámozása után megszárad.
 • A vörös ginzenget hat éves korában takarítják be, párolják és szárítják.

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape icon
Vásároljon ma Koreai Ginzeng (Panax ginseng) termékeinkből akár 1500Ft kedvezménnyel vagy ingyenes szállítással!

Gold Power (2 kapszula)

Szexuális teljesítőképesség és nemi vágy fokozó kapszula.
3600 Ft
3200 Ft-tól
Boom Boom potencianövelő 2018
nem kapható

Boom Boom Extra (2 kapszula)

Egy nagyszerű potencianövelő a gyors és erős erekcióért!
4000 Ft
3500 Ft-tól

Diablo Extra (6 kapszula)

Diablo, ha gyors és hatásos potencianövelőre vágysz! Van benne potencia!
5990 Ft
Tornado kapszula
újra elérhető

Tornado (2 kapszula)

Tornado az elsöprő hatású potencianövelő kapszula, hogy szexuális vágya maximális legyen!
4000 Ft

Long Love (4 kapszula)

A Long Love egy korai magömlés elleni kapszula, hogy a szexuális együttlét hosszú és örömt...
8000 Ft
6600 Ft-tól

Green Snake Forte (4 darabos)

A Green Snake potencianövelő segít a megfelelő erekció elérésében és annak fenntartásában ...
4590 Ft
4190 Ft-tól
Virility Max kapszula
újra kapható
Erős hatás

Virility Max Plus (4 kapszula)

A Virility Max Plus olyan férfiak számára ajánlott, akik a szexuális élet javítására törek...
4590 Ft
Horse Power Potencianövelő
újra kapható
Erős hatás

Horse Power Plus (4 kapszula)

Kifejezetten férfiaknak készített termék mely segít örökre búcsút mondani a merevedési zav...
4190 Ft

SPX2 potencianövelő (2 és 4 kapszula)

Többszörös orgazmus lehetősége az SPX2 potenciafokozóval! Kimagasló szexuális vágy akár al...
2900 Ft
XXL Powering Potencianövelő 2018
újra kapható

XXL Powering (2,4 és 8 kapszula)

Azonnal ható, férfiaknak szánt szexuális vágyfokozó, ami erősíti a merevedést.
3200 Ft
69 for men potencianövelő
újra kapható
Erős hatás

69 for Men (2 kapszula)

69 for Men potencianövelő férfiaknak, amely gyors és hosszan tartó erekciót biztosít javít...
3600 Ft

Rider (2, 4 és 8 kapszula)

Bivalyerős potencianövelő férfiaknak, kizárólag növényi összetevőkből.
3200 Ft

Dr. Hard (2, 4 és 8 kapszula)

Természetes potencianövelő férfiaknak. Az egyik leghosszabban tartó hatású készítmény.
3200 Ft

Blue Diamond (2,4 és 8 kapszula)

Blue Diamond a potencianövelő készítmény férfiaknak a gyémánt keménységű potenciáért!
3600 Ft

Size Gain + (30 kapszula)

A Size Gain Plus pénisznövelő tabletta a nagyobb és vastagabb péniszért.
12490 Ft

Natural Power (6 kapszula)

100% természetes, mégis erős hatás!
6490 Ft

Bio Yogi ginzeng virág tea (17 filter)

Ginseng virág bio tea 17 aktív összetevővel az egészségesebb életért és férfierőért
1390 Ft

Mr. Big (22 kapszula)

A Mr. Big egy természetes összetevőket tartalmazó pénisznövelő készítmény, amely megnöveli...
7190 Ft
golden bridge potencianövelő 2018
nem kapható
Erős hatás

Golden Bridge (2,4 és 8 kapszula)

Golden Bridge férfi erő készítmény ha úgy érzi gondja van a libidójával és lecsökkent a sz...
3390 Ft

Red One Plus (2 kapszula)

Red One Plus potencianövelő, egy vörös Démon vágykeltő erejével a maximális szexuális pote...
3950 Ft
dragon power classic
#3
Erős hatás

Dragon Power (3 kapszula)

Dragon Power a megbízható veterán potencianövelő!
3900 Ft
3400 Ft-tól

Dragon Fire (6 kapszula)

Dragon Fire, hogy párja megérezze kőkemény szexuális vágyát, a sárkány tüzét!
4950 Ft

Full Contact (4 kapszula)

Full Contact potencianövelő a vágytól teli testi kapcsolatokért!
4190 Ft

Korean Ginseng Tea (10 tasak)

Ginzeng instant tea, a férfierőért és jobb vitalitásért.
790 Ft

Liderin (6 és 18 kapszula)

Walmark Liderin potencianövelő a férfi teljesítőképesség hasznos társa!
7990 Ft

Pro Eros 2:1 (60 kapszula)

A Pro Eros 2:1 olyan különleges növényi készítmény, mely hozzájárul a prosztata egészsége ...
7990 Ft

Volume 500 (30 tabletta)

Akár 500%-al több sperma a Volume 500 spermaszám növelő tablettával!
12490 Ft

BioCo Ginseng (60 kapszula)

Panax ginzeng tartalmú étrend-kiegészítő kapszula, a fokozott szellemi teljesítményért.
2990 Ft

Viamax Volumizer (60 kapszula)

Spermaszám növelő étrend-kiegészítő-kapszula.
9300 Ft

Joy Drops erekció segítő gél (5 és 50 ml)

Síkosító gél férfiak számára az erőteljesebb erekció elérésével együtt.
1990 Ft

Ginkgo Biloba és Vörös Ginzeng (50ml)

Ginzeng és gingko biloba tartalmú tinktúra, ami jótékonyan hat a szellemi és testi teljesí...
1490 Ft

Guarana & Ginseng (10*10ml)

Guaranát és ginzenget tartalmazó ivóampulla a jobb testi és szellemi teljesítményért. A gu...
1490 Ft

Pertinax 3in1 (4 kapszula)

Az első potencianövelő, amely spermanövelő és magömlés késleltető hatással is bír!
5490 Ft

Bull Blood XXL (60 tabletta)

Férfiak számára kifejlesztett kúraszerű potencianövelő 7 féle gyógynövényből
14900 Ft

Panax vörös ginzeng kivonat (10*10 ml)

Ginzenget tartalmazó ivóampulla a jobb testi és szellemi teljesítményért. A ginzeng energe...
1390 Ft

Bioglide Plus Ginseng (100 ml)

Vizes alapú síkosító hozzáadott ginsenggel.
2790 Ft

Bathmate Max Out Jelqing szérum (100 ml)

Libido és pénisznövelő Jelqing szérum, Testostomax formulával, 23 összetevővel
9990 Ft
eroton classic
újra kapható
Erős hatás

Eroton (2 kapszula)

Eroton férfierő növelő készítmény, kizárólag növényi hatóanyagokból.
3650 Ft

Prorino Potency Caps (2,5 és 10 kapszula)

Férfierő készítmény alacsony libidóval rendelkező urak részére.
2990 Ft

Cantharis vágyfokozó cseppek (20 ml)

Komplex növényi összetevőket tartalmazó unisex vágyfokozó csepp.
3990 Ft

Strong Power Max (4 kapszula)

Férfierő növelő készítmény, mely pozitívan hathat a libidóra.
5140 Ft

Bomber (2 kapszula)

Férfiaknak szánt étrend-kiegészítő, ami erősítheti a libidót.
2990 Ft

Illusion (2,4 és 8 kapszula)

A 2018-as újév ajándéka az Illusion, amely három kivitelben kapható.
3600 Ft

Pjur Xtend krém (50 ml)

Stimuláló péniszkrém a ginkgo biloba, a ginzeng és az aloe vera erejével.
5990 Ft
royal potencianövelő
nem kapható

Royal (6 kapszula)

2018 tavaszi újdonság! Itt az új királyi potencianövelő, a Royal!
5490 Ft
all in
nem kapható

All In (10 kapszula)

All in kapszula a megnövekedett férfierőért.
6890 Ft

Adonisz (6 és 30 kapszula)

Adonisz, a 100% természetes mégis erős potencianövelő
6690 Ft

Viapro Extra (2 és 10 kapszula)

Viapro potencia serkentő kapszulák az extra teljesítmény jegyében.
3990 Ft
2490 Ft

Viamaximum Pro (2 és 10 kapszula)

Afrozidiákumok és vitaminok forrása, amelyek fokozzák a libidót és a potenciát.
2990 Ft

Biotech Men's Arginine (90 tabletta)

A Biotech Arginmax egy ginzeng, vitamin és arginin tartalmú étrend-kiegészítő
3990 Ft

Mr. President (2, 4 és 8 kapszula)

Az elnök úr személyesen, támogatja az erős erekciót és a férfi potenciát.
3600 Ft

Ginzeng kivonat (50ml)

Ginzeng kivonat a férfi libidó támogatása érdekében.
1590 Ft
Szuperhős Potencianövelő
#1
Erős hatás

Szuperhős potencianövelő (6 kapszula)

Kiváló minőségű magyar termék, komplex férfierő növelő hatás.
6990 Ft
6490 Ft-tól

Golden Dragon (6 és 30 kapszula)

Golden Dragon, gazdaságos kivitelben is.
5690 Ft

Puritan's Pride - Ginseng Complex (75 kapszula)

3 féle ginzengből és B12 vitaminból álló ginseng complex
4990 Ft
Gin Fizz potencianövelő
újra kapható

Gin Fizz (4 darab)

Koktél helyett egy hatásos potencia fokozó férfiaknak
5490 Ft

Machooh (4 darab)

Potencia kapszula az igazi férfiaknak
4990 Ft
4700 Ft-tól

22 Days (22 kapszula)

Pénisz, tesztoszteron és nemi vágy növelő tabletta férfiaknak
6690 Ft

King of Kings férfi (50 darab)

Ginzeng, csüdfű és angyalgyökér tartalmú étrend-kiegészítő férfiaknak
1490 Ft
Dolce Vita potencianövelő
nem kapható

Dolce Vita (4 kapszula)

Férfiaknak szánt termék, amely fokozza a nemi vágyat és a potenciát
4690 Ft
4390 Ft-tól

Alpha Man (30 kapszula)

Férfi immunerősítő és vágyfokozó kapszula
8000 Ft

GentleManus (2 kapszula)

Új potencianövelő férfiaknak, akik igazán úriemberek az ágyban!
4000 Ft

Speed Up (2 kapszula)

A gyorsan ható szer, ami jótékony az erekcióra nézve.
3990 Ft

Dr.Chen XtraMen (8+8 darab)

Az Xtra Men egy gyógynövény alapú készítmény férfiaknak!
3390 Ft

Panda Nutrition - Ginseng Complex (100 kapszula)

Adagonként kétféle ginzenget is tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. 400 mg Panax Ginsen...
4990 Ft
3990 Ft

Inferno (2 kapszula)

Étrend-kiegészítő férfiaknak, a jobb erekció érdekében
3600 Ft
3200 Ft-tól
ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!