Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
olimp Chrom Activ
olimp Chrom Activ

Olimp Labs Olimp Labs

Olimp Chrom Activ

Szabályozza a cukor- és zsíranyagcserét, csökkenti az éhség érzetet és segít a megfelelő testsúly megtartásban.


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Vonalkód: 5901330041037

Súly: 100 g

Kiszerelés: 60 tabletta

Készlet információ: készleten Várható szállítási dátum: 2022-10-03
2190 Ft (1724 Ft + ÁFA)

Egységár: 36 Ft / tabletta

1 / 3

olimp Chrom Activ
olimp Chrom Activ
olimp Chrom Activ
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

Az Olimp Chrom Activ nagy dózisban tartalmaz nagy tisztaságú krómot, mely a szervezetünkben alapvetően a tápanyagok egyenletes hasznosulásáért felelős.

króm az emberi szervezetben egy többfunkciós nyomelem, de alapvetően mindegyik feladata az anyagcseréhez kötődik. Elsődlegesen a makrotápanyagok hasznosulásához szükséges – magyarán segíti a fehérje, szénhidrát és zsíranyagcserét. Ezt főleg úgy éri el, hogy az anyagcseréhez szükséges enzimek termelődésében vállal kulcsszerepet. További pozitív hatása, hogy segít elkerülni az inzulinszint ingadozásait, emiatt pedig képes stabilizálni a vércukorszintet. Pontosan emiatt  a megfelelő krómellátottság fontos minden embernek, főként a sportolóknak: mindegy, hogy az izomzat növelése, vagy fogyókúrás diéta a cél. 

Tömegnövelés (tehát végső soron az izomzat mértékének növelése) esetén egyrészt lehetővé teszi a fokozottabb izommunkát úgy, hogy támogatja a bevitt szénhidrátok és zsírok energiává alakulását, másrészt elősegíti a fehérjék izomzattá történő alakulását. Egyben javítja az oxigénellátást, így tovább növeli az izomzat terhelhetőségét, tehát intenzívebb edzést is tesz lehetővé, amelynek hatására fokozódhat az izomzat fejlődése.

Fogyókúrás diéta esetén bonyolultabb a hatásmechanizmusa, de végeredményben több lépcsőben támogatja azt. Képes elérni az alacsonyabb kalóriabevitelt azzal, hogy csökkenti az édesség utáni vágyat, az étvágyat és az éhségérzetet. A második lépcső, hogy a szervezet ingadozó vércukorszint mellett nem akar szabadulni a tartalékaitól, de az króm stabilizáló hatására „úgy érzi”, hogy biztonságos, folyamatosabb ellátást kap, így könnyebben „adja le” a tartalékokat – amit ugyebár testzsírként őriz. Harmadsorban mivel a megfelelő enzimek termelésében történő részvételével a zsír feldolgozását is segíti, így az „elengedett” zsírtartalékokat segít mobilizálni, tehát edzés közben energiává alakítani. 

Tulajdonképpen optimalizálja az anyagcserénket! A króm továbbá képes megelőzni a cukorbetegséget az inzulinszint szabályzó hatásával!

Az Olimp Chrom Activ minden egyes kapszulája 200 mcg magas biológiai hasznosulású króm pikolinátot tartalmaz, mely ténylegesen képes felszívódni és kifejteni a szervezetben szükséges pozitív hatását!

Kiszerelés: 60 tabletta

Javasolt használat: Napi 1 kapszula, étkezés után.

 

Az Olimp Chrom Activ összetevői

napi adag: 1 tabletta

30 adagot tartalmaz (60 tabletta)

Megnevezés 1 tabletta RDA*% (1 tabletta)
Króm 200 µg 500%

* RDA: a felnőttek számára ajánlott napi bevitel

Termék értékelések

Értékelés beküldése
    töltés

    TÖLTÉS