Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Melyik a legolcsóbb potencianövelő kapszula?

Potencianövelő
natural power kapszula

A forgalomban lévő potencianövelők, amik a Kapszulacenter alkalmi potencianövelő kínálatában megtalálhatóak 2 900 Ft és 8 290 Ft között érhetőek el. Ha a doboz árat nézzük a legolcsóbb készítmény a Gold Power és a 69 for Men, amik 2 900 Ft dobozáron kaphatóak. Ha valaki tesztelni szeretne egy jó minőségű potencianövelőt, akkor ezt a két készítményt javasolnánk. Mindkét étrend-kiegészítő, erős, jók rá a visszajelzések és mellékhatás mentes. Az egy kapszulára vetített költség 1 450 Ft, aminél azért kereshetünk gazdaságosabb kiszerelést is. A Diablo és Maraton Exra termékek régen 2, 6 és 10 szemes kiszerelésben is elérhetőek voltak, de mára csak a 6 szemes verzió maradt, aminek fogyasztói ára 5 490 Ft. 915 Ft-os kapszulánkénti egységárát tekintve az egyik legjobb vétel a Maraton Extra és a Diablo potencianövelő. Ezeket főleg azoknak ajánljuk, akik már ismerik a potencianövelők hatásmechanizmusát és szeretnének akár több dobozzal, kedvező áron, hosszú távra felszerelkezni velük.

Hasonló jó ár-érték arányú megoldás az XXL Powering termékcsalád 8 szemes kiszerelésű dobozai, melyek 8 290 Ft és 9 990 Ft között kaphatóak, így egy szem ára 1036 és 1250 Ft közötti áron szerezhető be. Az XXL Powering termékcsalád tagjai az Emperor, Dr. Hard, Blue Diamond, Rider, Golden Bridge, Mr. President, Illusion. Hatékonyságban és összetételben megközelítőleg hasonló erősségűek.

A Viapharma termékei is kedvező árúak a 4 290 Ft-os 4 szemes kiszerelésükkel, vagyis itt egy kapszula 1075 Ft-os egységáron kapható. Ezek a termékek például a Green Snake Forte, Virility Max Plus, Horse Power, Full Contact, melyek már régi motorosok a piacon és sokat bizonyítottak.

Végére hagytuk a slusszpoént, mivel a régi és jól bevált Natural Power újra kapható, mindössze 5 390 Ft-os áron, ami 6 szemes kiszerelést takar. A Natural Power potencianövelő egységára így 898 Ft, amivel orrhosszal veri a Diablo és Maraton Extra párost is.

Az ultimate kombó azonban ha az alkalmi potencianövelők mellé valami általános vágyfokozó is használva van, ami kúraszerűen és nem 1-2 naps rövid hatással segíti a libidót. Ezért javasoljuk a Maraton Extra mellé egy doboz Pure Pro Tribulus Terrestris szedését, ami 5490 Ft-ba kerül és 120 szemet tartalmaz, vagyis tablettánként mindössze 45 Ft-ért, akár egy 4 hónapos kúrára elegendő mennyiségben.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS