Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

Pénisznövelés módszerei

Pénisznövelő

2017. július 31.

pénisznövelés eredménye

Létezik pénisznövelés?

Sok férfi elégedetlen a péniszének méretével. Európában az átlagos pénisz 14-18 cm között van, efellett már nagy, alatta kis méretről tudunk beszélni. A sok pornó film miatt azonban a férfiakban még normál méret esetén is komplexusok alakulhatnak ki, ezért alakult ki nagy igény a pénisznövelő módszerek iránt. Mielőtt bárki meg szeretné növelni a péniszének a méretét, először próbálja meg elfogadni. A Kámaszutrában megkülönböztetnek nyúl, bak és csődör férfiakat a péniszméretük alapján. A Kámaszutra szerint is javasolt, ha a férfi a méretének megfelelő nőt talál magának. A Kámaszutra megkülönböztet őztehén, kanca és elefánt nőket a hüvelyük alapján. A legjobb párosítás az ha a férfi a méretének megfelelő nőt talál, így nem okoz fájdalmat de könnyen ki is tud elégülni. Egy csődör-őztehén együttlét például a nő szempontjából kifejezetten fájdalmas. A férfiak azt gondolják, hogy a pénisz minél nagyobb annál jobb, pedig több felmérés alapján a 17-18 cm a legoptimálisabb a legtöbb nő számára, az extrém 22 cm körüli péniszméretek már legalább annyira elutasítottak, mint egy kisebb 13 cm-es hímvessző.

Az alábbi pénisznövelési technikákat azoknak ajánljuk, akiknek valóban kicsi a péniszük.

 A pénisznövelés biológiája

A pénisz méretét a barlangos sejtek határozzák meg. Ez a szivacsos szövet az, ami megtelik vérrel szexuális inger hatására. Ahhoz, hogy a pénisz mérete megnőjjön ezt kell megnövelni, az ereket tágítani és a péniszbe áramló vér mennyiségét megnövelni. Erre több módszer is létezik. 

Pénisznövelés módszerei

A pénisz növelésére 4 módszer létezik, egyénfüggő, hogy kinek melyik fogja a legjobb hatást hozni. Alábbiakban bemutatjuk a 4 létező pénisznövelő módszert. 

Jelq és pénisznyújtás

Ez egy ősi kínai módszer. Lényege, hogy a pénisz szövetének feszítésével és nyújtásával egyéntől függően 1-2 cm-rel megnövelhető a pénisz hossza. A barlangos sejtek térfogata megnő ezektől a gyakorlatoktól. Napi 30-60 percre van szükség hozzá és 3-6 hónapon belül látható lesz a hatás. Egyesek szerint az erekben és a potenciában is kárt tehet, de ahány beszámoló annyi tapasztalat. Mi nem ajánljuk a jelq -t, mert roncsolhatja a szöveteket. Számos urológus és egészségügyi szakember is hasonló véleményen van.

Péniszpumpák

A péniszpumpák is növelhetik a pénisz hosszát és kerületét. A péniszpumpa működésének lényege, hogy vákuum hatására feszíti a szöveteket, anélkül, hogy kárt tenne benne. Több típusú péniszpumpa létezik, vannak levegősek és vízzel müködőek (Bath Mate péniszpumpa) egyaránt. A módszer hatásossága szintén nem egyértelműen bizonyított de az tény, hogy a jelq technikával összevetve biztosan kevésbé roncsolja a hímvessző szövetének állapotát.

Pénisznövelő étrend-kiegészítők

A hatásosság itt is termék függő, más-más eredményeket érnek el a különböző korban lévő, különböző típusú tesztelők illetve a kúra hosszúsága is hatással van az eredményekre. Az elmondható, hogy ez az egyik legkevésbé problémás és veszélyes módszer, mert itt nem kerül fizikailag nyújtásra a szövet, így nem is sérülhet. A módszer lényege, hogy a pénisz ereinek tágításával több vér tud a hímvesszőbe áramlani és ezáltal annak hossza és kerülete megnövekedhet, hosszabb kúraszerű használat esetén.

Pénisznövelő műtéti eljárás

Ez a módszer a legdrasztikusabb, de ez az amit mi abszolút nem ajánlunk. A módszer lényege, hogy a hímvessző szalagjait elvágják és meghosszabbítják vagy a pénisz barlangos testébe szilikon implantátumot ültetnek be. Ezzel a pénisz optikailag megnövekszik, de ennek hosszú távú káros hatásai még nem ismertek. A pénisz és az erekció egy annyira kényes és bonyolult terület, hogy annak működésébe nem szerencsés műtéti úton beavatkozni. 

Milyen eredmények érhetőek el a különböző pénisznövelő módszerekkel?

A különböző pénisznövelő technikák és étrend-kiegészítők hatásossága nagyon sokszínű. Az eredmények jellemzően 1-5 cm között terjednek, de mivel ez egy nagyon kényes terület, ahol az alanyok beszámolóinak hitelessége kérdéses, amiket az egyes fórumokon lehet olvasni, konkrét számokat nem lehet mondani, függ a módszertől, a módszer alkalmazásának minőségétől és a tesztalanytól is.

Hogyan mérjem le a péniszem hosszát és vastagságát?

A pénisz hosszát legpontosabban egy damillal vagy cérnával lehet lemérni. Tegyük a has tövéhez a cérnát is húzzuk ki a pénisz hegyéig, ha ez megtörtént utána vegyünk egy vonalzót és mérjük le vele a cérna hosszát. A pénisz vastagságának méréséhez is ugyanúgy egy cérnára lesz szükségünk. Mérjük meg a pénisz vastagságát a tövénél, a közepén és közvetlenül a makk alatt és ezt a három számot átlagoljuk. Ha egy pénisznövelő kúrán vagyunk éppen érdemes 2 hetente lemérni és naplózni a növekedés mértékét. 

Pénisznöveléssel kapcsolatos érdekességek

  • A világ legnagyobb pénisze 32 cm hosszú és egy Mandingo nevű pornósztár „büszkélkedhet” vele.
  • A pénisz a töve után a testben még egyszer olyan hosszan gyökerezik, mint a testen kivüli része.
  • A fehér bálna péniszének a hossza 2,4 méter átlagosan.
  • A dohányzás és az elhízás akár 1-1 cm-rel is megrövidítheti a pénisz méretét, mert kevesebb vér jut be a barlangos testekbe és a hasi zsír miatt a pénisz tövét belepi a zsír.
  • Egy átlagos férfinak egy nap 20 erekciója van. (ennek fele éjszaka)

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape icon
Vásároljon ma kiemelt termékeinkből, akár ingyenes szállítással!

Penis Erect (90 kapszula)

Penis Erect pénisznövelő tabletta, ami megnöveli a pénisz kerületét és hosszát.
9990 Ft
penimax kapszula
újra kapható

Penimax (60 kapszula)

Pénisznövelő kapszula, aminek hatása lehet a méretesebb hímvessző, szélesebb és hosszabb p...
10990 Ft

Joy Drops pénisznövelő (100 ml)

Pénisznövelő krém a nagyobb szexuális élvezetért!
3990 Ft

Penis Fit (60 kapszula)

A Penis Fit pénisznövelő táplálékkiegészítő megnöveli a hímvessző hosszát és kerületét.
12490 Ft

Penimax krém (50 ml)

Penimax pénisznövelő krém, mely segíthet a pénisz vérellátását javítani, ezáltal teljesebb...
2990 Ft

HOT XXL krém (50 ml)

Pénisz-masszázs-krém, amely erőteljes és hosszabban tartó erekciót biztosít.
4790 Ft

Mr. Big (22 kapszula)

A Mr. Big egy természetes összetevőket tartalmazó pénisznövelő készítmény, amely megnöveli...
7190 Ft

Penis XL (60 kapszula)

A Penis XL táplálékkiegészítő tartós használata segít megnövelni a pénisz méretét.
8590 Ft
ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!