Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

Vitaminok melyek javítják a sperma mozgékonyságát

Sperma növelés

2019. március 17.

vitaminok sperma mozgékonyság javítása érdekében

A MayoClinic.com szerint az Egyesült Államokban a párok 15 százalékának gondot okoz a meddőség. Az esetek mintegy 50%-ában a meddőség a spermiumok gyenge minőségének köszönhető, beleértve az alacsony spermaszámot, a megfertőzött spermiumokat és a lassú spermium mozgást. Azonban lehetséges a spermiumok mozgékonyságának és a termékenység javítása.

C vitamin

A C-vitamin egy vízben oldódó vitamin, amely a kollagén előállításához szükséges, fokozza az immunrendszert és védi a sejteket az oxidációtól. A C-vitamin segíthet a spermiumok mozgékonyságának javításában a meddő férfiaknál. M. Akmal és a Dubai Specialized Medical Center & Research Labs munkatársai által 2006-ban végzett vizsgálat a C-vitamin hatásait vizsgálta különböző spermiumparaméterekre, 13 meddő, de egyébként egészséges 25-35 év közötti férfi esetében. Minden résztvevő napi kétszer 1000 mg C-vitamint kapott, két hónapon keresztül. A vizsgálat végén a kutatók jelentősen megemelkedett spermium mozgékonyságot tapasztaltak, és így arra a következtetésre jutottak, hogy a C-vitamin segíthet a férfiak termékenységének és a fogamzás esélyének javításában.

Cink

A cink olyan ásványi anyag, amely fontos szerepet játszik az enzimatikus reakciók aktiválásában, a sebgyógyulásban és a normális immunfunkcióban. A férfiak esetében a sperma nem megfelelő cink szintje csökkentette a spermiumok mozgékonyságát, egy 1999-es prospektív tanulmány szerint, amely 90 férfiból származó sperma tartalmat tesztelt. Egy másik kutatásban a cinkkel való kiegészítésről kimutatták, hogy javítja a spermiumok mozgékonyságát. Negyvenöt sperma mozgékonysági problémával rendelkező férfit véletlenszerűen négy csoportba soroltak (cink, cink + E-vitamin, cinket + C + E vitamin, kontroll csoport). A tanulmány megállapította, hogy a cinkterápia, más kiegészítőkkel vagy anélkül javította a férfiak spermiummozgását.

Szelén

A szelén fontos antioxidáns, amely szintén javítja a spermiumok mozgékonyságát. Egy 1998-as dupla vak, klinikailag ellenőrzött vizsgálat - amelyet a British Journal of Urology folyóiratban publikáltak - a szelén kiegészítés hatását vizsgálta szubfertilis férfiak csoportjában. Hatvanhét férfit véletlenszerűen soroltak 3 csoportba, hogy három hónapig kapjanak placebót, szelén-kiegészítőt vagy szelént A, C és E vitaminokkal kiegészítve. A vizsgálat kimutatta, hogy a szeléntartalmú csoportok mindkét esetben fokozott spermiummozgást eredményezett, így az eredmények azt sugallják, hogy a szelén-kiegészítés javíthatja a férfiak termékenységét és javíthatja a fogamzás esélyét.

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

Vásároljon ma kiemelt termékeinkből, akár ingyenes szállítással!

BioTech Vitamin C 1000 (30 és 100 tabletta)

Tablettánként 1000 mg C-vitamin csipkebogyóval és bodzavirággal
990 Ft

Nutriversum - Multi Pack 8 (30 adag)

Teljeskörű multivitamin és ásványi anyag csomag
5990 Ft

BioTech Zinc Max (100 kapszula)

Nagy dózisú cink, több mint egy éves mennyiség.
2090 Ft

Nutriversum - MultiVita (60 tabletta)

13 vitamint és 11 ásványi anyagot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.
1990 Ft
1690 Ft

BioTech Calcium Zinc Magnesium (100 tabletta)

Kalcium, cink és magnézium tartalmú kiegészítő
2190 Ft

Walmark Kalcium-Magnézium-Cink (30 tabletta)

Étrend-kiegészítő tabletta kalciummal, magnéziummal és cinkkel.
1860 Ft

BioTech Multi Mineral Complex (100 tabletta)

Magas ásványi anyag tartalmú tabletta
2490 Ft

PurePro C-vitamin 1000mg (100 tabletta)

1000mg C-vitamin csipkebogyó kivonattal
2190 Ft

BioTech Multivitamin for Men (60 tabletta)

Férfiaknak szánt vitamin, aminosav és ásványi anyag komplex.
4490 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

0 / 5
4:00