Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Melyik potencianövelő működik és melyik nem?

Potencianövelő
potencianovelo kisokos

Az elmúlt hónapokban számos potencianövelő tablettát kivontak a forgalomból, míg számos új került notifikálásra. Cikkünkben eloszlatjuk a ködöt és bemutatjuk a változásokat és a visszajelzéseket összegezzük. Vannak amikre nagyon jók egyöntetűen a vélemények de akadnak vegyesebb fogadtatásuak is. Mivel a kapszulacenter.hu oldal nem forgalmaz potencianövelőt csak viszontelad, így elfogultság nélkül tudunk segíteni vásárlóinknak a visszajelzéseket illetően.

Betiltott potencianövelők

Volt több termék, amit betiltottak, mert a Viagra hatóanyagát is tartalmazta és ilyen készítményt csak patikában lehet kapni. Ezek a termékek kikerültek a kínálatunkból: Diablo, Maraton, Red One Plus és a Gold Power. Mindegyikre jók voltak a visszajelzések de, mint kiderült ennek az oka a nem engedélyezett szildenafil tartalom volt.

Új potencianövelők

A forgalomból kivont termékekkel párhuzamosan számos új termék került forgalomba, melyek már több, mint 1 hónapja vannak a kínálatunkban, így mindegyikből már több száz megrendelés volt, amik alapján számos visszajelzés érkezett rájuk.

Az új termékek a következőek: Trója potencianövelő, Royal G-Power, Rouge One és a The Boss. Ezekre egyöntetűen jó visszajelzések érkeztek, 2-3 napos hatásról és gyors felszívódásról számoltak be a vevőink. A korábbi és új termékek között pl a Royal G-Power és a Gold Power között a nevek elég áthallásosak, csak az új potencianövelő 3800 Ft-tal olcsóbb, mint a korábbi.

Régi és bizonyított potencianövelők

A jelenleg legkeresettebb férfierő növelő készítmény a Szuperhős kapszula, ami az egyik legrégebbi a piacon és a legtöbb jó visszajelzés is erre érkezett. Magyar a forgalmazója, OÉTI notifikált és pénzvisszafizetési garanciánk is van rá, vagyis ha nincsen megelégedve vele, akkor kérdés nélkül vissza tudja küldeni és minden bontatlan doboz árát visszatérítjük. Mellékhatásokról sem számoltak be visszatérő vásárlóink, akik között vannak húszasok is, de örökifjú nyolcvanasok is, akik nem szeretnének lemondani a nemi életről.

A klasszikus, a Dragon Power is bizonyított régi motoros erőteljes hatással és sok visszatérő vevővel, ami mindig a hatékonyság és megbízhatóság fokmérője.

Szintén jó visszajelzésű termék, ami már nagyobb múltra tekint vissza az El Torito, Green Snake Forte, Strong Power MAX vagy a Natural Power. Ezekre a készítményekre is nyugodt szívvel szoktuk megadni a pénzvisszafizetési garanciánkat, mert még SOHA, senki nem élt a lehetőséggel, aminek az oka bízunk benne az egyöntetű elégedettség.

Javaslatok potencianövelő szedéshez

A potencianövelők, mint bármilyen más étrend-kiegészítő jobb hatásfokkal szívódnak fel ha üres gyomorra kerülnek bevételre. A jobb felszívódás érdekében és az érzékenyebb gyomrúaknak a gyomorégés elkerülése végett bő folyadék és megemelt vízfogyasztás ajánlott a használat mellé.

Gyengébb hatású potencianövelők

Vannak olyan potencianövelők is, amik hatásukat tekintve nem veszik fel a versenyt a fentiekkel de ennek ellenére kint hagytuk a kínálatunkban, mint például a Dragon Power PLUS, Venicon, Exxtreme Libido Caps, Shotagra és más számos másik készítmény. Az elérhetőség oka, hogy ezek teljesen mellékhatásmentesek, akiknek a hagyományos potencianövelők enyhe fejfájást okoznak, azoknak javasoljuk ezeket a készítményeket.

Jelölések a potencianövelő oldalunkon

A top 3 terméket #1, #2 és #3 jelzésekkel illusztráltuk. Emellett az új és újra kapható potencianövelőket is jeleztük ikonnal a tájékoztatás teljessége érdekében. Azokat a termékeket, amik a hozzánk beérkező vásárlói visszajelzések után a legerősebbnek ítéltünk meg, azok mellé egy behajlított kar/bicepsz ikont tettünk ki, ami az erősségre utal.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS