Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Pénisznövelés házilag

Pénisznövelő
pénisznövelés eredménye

Pénisznövelés házilag?

Sok férfi elégedetlen a péniszének méretével. Európában az átlagos pénisz 14-18 cm között van, efellett már nagy, alatta kis méretről tudunk beszélni. A sok pornó film miatt azonban a férfiakban még normál méret esetén is komplexusok alakulhatnak ki, ezért alakult ki nagy igény a pénisznövelő módszerek iránt. Mielőtt bárki meg szeretné növelni a péniszének a méretét, először próbálja meg elfogadni. A Kámaszutrában megkülönböztetnek nyúl, bak és csődör férfiakat a péniszméretük alapján. A Kámaszutra szerint is javasolt, ha a férfi a méretének megfelelő nőt talál magának. A Kámaszutra megkülönböztet őztehén, kanca és elefánt nőket a hüvelyük alapján. A legjobb párosítás az ha a férfi a méretének megfelelő nőt talál, így nem okoz fájdalmat de könnyen ki is tud elégülni. Egy csődör-őztehén együttlét például a nő szempontjából kifejezetten fájdalmas. A férfiak azt gondolják, hogy a pénisz minél nagyobb annál jobb, pedig több felmérés alapján a 17-18 cm a legoptimálisabb a legtöbb nő számára, az extrém 22 cm körüli péniszméretek már legalább annyira elutasítottak, mint egy kisebb 13 cm-es hímvessző.

Az alábbi pénisznövelési technikákat azoknak ajánljuk, akiknek valóban kicsi a péniszük.

 A pénisznövelés biológiája

A pénisz méretét a barlangos sejtek határozzák meg. Ez a szivacsos szövet az, ami megtelik vérrel szexuális inger hatására. Ahhoz, hogy a pénisz mérete megnőjjön ezt kell megnövelni, az ereket tágítani és a péniszbe áramló vér mennyiségét megnövelni. Erre több módszer is létezik. 

Pénisznövelés módszerei

A pénisz növelésére 4 módszer létezik, egyénfüggő, hogy kinek melyik fogja a legjobb hatást hozni. Alábbiakban bemutatjuk a 4 létező pénisznövelő módszert. 

Jelq és pénisznyújtás

Ez egy ősi kínai módszer. Lényege, hogy a pénisz szövetének feszítésével és nyújtásával egyéntől függően 1-2 cm-rel megnövelhető a pénisz hossza. A barlangos sejtek térfogata megnő ezektől a gyakorlatoktól. Napi 30-60 percre van szükség hozzá és 3-6 hónapon belül látható lesz a hatás. Egyesek szerint az erekben és a potenciában is kárt tehet, de ahány beszámoló annyi tapasztalat. Mi nem ajánljuk a jelq-t, mert roncsolhatja a szöveteket. Számos urológus és egészségügyi szakember is hasonló véleményen van.

Péniszpumpák

A péniszpumpák is növelhetik a pénisz hosszát és kerületét. A péniszpumpa működésének lényege, hogy vákuum hatására feszíti a szöveteket, anélkül, hogy kárt tenne benne. Több típusú péniszpumpa létezik, vannak levegősek és vízzel müködőek (Bath Mate péniszpumpa) egyaránt. A módszer hatásossága szintén nem egyértelműen bizonyított de az tény, hogy a jelq technikával összevetve biztosan kevésbé roncsolja a hímvessző szövetének állapotát.

Pénisznövelő étrend-kiegészítők

A hatásosság itt is termék függő, más-más eredményeket érnek el a különböző korban lévő, különböző típusú tesztelők illetve a kúra hosszúsága is hatással van az eredményekre. Az elmondható, hogy ez az egyik legkevésbé problémás és veszélyes módszer, mert itt nem kerül fizikailag nyújtásra a szövet, így nem is sérülhet. A módszer lényege, hogy a pénisz ereinek tágításával több vér tud a hímvesszőbe áramlani és ezáltal annak hossza és kerülete megnövekedhet, hosszabb kúraszerű használat esetén.

Pénisznövelő műtéti eljárás

Ez a módszer a legdrasztikusabb, de ez az amit mi abszolút nem ajánlunk. A módszer lényege, hogy a hímvessző szalagjait elvágják és meghosszabbítják vagy a pénisz barlangos testébe szilikon implantátumot ültetnek be. Ezzel a pénisz optikailag megnövekszik, de ennek hosszú távú káros hatásai még nem ismertek. A pénisz és az erekció egy annyira kényes és bonyolult terület, hogy annak működésébe nem szerencsés műtéti úton beavatkozni. 

Milyen eredmények érhetőek el a különböző pénisznövelő módszerekkel?

A különböző pénisznövelő technikák és étrend-kiegészítők hatásossága nagyon sokszínű. Az eredmények jellemzően 1-5 cm között terjednek, de mivel ez egy nagyon kényes terület, ahol az alanyok beszámolóinak hitelessége kérdéses, amiket az egyes fórumokon lehet olvasni, konkrét számokat nem lehet mondani, függ a módszertől, a módszer alkalmazásának minőségétől és a tesztalanytól is.

Hogyan mérjem le a péniszem hosszát és vastagságát?

A pénisz hosszát legpontosabban egy damillal vagy cérnával lehet lemérni. Tegyük a has tövéhez a cérnát is húzzuk ki a pénisz hegyéig, ha ez megtörtént utána vegyünk egy vonalzót és mérjük le vele a cérna hosszát. A pénisz vastagságának méréséhez is ugyanúgy egy cérnára lesz szükségünk. Mérjük meg a pénisz vastagságát a tövénél, a közepén és közvetlenül a makk alatt és ezt a három számot átlagoljuk. Ha egy pénisznövelő kúrán vagyunk éppen érdemes 2 hetente lemérni és naplózni a növekedés mértékét. 

Pénisznöveléssel kapcsolatos érdekességek

  • A világ legnagyobb pénisze 32 cm hosszú és egy Mandingo nevű pornósztár „büszkélkedhet” vele.
  • A pénisz a töve után a testben még egyszer olyan hosszan gyökerezik, mint a testen kivüli része.
  • A fehér bálna péniszének a hossza 2,4 méter átlagosan.
  • A dohányzás és az elhízás akár 1-1 cm-rel is megrövidítheti a pénisz méretét, mert kevesebb vér jut be a barlangos testekbe és a hasi zsír miatt a pénisz tövét belepi a zsír.
  • Egy átlagos férfinak egy nap 20 erekciója van. (ennek fele éjszaka)

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS