Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Újra kapható a Dragon Power és az El Torito

Potencianövelő
dragon power potencianövelő

A fogyások és visszajelzések alapján a legelismertebb potencianövelő kapszulák a Dragon Power, El Torito, Diablo és Maraton voltak. Mind a 4 kikerült a forgalomból a vásárlóik nagy bánatára de szerencsére csak átmeneti volt a probléma. A felmerült hiányosságokat pótolták a forgalmazók és újra rendelhetőek lettek ezek a közkedvelt vágyfokozók.

Az abszolút piacvezető a Dragon Power volt, mely 2018 nyár eleje óta újra rendelhető és erősebb, mint valaha, nem összetévesztendő a Dragon Power Plus nevű, jóval gyengébb készítménnyel. A Dragon Power bevétel után 30-60 perccel hat és akár 2-3 nap után is érezhető a hatása vásárlóink elmondása alapján. Az új Dragon Power megkapta a zöld pipás jelzést és OÉTI által notifikált, a kódja: 20208/2018.

A másik régi klasszikus az El Torito kapszula, mely szintén idén nyár eleje óta rendelhető a Kapszulacenter webshopból, a 6-os kiszerelés miatt sokan ezt preferálják, mivel egy kapszula ára alig több, mint 900 Ft-re jön ki. Hatása és erőssége a Dragon Powerrel egyező, egyes vásárlóknak ez, míg másoknak a DP jön be inkább, embere válogatja, ki melyikre reagál erősebben. Az új El Torito is ellenőrzött készítmény, az OÉTI notifikációs száma: 20155/2018

Ár-érték arányban a verhetetlen Diablo és Maraton készítmények is rendkivül népszerűek voltak, de a forgalmazójuk az átmeneti ellátási gondok miatt felfüggesztette a termékek disztribúcióját, azonban a nagy kereslet miatt másik cég kijárta a gyártónál az utat és újra elérhetővé tette Magyarországon ezt a két potencianövelőt. A Maraton műanyag dobozos kiszerelését a Maraton Extra papírdobozos 6 szemes kiszerelése váltotta. A Maraton Extra notifikácis száma: 16816/2015.

Régi műanyag dobozos Maraton Extra

maraton potencianövelő

Maraton Extra megújult potencianövelő

maraton extra

 

A korábbi 2, 6 és 10 szemes lehetőségek közül már csak a hatos csomagolás választható. A Diablo is 2, 6 és 10 szemes kiszerelésben volt kapható, melyet váltott a Diablo Max papírdobozos 6 szemes verziója. A Diablo Max is zöld pipás készítmény, OÉTI kódja: 16656/2015.

Régi dobozos Diablo

diablo potencianövelő

Új papírdobozos Diablo Max

diablo potencianövelő

Régi megbízhatóságukból és nagy márkaismertségükből kifolyólag erősen nyitottak és az újabb potencianövelőket, mint a Boom Boomot és a Gold Powert szorongatják. Akik régen próbálták azoknak javasoljuk, hogy tegyenek velük egy próbát, mert a régi hatást fogják tapasztalni.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS