Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

Viamax

A Viamax története 2001-ben kezdődött Svédországban. Robert Algstedt azzal a gondolattal hozta létre, hogy a tudományos áttörést jelentő '98-as év fiziológia Nobel-díja felhasználható a szexuális termékek létrehozásában is. Peter Ackerfeldt - aki az eladásért felel - csatlakozott a vállalathoz, és együtt kezdték lerakni a vállalat alapjait. 

A Viamax első lépése a Sensitive Gel elindítása volt, ami a Nobel-díj felfedezésén alapuló képlettel hamarosan bestseller lett, és a női orgazmusra gyakorolt ​​hatása még mindig páratlan a piacon.

A Viamax gél sikere után Péter és Robert elkezdte kutatni a világot a hagyományos gyógynövény-összetevők tekintetében. A keresés Ázsiába, Afrikába és Latin-Amerikába vezetett, ahol összegyűjtötték az egyedülálló ősi növényi ismereteiket, amelyek akkoriban ismeretlenek voltak a nyugati világban. A mai napig ez a tudás a Viamax egyik erős oldala.

Ugyanakkor a Viamax szoros kapcsolatban áll az üzletágban dolgozókkal, az új tendenciákkal, annak érdekében hogy adatokat gyűjtsön a fogyasztói igényekről. Ezzel a szemlélettel fejlődik a Viamax termékcsalád is. Minden termék a modern igényekre összpontosít, a szexuális egészség szempontjából. Az ókori tudás (például a thaiföldi gyógynövények, mint a Butea superba) kombinálásával és a gyógynövények svéd minőségi előállítása olyan termékeket hoz létre, amelyek minőségükkel és hatásukkal egyedülállók. A Viamax vízió végül valósággá vált.

A több mint egy évszázados piaci múlt, a tudás ami a Viamax mögött áll, és a kutatások olyan márkát hoztak létre, amely ma a világ egyik vezető szexuális kiegészítőket gyártó cégévé tette. 

Tovább olvasom

4

termék

Termékek rendezése

Viamax Testorizer (60 kapszula)

Arginin és fenyőkéreg tartalmú, természetes tesztoszteron fokozó formula
13490 Ft

Viamax Delay (60 kapszula)

Kúraszerű magömlés késleltető kapszula, gyógynövények felhasználásával
12490 Ft

Viamax Maximizer Plus (60 kapszula)

Kúraszerűen szedhető férfierő növelő kapszula
10990 Ft

Viamax Volumizer (60 kapszula)

Spermaszám növelő étrend-kiegészítő-kapszula.
9300 Ft
ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!