Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
Protexin Restore Baby (6 tasak)
Protexin Restore Baby (6 tasak) Protexin Restore Baby (16 tasak)

ADM Protexin ADM Protexin

ADM Protexin Protexin Restore Baby

Gyógyhatású készítmény, probiotikus baktériumokkal, amely támogatja a gyerekek bélflórájának egészségét


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Vonalkód: VK-PROT-RB-6-T

Notifikációs szám: 975/2006

Kiszerelés: 6 tasak

6 tasak
16 tasak
Készlet információ: készleten Várható szállítási dátum: 2022-10-10
1790 Ft (1409 Ft + ÁFA)

Egységár: 298 Ft / tasak

1 / 4

Protexin Restore Baby (16 tasak)
Protexin Restore Baby (6 tasak)
Protexin Restore Baby (16 tasak)
Protexin Restore Baby (6 tasak)
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

A Protexin Restore gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatóanyagai olyan probiotikus baktériumok, melyek az egészséges szervezet bélflórájának összetevői.

A Protexin Restore gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatóanyagai olyan probiotikus baktériumok, melyek az egészséges szervezet bélflórájának összetevői.

A készítmény prebiotikumként 99% frukto-oligoszacharidot tartalmaz. Hatását szakirodalmi adatok igazolják. Csecsemők és kisgyermekek (0-tól 3 éves korig) sérült bélflórájának kúraszerű bélflóra-helyreállító kezelésére ajánlott. Így különösen antibiotikus kezelés alatt és azt követően, hasmenések esetén, puffadás megszüntetésére, és a meggyengült immunrendszer (klímaváltozás, utazás, egyéb stresszhelyzetek miatt) erősítésére.

Az 1g-os tasakokba kiszerelt granulátum 7-féle humán eredetű probiotikus baktériumtörzset (Lactobacillus paracasei, Lb rhamnosus, Streptobacillus thermophilus, Lb acidophilus, Bifidobacterium breve, Bb infantis, Lb bulgaricus) tartalmaz, grammonként (tasakonként) legalább egymilliárd (109) élő, savvédő köpennyel ellátott baktériumcsíra formájában.

A baktériumok a savvédő köpeny segítségével sikerrel jutnak át a gyomor savas közegén, ezért a bevitt baktériumok kiemelkedő arányban élve jutnak el a vastagbélbe, így képesek “belakni” a bélrendszert (azaz megtapadnak és szaporodnak), ezért hatásuk tartós és egymást segítő. A Protexin Restore kiváló kolonizációs képességét a benne található prebiotikum (frukto-oligoszacharid) fokozza, és az alacsony napi terápiás költség ideális választássá teszi csecsemők és kisgyermekek részére bármely antibiotikum kezelés mellé, a bélflóra helyreállítására.

Adagolása: napi egy tasak főétkezéskor vagy étkezés után, bő folyadékkal. A tasak tartalma ételhez, vízhez, tejhez vagy gyümölcsléhez egyaránt hozzákeverhető. Egy kúra időtartama legalább 5 nap, és általában 15 napnál hosszabb alkalmazás nem szükséges.

Jó tudni, hogy a tejsavbaktériumok érzékenyek az elterjedten alkalmazott antibiotikumokkal szemben. Ezért legalább 3 óra teljen el az antibiotikum és a Protexin Restore bevétele között.

Figyelmeztetés: A készítményt gyermekek elől gondosan el kell zárni!

Termék értékelések

Értékelés beküldése

    Kapcsolódó termékek

    töltés

    TÖLTÉS