Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

PT-141 újgenerációs potencianövelő hatása

Potencianövelő
Pt-141 es melatonan

Miben más, mint a szildenafil alapú készítmények?

A PT-141 (bremelanotide) másképpen működik, mint a hagyományos potencianövelők. A normál potencianövelés az erek falának ellazításán keresztül hat, ezáltal csökkenti a vérnyomást és megkönnyíti a vér áramlását a nemiszerv barlangos testjébe. A szildenafil és a hasonló hatásmechanizmusú tadalafil nem növeli a vágyat, hanem megkönnyíti a merevedés létrejöttét, így kisebb vágy hatására is létrejön a merevedés. Szemléletesen kifejezve: alacsonyabbra helyezi a férfi testben a lécet, amit meg kell ugrani, hogy létrejöjjön az erektált állapot.

Ezzel szemben a bremelanotide teljesen más mechanizmussal működik. A PT-141 a melanokortin receptorok nem szelektív agonistájaként működik, ami fokozza a nemi vágyat és a libidót.

PT-141 fajtái

A PT-141 peptidet kétféleképpen is be lehet vinni:

Mint a legtöbb peptidet ezt is injekciós tűvel a hasfalba kell adni. Egy doboz kiszerelése általában 10 mg hatóanyagot tartalmaz. Az inzulinhoz vagy a vérhígítókhoz hasonlóan egy nagyon vékony tűvel, a bőrfelszínbe elegendő beadni. A bőrt a kívánt helyen össze kell gyűrni/nyomni és a bőrfelületre merőlegesen kell beszúrni. Egy ampulla 5-10 adagot tartalmaz. Így a PT-141 hasznosulása 100%.

A másik megoldás az orrspray, ami egy kényelmesebb megoldás, de a hatásfoka alacsonyabb. Az időzítése is hasonló, mint az injekcióé, vagyis a használat után 45 perccel jelentkezik a kívánt hatás és 4-6 órára lehet számítani a beszámolók alapján.

Más alternatívák a szildenafilra

A PT-141, csak egy a PDE gátló konkurensek sorában, de sok másik is van. A Melatonan II is amiből kvázi a PT-141 ki lett fejlesztve.
A Bremelanotid (korábban PT-141) az α-MSH szintetikus analógja, és a melanotan-II (MT-II) aktív metabolitja. A melatonan II-t hatása érdekes módon a napbarnított bőr, fokozott zsírégetés és a megemelkedett dopamin szint is.

2000-ben egy Viagra alternatívaként dobták piacra az Uprimát (apomorphine), ami biztató eredményekkel szolgált, hasonlóképpen az agyban fejtette ki hatását a dopamin kibocsájtáson keresztül de az erőteljes mellékhatások miatt felfüggesztették a forgalmazást.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS