Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

Vitaminok melyek javítják a sperma mozgékonyságát

Sperma növelés

2019. március 17.

vitaminok sperma mozgékonyság javítása érdekében

A MayoClinic.com szerint az Egyesült Államokban a párok 15 százalékának gondot okoz a meddőség. Az esetek mintegy 50%-ában a meddőség a spermiumok gyenge minőségének köszönhető, beleértve az alacsony spermaszámot, a megfertőzött spermiumokat és a lassú spermium mozgást. Azonban lehetséges a spermiumok mozgékonyságának és a termékenység javítása.

C vitamin

A C-vitamin egy vízben oldódó vitamin, amely a kollagén előállításához szükséges, fokozza az immunrendszert és védi a sejteket az oxidációtól. A C-vitamin segíthet a spermiumok mozgékonyságának javításában a meddő férfiaknál. M. Akmal és a Dubai Specialized Medical Center & Research Labs munkatársai által 2006-ban végzett vizsgálat a C-vitamin hatásait vizsgálta különböző spermiumparaméterekre, 13 meddő, de egyébként egészséges 25-35 év közötti férfi esetében. Minden résztvevő napi kétszer 1000 mg C-vitamint kapott, két hónapon keresztül. A vizsgálat végén a kutatók jelentősen megemelkedett spermium mozgékonyságot tapasztaltak, és így arra a következtetésre jutottak, hogy a C-vitamin segíthet a férfiak termékenységének és a fogamzás esélyének javításában.

Cink

A cink olyan ásványi anyag, amely fontos szerepet játszik az enzimatikus reakciók aktiválásában, a sebgyógyulásban és a normális immunfunkcióban. A férfiak esetében a sperma nem megfelelő cink szintje csökkentette a spermiumok mozgékonyságát, egy 1999-es prospektív tanulmány szerint, amely 90 férfiból származó sperma tartalmat tesztelt. Egy másik kutatásban a cinkkel való kiegészítésről kimutatták, hogy javítja a spermiumok mozgékonyságát. Negyvenöt sperma mozgékonysági problémával rendelkező férfit véletlenszerűen négy csoportba soroltak (cink, cink + E-vitamin, cinket + C + E vitamin, kontroll csoport). A tanulmány megállapította, hogy a cinkterápia, más kiegészítőkkel vagy anélkül javította a férfiak spermiummozgását.

Szelén

A szelén fontos antioxidáns, amely szintén javítja a spermiumok mozgékonyságát. Egy 1998-as dupla vak, klinikailag ellenőrzött vizsgálat - amelyet a British Journal of Urology folyóiratban publikáltak - a szelén kiegészítés hatását vizsgálta szubfertilis férfiak csoportjában. Hatvanhét férfit véletlenszerűen soroltak 3 csoportba, hogy három hónapig kapjanak placebót, szelén-kiegészítőt vagy szelént A, C és E vitaminokkal kiegészítve. A vizsgálat kimutatta, hogy a szeléntartalmú csoportok mindkét esetben fokozott spermiummozgást eredményezett, így az eredmények azt sugallják, hogy a szelén-kiegészítés javíthatja a férfiak termékenységét és javíthatja a fogamzás esélyét.

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape icon
Vásároljon ma kiemelt termékeinkből, akár ingyenes szállítással!

BioTech Multi Mineral Complex (100 tabletta)

Magas ásványi anyag tartalmú tabletta
2690 Ft

BioTech Multivitamin for Men (60 tabletta)

Férfiaknak szánt vitamin, aminosav és ásványi anyag komplex.
4790 Ft

BioTech Calcium Zinc Magnesium (100 tabletta)

Kalcium, cink és magnézium tartalmú kiegészítő
2390 Ft

BioTech Zinc + Chelate (60 kapszula)

Nagy dózisú cink, több mint egy éves mennyiség.
2290 Ft

Nutriversum - MultiVita (60 tabletta)

13 vitamint és 11 ásványi anyagot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.
2490 Ft

Nutriversum - Multi Pack 8 (30 adag)

Teljeskörű multivitamin és ásványi anyag csomag
5990 Ft

Walmark Kalcium-Magnézium-Cink (30 tabletta)

Étrend-kiegészítő tabletta kalciummal, magnéziummal és cinkkel.
1860 Ft

BioTech Vitamin C 1000 (30-250 tabletta)

Tablettánként 1000 mg C-vitamin csipkebogyóval és bodzavirággal
1190 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!