Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

A Kamagra 100 mg hatása

Potencianövelő

2017. február 6.

kamagra 100 mg

Hogyan hat a Kamagra?

A Kamagra 100 egy szildenafil származék az indiai Ajanta Pharma gyártótól. A szildenafil származékok foszfodieszteráz-gátlót tartalmaznak, vagy másnéven PDE5 gátlókat, amik hatására megnő a vér NO szintje és kitágulnak az erek. Emiatt gyakori mellékhatás a fejfájás, mert nem csak az altestben tágítja ki az ereket.

A Kamagra egy vágyfokozó?

Nem. A Kamagra 100 tabletták nincsenek hatással a nemi vágyra, ezek az eret tágítják ki és ezáltal kisebb nemi inger és alacsonyabb tesztoszteron szint hatására is lehetővé teszik az erekció létrejöttét. A Tribulus terrestris például növeli a tesztoszteron szintet, így az tekinthető vágyfokozónak, de a gyógyszerek, amik kitágítják az ereket, se a libidóra se a tesztoszteron szintre nincsenek hatással.

Milyen mellékhatásai vannak a Kamagrának?

Megnövekedett vérnyomás, fejfájás, szúró érzés a szemben, szájszárazság, szúró fájdalom a mellkasban, kék látás, kettős látás, szédülés, szélsőséges esetben akár stroke vagy szívroham is. Szívgyógyszerek mellé például szigorúan tilos a Kamagra használata.

Kiknek nem ajánljuk?

Szívbetegek, magas vérnyomással küzdők, 70 év felettiek, szívrohamon és agyvérzésen átesettek tartózkodjanak a foszfodieszteráz-gátló potencianövelőkről, mert rendkivül veszélyes lehet az egészségükre.

Mennyi kell, hogy hatása legyen a Kamagrának?

Meg kell jegyezni, hogy a zselé vagy tabletta hatása csak szexuális inger esetén jön létre. Ajánlatos 24 óránként max. 100 mg zselét bevenni. Ennél többet, semmiképpen ne vegyünk be, mert nem növeli a hatásfokot, de az egészségkárosító hatása exponenciálisan növekedik.

Legális-e Magyarországon?

A Kamagra nem, hogy nem legális, de kereskedelmi forgalomban nem is kapható. Csak illegális forrásból jó eséllyel hamisítvány vásárolható. Sok esetben homokot vagy éppen cementet találtak a forgalomban talált utánzatokban. Javasoljuk tartózkodjanak használatától a nem megbízható források miatt.

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape icon
ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!