Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
Olimp Beta-Alanine Carno Rush
Olimp Beta-Alanine Carno Rush

Olimp Labs Olimp Labs

Olimp Beta-Alanine Carno Rush

Megadózisú Beta-Alanine aminosav


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Vonalkód: 5901330076091

Súly: 100 g

Kiszerelés: 80 tabletta

Készlet információ: készleten Várható szállítási dátum: 2022-08-16
3990 Ft (3142 Ft + ÁFA)

Egységár: 50 Ft / tabletta

1 / 3

Olimp Beta-Alanine Carno Rush
Olimp Beta-Alanine Carno Rush
Olimp Beta-Alanine Carno Rush
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

Az Olimp Beta-Alanine Carno Rush Mega Caps képes kitolni a fáradási küszöböt, növeli az izomzat fizikai teljesítményét és harcol az izomzat savasodása, ezáltal az izomláz ellen!

Verseny előtt állsz, ahol végre megmutathatod, mit érsz? Kőkeményen edzel, hogy jobbá válj, de a tested már a teljesítőképességének határait feszegeti? Egyszerűen már nem bírsz többet az izmaidat égető fájdalomtól, pedig még nem adnád fel?

Az Olimp Beta-Alanine Carno Rush átlendít a küszöbön! Olimpiai szinten is áttörésnek minősült, mikor a sportorvosok rátaláltak a sportolók számára hihetetlen teljesítménynövekedést eredményező vegyületre!

Bizonyítottan jelentős mértékben képes növelni az izomzat karnozin koncentrációját! A karnozin az izomzat számára egyfajta „savlekötő”. A fáradtság érzetét és így a csökkenő teljesítményt az okozza, hogy az izomfejlődést stimuláló mértékű edzés során az izmok a szénhidrátokat csak savas bomlástermékekkel képesek hasznosítani. Ez a „savasodás” okozza azt az égő fájdalmat, és a fáradtságot, ami nélkül akár folytathatnád a versenyt, elnyújthatnád az edzést, növelhetnéd a teljesítményt! Minél nagyobb mennyiségben viszel be szénhidrátot (pl. a tömegnövelés időszakában), annál több savat kell semlegesíteni! Ha ezt a rengeteg „szemetet” kitakarítod az izmaidból és beáll a szervezet számára optimális PH szint, megindulhat az izmok normális anyagcseréje, beépülhet a fehérje, képes a kemény edzés után regenerálódni – így fejlődni – az izomzat!

Az Olimp Beta-Alanine Carno Rush fokozza a kreatine hatékonyságát is, így kreatinos termékkel együtt fogyasztva még nagyobb mértékű az erő- és izomsejt-növekedés!

A karnozin szint leginkább a gyors mozdulatokért felelős II-es típusú izomrostokban a legmagasabb, magyarán pl. a testépítőknél a dinamikus gyakorlatoknál fokozza a teljesítményt, de ugyanezen okból jelentősen növeli a teljesítményt a küzdősportokban, vagy a futóknál és kerékpárosoknál!

Az Olimp Beta-Alanine Carno Rush a nehézatléták számára is hatásos MEGA DÓZISBAN tartalmaz Beta-Alanint!

L-Histidine tartalma értágító hatásával javítja az izomzat vérellátását, növeli az így bevitt szénhidrát és tápanyag mennyiséget, fokozza az oxygénellátottságot, így már önmagában is teljesítményfokozó hatású. Hozzájárul a test kötőszöveteinek regenerációjához, képes fokozni az izomzat növekedését is! Valamint az agyat nyugtató hatása miatt csökkenti az agressziót, mérsékli a stresszes állapotot.

Mega-dózisú béta-alanin - 1000 mg 1 tablettában L-hisztidin, és a B6-vitamin dúsítva!

Az Olimp Beta-Alanine Carno Rush Mega Taps® növeli a kitartást, az erőt, és hosszú ideig fenntartja a teljesítményt. 

Javasolt használat: 2-3 tabletta naponta közvetlenül edzés előtt. Maximun napi 4 tabletta.

 

Az Olimp Beta-Alanine összetevői

napi adag: 2-3 kapszula

40 adagot tartalmaz (80 kapszula)

Megnevezés 2 tabletta 3 tabletta
Beta-alanin
2000 mg 3000 mg
Nátrium-citrát
   ebből Nátrium
70,4 mg
105,6 mg
L-Hisztidin-HCI
100 mg 150 mg
B6-vitamin 0,7 mg 
1,05 mg

Összetevők: 56,2% béta-alanin, ömlesztőanyag - mikrokristályos cellulóz; 8,4% nátrium-citrát, sűrítőanyag - hidroxi-propil-metil-cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, 2,8% L-hisztidin-hidroklorid, csomósodásgátló - szilícium-dioxid, magnézium-sztearát; piridoxin-hidroklorid - B6-vitamin.

Termék értékelések

Értékelés beküldése
    töltés

    TÖLTÉS