Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Potencianövelők rangsorolása - vásárlás előtt olvasd el

Potencianövelő
potencianövelő-körkép

Eladási statisztikák alapján a legnépszerűbb 5 termék a Boom Boom, Red One Plus, Tornado, SPX és a Gold Power kapszulák szorosan egymás mellett. Ez az 5 termék amely a legtöbb felhasználónak elnyerte a bizalmát illetve visszatérő felhasználók közül is ezeket rendelik a legtöbben.

Mindegyik termékről a felhasználók megnövekedett szexuális teljesítményről és jobb minőségű erekcióról számoltak be. Az értékesített potencianövelők darabszámából több, mint 80%-ot ezek visznek el, pedig közel 30 termékkel foglalkozunk.

Ha a mellékhatásokat nézzük akkor több férfierő készítmény esetében abszolút nem kaptunk visszajelzést ilyenekről. Se enyhe fejfájásról, sem pedig ízületi problémákról. A felhasználóink szerint a legkevesebb mellékhatással a Dragon Power Plus, Dragon Fire, Ocean Blue, Venicon és az Extremme Libido Caps készítmények szedése járt. Ezek a termékek, melyekben a gyógynövény hatóanyagok a egyáltalán nem okoznak kellemetlenséget, viszont a hatásuk is ezeknek a termékeknek a legenyhébb. Ha valakinek abszolút nincsen potencia problémája, csak szeretne egy kis extrát, akkor nekik ezeket az afrodiziákum hatású készítményeket javasoljuk. Főleg magas vérnyomásban szenvedőknek javasoljuk ezeket a kapszulákat, mert nincsenek mellékhatásaik.

Potenciára gyakorolt erősségben viszont vannak ezeknél a termékeknél jobbak, mint például a Gold Power, Boom Boom étrend-kiegészítő és a Green Snake Forte készítmények. Talán ez a 3 készítmény, aminek a leginkább lórúgásszerű a hatása és a leginkább megnövekedett szexuális erőről számoltak be a felhasználóink. Akinél nagy a baj és már merevedési zavarok léptek fel azoknak ezeket a termékeket javasoljuk.

A felszívódási idő alapján a termékeknél 30-60 perc, egyöntetűen érvényes. Ezzel az idővel minden potencianövelő esetében kalkulálni kell. Ezt úgy tudjuk gyorsítani, hogy a kapszulákat szétszedjük és langyos vízben keverjük el, majd ezt isszuk meg. Ezzel a felszívódási idő 15-20 percre lecsökkenthető.

A hatóidő esetében megint vannak eltérések. A gyengébb mellékhatással járó, enyhébb készítmények hatóideje maximum egy nap. Például a Venicon, Dragon Power Plus, Dragon Fire, Blue Ocean, Exxtreme Libido Caps úgynevezett egy estés készítmény. Ellenben a Boom Boom, Gold Power kapszula, Diablo vagy éppen a Maraton esetében még másnap is fokozott szexuális étvágyról számoltak be a felhasználóink. A leghosszabb hatóidejű készítmény a Green Snake Forte és az SPX kapszula, ezeknél egyesek még a harmadik napon is éreztek többletet a teljesítményükben. Ha hosszú hétvégére kell egy potencianövelő készítmény akkor az SPX és a Green Snake Forte lehet jó választás.

Ha az étrend-kiegészítők ár-érték arányát nézzük akkor elsősorban a nagyobb kiszerelésű termékek lehetnek a befutók. Például a Maraton és a Diablo készítmények a hagyományos 2 darabos kiszerelés mellett 6 és 10 szemes verzióban is elérhetőek. Ez 699 Ft kapszula egységárat jelent a 10 szemes kiszerelés esetében. Aki hosszútávra szeretne rendelni nagyobb készletet azoknak a Diablot vagy a Maraton 10 szemes kiszerelést ajánljuk. Emellett a Blue Diamond 30 szemes kiszerelés is egy extrém kedvező a maga 733 Ft/kapszula egységárával. Ez a kedvező ára ellenére szintén az egyik legerősebb készítményünk. A Dr. Hard, Golden Bridge készítmények is kaphatóak gazdaságos 30 szemes kiszerelésben. Azonban az ilyen nagy kiszerelések esetében vigyázni kell, hogy maximum 3 naponta kerüljön 1 kapszula bevételre. Egy nap több kapszulát semmi esetre se vegyünk be, már egy kapszulának is kellő ereje van. Sőt akiknek nincsenek merevedési problémájuk, azoknak egy fél kapszula bőven elég, hogy jobb ágybeli teljesítményre legyen képes. Egy 30 szemes kiszerelés esetében, felezéssel és 3 naponta történő szedéssel, akár féléven át fokozott szexuális teljesítményt lehet nyújtani.

A Long Love ejakuláció késleltető kapszula is több, mint egy napos hatással bír. Ez a készítmény azonban egyedülálló a piacon. Míg potencianövelőből 30 félét lehet kapni a webshopunkban, ejakuláció késleltető csak egyféle a Long Love kapható.

A fenti megállapítások felhasználóink visszajelzésein és az eladási statisztikákon alapszanak, tudományos kutatás és módszertan nem áll mögötte.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS