Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Variációk egy témára: a kapszulatartó

kapszulatartó

A kapszulatartó állványok sokasága lenyűgöz. Mára nem csak, hogy utángyártott kapszulákat lehet kapni, de számos fajta kapszulatartót is találunk hozzájuk. Van itt falra szerelhető, álló vagy fiókba építhető. Minden fajta és márkájú kapszulához vásárolhatunk tartót, legyen az Nespresso, Tchibo Cafissimo, Krups, Bosch vagy Nescafe Dolce Gusto. Mindenkinek a saját ízlésére van bízva, hogy melyiket választja, mi csak segítünk ötleteket adni.

Kapszulatartó fiók

A fiókos rendszer talán az egyik legpraktikusabb tartó, mert közel van a kávéfőzőhöz és nem foglal extra helyet a konyhában.

Vásárolható Nespresso és Dolce Gusto kapszulatartó változat is, melyeket a kávégépek alá kell elhelyezni.

 

kapszulatartó fiók ívelt fém kapszulatartó

Fém kapszulatartó

A fém tartók a legegyszerűbb szerkezetek, így ebből a változatból kapható a legtöbb típus is. Léteznek egyszerűbb, olcsó és olyan típusok is, amelyek akár a konyha díszévé is válhatnak.

 fém Nespresso kapszulatartó kapszulatartó spiráldolce gusto fém kapszulatartó 

A kapszulacenteren is kapható kávékapszula tartó, nézze meg ezt a gazdaságos és designos variációt: kattintson az akciós kávékapszula tartónkért.

Kapszulatartó fából

Vannak, akik a fémmel szemben a fát részesítik előnyben. Nos nekik is találni kávékapszula tartót. Színben és kapacitásban is van választék.

 kapszulatartó fából kávékapszula tartó fából fa kávékapszula tartó

Falra szerelhető kapszulatartó

A modern konyhák modern kiegészítője lehet a falra szerelhető sínes megoldású kapszulatartó. Létezik egy- és több soros kivitelben is.

kapszulatartó sínkapszulatartó fém sín    falra szerelhető kapszulatartó

Fiókba építhető kapszulatartó

Ha valaki a minimalista design követője és nem hagyna elől semmit a konyhában, akkor nekik való az elrejtehtő, fiókba szerelhető kávékapszula tartó.

fókba szerelhető kávékapszula tartó

Nespresso kapszulatartó

Az eredeti Nespresso kapszulatartó mellett további nagy ötlet a Nespresso kávégép oldalára szerelhető kapszulatartó, színes és fiatalos, mint a Nespresso Pixie.

 

Nespresso kapszulatartónespresso átlátszó kapszulatartónespresso kávégép oldalára szerelhető kapszulatartó

Kapszulatartók díszdobozban

A hotelekben láthatunk ilyen díszdobozos megoldásokat, de akár otthon is használhatjuk őket exklúzív megjelenésük miatt. Nagyon hasonlóak, mint azok az ablakos, rekszes teafilter tartók. 

nespresso kapszulatartó holtelbaNespresso hotel kapszulatartó nagyhotel kapszulatartó kicsi

 

A fentieken felül még ezer féle kapszulatartó léterzik, mind kapacitásban, mind design-ban, vásárlás előtt érdemes jól körülnézni a neten!

Hozzászólások

Új hozzászólás

    Kapcsolódó termékek

    töltés

    TÖLTÉS