Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

Kávé vásárlása webshopból vagy bevásárlóközpontból?

Kávé

2017. december 8.

kávé webshop rendelés

Hol éri meg jobban kávét vásárolni?

Mind a webshopos, mind a bevásárló-központos vásárlásnak is megvan a maga előnye. Az emberek egyre nagyobb része online webshopokban vásárol kávét, aminek az oka a kényelmessége. Ki sem kell mozdulni az otthonunkból és jó esetben másnap már hozza is a futár a jól megérdemelt kávékülönlegességet. Ezzel szemben a bevásárló központokba az ember nem csak kávéért megy, ha oda megy vásárolni akkor általában mást is vásárol.

Következő rövid, kávé vásárlásról szóló cikkünkben összeszedtük a prokat és kontrákat a webshopos kávévásárlásról.

Kávé webshopok előnyei

Kávé rendelése webshopból számos előnnyel jár. A legfontosabb a kényelem, akár az otthonunkban, stílusosan egy kávé mellett is történhet a rendelés, ami zömmel másnapra már a kávéfőzőnkbe is kerülhet. Az interneten vásárolva van idő kényelmesen a fotelből utánnaolvasni egy-egy kávének, akár megnézve az összetételét, elolvasva a gyártó történetét, vagy akár elolvasni a vásárlói hozzászólásokat a különböző független fórumokban. Az online kávé vásárlás szállítási díja lehet olcsóbb, mint a szupermarkettes, hiszen a legtöbb webshop 20eFt-tól ingyen kiszállítja a termékeket, a kapszulacenteren például 15 000 Ft összeghatártól ingyenes a házhoz szállítás. A kávé rendelés webshopból annyiban előnyösebb, hogy fizethetünk akár utalással is, ami sokaknak könnyebbséget jelent, de az utánvét is megoldható kártyával.

Általában webshopokban a kínálat is nagyobb, mint a közismert szupermarketekben. A legtöbb szupermarketben maximum 10-12 alsókategóriás kávé kapható, míg a nagy bevásárlóközpontokban általában 20 körüli gyengébb minőségű kávé. Ezzel szemben a kávéra szakosodott webáruházak esetében alsó hangon 25 kávé van jellemzően és azok sem a tucatkávék, amik tömegigényeket hivatottak kiszolgálni, hanem minőségi, prémium kávék. A kapszulacenter kávé webshopjában például kaphatóak kávékapszulák, kávépárnák, szemes kávé és őrölt kávé egyaránt.

szemes kávé rendelés

Bevásárlóközpontok előnyei

Ha türelmetlenek vagyunk és azonnal kell a kávé, mert SOS vészhelyzet van és kifogytunk akkor érdemes lehet elmenni egy szupermarketbe kávéért. Ugyan el kell oda autózni, megkeresni a sorok között és kiállni a sorunkat, de nem kell másnapig várni. Ha van időnk egy ilyen beszerzésre akkor ez a megoldás picit gyorsabb.

Hogy lehet fizetni egy kávé webshopban és egy szupermarketben?

Szupermarketben készpénzes és bankkártyás fizetési mód van, míg a webshopokban ennél jóval sokrétűbb a fizetései lehetőségek köre. A készpénzes utánvétel és a bankkártyás fizetés mellett a kávéwebshopokban lehet fizetni előre utalással is. Számos webshop kínál olyan extrém fizetési módszereket is, mint a ma már elfogadottnak tekinthető Paypal vagy a még ritkaságszámba menő Bitcoin.

Milyenek a garanciális feltételek?

A webshopok és a szupermarketek egyaránt a hatályos jogszabályok alapján kötelesek garanciát és szavatosságot biztosítani a termékeikre. Így egy webshopból kiszállított sérült vagy lejárt szavatosságú termékeket természetesen vissza kell vennie a szolgáltatónak, ugyanúgy, mintha egy szupermarketben eladott kávét.

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape icon
Vásároljon ma kiemelt termékeinkből, akár ingyenes szállítással!

Ashoka Luxury Blend őrölt kávé (250 g)

Kézzel szüretelt mandulával és kakaóval fűszerezett prémium minőségű kávé különlegesség.
2690 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!