Ügyfélszolgálat: +36(30)563-6134 (9 - 14 óráig)

kapszulaCENTER
Viamax

Viamax

(3 termék)

A Viamax története 2001-ben kezdődött Svédországban. Robert Algstedt azzal a gondolattal hozta létre, hogy a tudományos áttörést jelentő `98-as év fiziológia Nobel-díja felhasználható a szexuális termékek létrehozásában is. Peter Ackerfeldt - aki az eladásért felel - csatlakozott a vállalathoz, és együtt kezdték lerakni a vállalat alapjait. 

A Viamax első lépése a Sensitive Gel elindítása volt, ami a Nobel-díj felfedezésén alapuló képlettel hamarosan bestseller lett, és a női orgazmusra gyakorolt ??hatása még mindig páratlan a piacon.

A Viamax gél sikere után Péter és Robert elkezdte kutatni a világot a hagyományos gyógynövény-összetevők tekintetében. A keresés Ázsiába, Afrikába és Latin-Amerikába vezetett, ahol összegyűjtötték az egyedülálló ősi növényi ismereteiket, amelyek akkoriban ismeretlenek voltak a nyugati világban. A mai napig ez a tudás a Viamax egyik erős oldala.

Ugyanakkor a Viamax szoros kapcsolatban áll az üzletágban dolgozókkal, az új tendenciákkal, annak érdekében hogy adatokat gyűjtsön a fogyasztói igényekről. Ezzel a szemlélettel fejlődik a Viamax termékcsalád is. Minden termék a modern igényekre összpontosít, a szexuális egészség szempontjából. Az ókori tudás (például a thaiföldi gyógynövények, mint a Butea superba) kombinálásával és a gyógynövények svéd minőségi előállítása olyan termékeket hoz létre, amelyek minőségükkel és hatásukkal egyedülállók. A Viamax vízió végül valósággá vált.

A több mint egy évszázados piaci múlt, a tudás ami a Viamax mögött áll, és a kutatások olyan márkát hoztak létre, amely ma a világ egyik vezető szexuális kiegészítőket gyártó cégévé tette. 

Pozíció
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Ár (emelkedő)
Ár (csökkenő)
Dátum (emelkedő)
Értékelés
Népszerűség
Készlet
töltés

TÖLTÉS